За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Jan 29, 2009 5:28 pm

То аз и без това ще ям част от xp-то, че съм с по-голям левъл:)))
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Jan 29, 2009 5:38 pm

Браги, инстансите са си предизвикателство и адреналин... и различен тип удовлетворение... жалко, че виждаш в тях само шорт-кътс към ударите на котката си...

е, значи си събрахте група на ШХ - няма да ви мисля :)

иначе аз се размечтах за наш си Накс 10 рън... :oops:
ееех, хубаво би било... Тишо - МТ, Шами - офф-танк, Ланис, Илия, Браги, Боби - дпс... аз да ви хийлвам с друида и само още един хилър и две дпс-та ни трябват... :roll: ей на, ако Елейн играеше и хийлваше с шамана си, направо щяхме да сме на коня :) можехме да си вземем Теле и Спелката и готовооооо... :D и щеше да е фън безподобен, подправен с много уайпове, за които хилърите, разбира се, нямаше да са никак виновни!! :twisted:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 29, 2009 5:57 pm

Говоря за извън инстансите бре, че е само бой без куести вече с котката :( и само лесни дейлита. Иначе си ми е зор инстанси, ма е яко де ама аз явно не съм оправен там. Тва твойто синьото още ми седи в инвентара :oops: Ако ме викнете идвам както казах, просто съм на опашката нейде по полезност.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Jan 29, 2009 6:03 pm

Xellos wrote: хаха 19ка ли държиш тишо :mrgreen:
Не, един, а цели два туинка си имам на ШХ. И съм много горд с тях, щото съм си ги екипирал самичък, без бууст 8-) Първите 100 голд са най-трудни (и за тях нямам фактури :mrgreen: ), останалото е просто леки далаверки между два бетълграунда 8-)

А мен лично в инстанс като ДПС ми е скучно, земи това 2,3,4 :P Друго си е да си хийлър и да ти побелее косата, когато на танка му вкарат 3 последователни хита :mrgreen: Да си танк също не е особено трудно, само трябва да се научиш да командориш авторитетно :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jan 29, 2009 6:29 pm

Психо :mrgreen:

Бе ше Побелее Таиската от моите изпълнения ма викайте ;рр Иначе се метам насам натам кат котка то лесно, мечката просто не я владеем хич кво праи да съм танк, само като се налага да се метна за малко да дръпна агрото от Таис докат се съфирясаш и им теглиш ножа.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Jan 30, 2009 9:29 am

Xellos wrote: Бе ше Побелее Таиската от моите изпълнения ма викайте ;рр
Хехе... що пък само от твоите. При хийлването положението е демократично - всеки може да докара удар на хийлъра :P При това има и разнообразие в подходите. :lol: :lol: :lol:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jan 30, 2009 9:37 am

Трай си че имама пари да й връщам. ш ме скинне ;рр Ма с тоя луут само простотии праим :roll: . То и без тва вчера не съм влизал. Довечера се помотам сигурно в играта мое некой хероик. :mrgreen:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jan 30, 2009 10:12 am

на вас, деца, ви е позволено да мрете в моите ръце по веднъж на 20 мин. !! :P и само по един на 20 мин, моля! стабилизиран ли ми е танка, ще ви вдигна в комбат...

обаче той като тръгне да мре ми е драма :( особено като видя как въпреки хотовете и големите хилове, не смогвам да наваксам пиковия дмж... понякога ми стои по няколко секунди на -20 к НР и това наистина ще ми докара инфаркт! особено като съм видяла, че вече ЛоХ е използван малко по-рано...

то затова си и мрънкам нон-стоп... 80% от времето в парти храста мърмори "ей, сега танка умря... нема начин вече да не умре... алоу, дпс-то да си следи агрото... (вмъкване от Браги "аз ползвам само един аддон - Куест-хелпъра, другите не ми трябват") -> на храста му настръхват клонките и виква във Войс чата "как един аддон, бре! още утре да инсталираш останалите! ей, на, сега вече всички измряхте"... бам (на боса му омръзва да слуша и перва храста по коронката, съответно - храста гледа изненадано, че Илия е забравил да го соул-стонне, щото се предполага май, че храстите не мрат... настояват да са вековни дървета и съответно - безсмъртни... по въпроса за безсмъртността и танка държи да се изкаже, щото да бил по-безсмъртен от дърветата, ама да оставим философската дискусия и да се върнем на умрелия храст)... храста изненадано възкликва "умрях! Браги, хийлвай Тишо!"... глас от сенките, що се показват на светлината "аз ще ги хийлвам" (и Ланис си влиза в роля, от която все не може ад избяга) :P една обичайна ситуация...

бтв, някой от Вас, младежи, дето не играете на Зенедар, не щете ли да направите по някой ДК алайънс при нас, че се вдига по-бързо, за да попълним бг-състава за Накс 10? :D

и още - ШАМИИИИИИИИИИИИИИИИ!!! Пулсар или Озон - не се мотай, че имаш и да пач-ваш!! до довечера да видя Анну-то из Тундрата! :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jan 30, 2009 11:03 am

Е хиилвам де хиилвам :) Ма не мога му насмогвам повечето време на търчането на Паламурника. Кълба с прежда имам да търкалям туй онуй :oops:

Я дайте списък с най-необходимите адони пак ;р

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Jan 30, 2009 11:09 am

recount, omen, deadly boss mode

Тези са необходими - оттам нататък е въпрос кои ти правят живота по лесен за ролята която искаш.

Ултимативния флинтлоке. Хилил съм се около 40 минути.

http://pc.gamespy.com/flintlocke-vs-the ... 278p1.html
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jan 30, 2009 11:27 am

няма вече да ги изписвам тези, дето аз бих искала да имаш, щото пак ще ме отсвириш... :evil: та ще се задоволя с инсталирани Omen (да си следиш агрото) и Decursive (щото да помагаш с чистенето на отрова и кърс полазили партито, ако се наложи)... и от всички дпс-та ще искам да дават по 2-3 сек. на Тишо да вземе агрото, както и да не започват с бърнване на де що КД имат за повечко дмж с първия удар... амаха!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Jan 30, 2009 11:30 am

Tais wrote:понякога ми стои по няколко секунди на -20 к НР и това наистина ще ми докара инфаркт! особено като съм видяла, че вече ЛоХ е използван малко по-рано...

то затова си и мрънкам нон-стоп... 80% от времето в парти храста мърмори "ей, сега танка умря... нема начин вече да не умре... алоу,
Хихи 8-) Аз имам таланти за стабилно намаляване на дмг, ако ми падне живота под 35% :P Сиреч от 30к като падна на 10к се включват все таланти и тринкети и мога дъъъълго време да си карам така :wink: Стига босът да няма някоя специална атака и да ме фрасне с едно 14-16к и да си замина :roll:

Едит: а аз адд-они не ползвам 8-) агро-то е... агро

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jan 30, 2009 11:44 am

а да decursive го имам :)
Мдаа, тва ме подсеща че трябва си купа слушалки свестни.

Aaaaa flintlockeeeeeee :mrgreen: :mrgreen:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jan 30, 2009 12:26 pm

ти си танк, може да минеш и без Омен стига да правиш достатъчно агро, а ти правиш :P но Decursive и от тебе искам!! амаха! и няма да те мъча с останалите адони... поне известно време поне :lol:

аз вече не помня колко аддона ползвам и дали има нещо, за което да НЕ ползвам аддон :roll: но не мога да надмина Илия в това отношение - той е просто Цар на аддоните и след всеки по-голям пач прекарва часове в преинсталирането им :lol:

за ъпдейт на аддоните Ви препоръчвам WoWMatrix - лесно и удобно се инсталира и се работи с него... просто преди да влезете вечер в играта го пускате да ви каже дали за някой от вашите аддони е пусната нова версия... той си сканира и ви казва, а вие решавате дали да го помолите да ъпдейтне :P дори може да инсталирате WoWMatrix и от това, което той поддържа да изберете кои адони той да ви ги инсталира, много мързелива работа 8-) и така хем ще сте с аддони, хем ще са в последните си версии 8-)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Jan 30, 2009 12:48 pm

Инсталирате си WoWMatrix, влизате вечерта и разбирате, че акаунта ви е хакнат. Чудесно подаръче от една чудесна програмка :lol: