За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
Браги, инстансите са си предизвикателство и адреналин... и различен тип удовлетворение... жалко, че виждаш в тях само шорт-кътс към ударите на котката си...
е, значи си събрахте група на ШХ - няма да ви мисля
иначе аз се размечтах за наш си Накс 10 рън...
ееех, хубаво би било... Тишо - МТ, Шами - офф-танк, Ланис, Илия, Браги, Боби - дпс... аз да ви хийлвам с друида и само още един хилър и две дпс-та ни трябват...
ей на, ако Елейн играеше и хийлваше с шамана си, направо щяхме да сме на коня
можехме да си вземем Теле и Спелката и готовооооо...
и щеше да е фън безподобен, подправен с много уайпове, за които хилърите, разбира се, нямаше да са никак виновни!! 
е, значи си събрахте група на ШХ - няма да ви мисля

иначе аз се размечтах за наш си Накс 10 рън...

ееех, хубаво би било... Тишо - МТ, Шами - офф-танк, Ланис, Илия, Браги, Боби - дпс... аз да ви хийлвам с друида и само още един хилър и две дпс-та ни трябват...

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Говоря за извън инстансите бре, че е само бой без куести вече с котката
и само лесни дейлита. Иначе си ми е зор инстанси, ма е яко де ама аз явно не съм оправен там. Тва твойто синьото още ми седи в инвентара
Ако ме викнете идвам както казах, просто съм на опашката нейде по полезност.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не, един, а цели два туинка си имам на ШХ. И съм много горд с тях, щото съм си ги екипирал самичък, без буустXellos wrote: хаха 19ка ли държиш тишо

А мен лично в инстанс като ДПС ми е скучно, земи това 2,3,4

Психо
Бе ше Побелее Таиската от моите изпълнения ма викайте ;рр Иначе се метам насам натам кат котка то лесно, мечката просто не я владеем хич кво праи да съм танк, само като се налага да се метна за малко да дръпна агрото от Таис докат се съфирясаш и им теглиш ножа.

Бе ше Побелее Таиската от моите изпълнения ма викайте ;рр Иначе се метам насам натам кат котка то лесно, мечката просто не я владеем хич кво праи да съм танк, само като се налага да се метна за малко да дръпна агрото от Таис докат се съфирясаш и им теглиш ножа.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Трай си че имама пари да й връщам. ш ме скинне ;рр Ма с тоя луут само простотии праим
. То и без тва вчера не съм влизал. Довечера се помотам сигурно в играта мое некой хероик. 

на вас, деца, ви е позволено да мрете в моите ръце по веднъж на 20 мин. !!
и само по един на 20 мин, моля! стабилизиран ли ми е танка, ще ви вдигна в комбат...
обаче той като тръгне да мре ми е драма
особено като видя как въпреки хотовете и големите хилове, не смогвам да наваксам пиковия дмж... понякога ми стои по няколко секунди на -20 к НР и това наистина ще ми докара инфаркт! особено като съм видяла, че вече ЛоХ е използван малко по-рано...
то затова си и мрънкам нон-стоп... 80% от времето в парти храста мърмори "ей, сега танка умря... нема начин вече да не умре... алоу, дпс-то да си следи агрото... (вмъкване от Браги "аз ползвам само един аддон - Куест-хелпъра, другите не ми трябват") -> на храста му настръхват клонките и виква във Войс чата "как един аддон, бре! още утре да инсталираш останалите! ей, на, сега вече всички измряхте"... бам (на боса му омръзва да слуша и перва храста по коронката, съответно - храста гледа изненадано, че Илия е забравил да го соул-стонне, щото се предполага май, че храстите не мрат... настояват да са вековни дървета и съответно - безсмъртни... по въпроса за безсмъртността и танка държи да се изкаже, щото да бил по-безсмъртен от дърветата, ама да оставим философската дискусия и да се върнем на умрелия храст)... храста изненадано възкликва "умрях! Браги, хийлвай Тишо!"... глас от сенките, що се показват на светлината "аз ще ги хийлвам" (и Ланис си влиза в роля, от която все не може ад избяга)
една обичайна ситуация...
бтв, някой от Вас, младежи, дето не играете на Зенедар, не щете ли да направите по някой ДК алайънс при нас, че се вдига по-бързо, за да попълним бг-състава за Накс 10?
и още - ШАМИИИИИИИИИИИИИИИИ!!! Пулсар или Озон - не се мотай, че имаш и да пач-ваш!! до довечера да видя Анну-то из Тундрата!

обаче той като тръгне да мре ми е драма

то затова си и мрънкам нон-стоп... 80% от времето в парти храста мърмори "ей, сега танка умря... нема начин вече да не умре... алоу, дпс-то да си следи агрото... (вмъкване от Браги "аз ползвам само един аддон - Куест-хелпъра, другите не ми трябват") -> на храста му настръхват клонките и виква във Войс чата "как един аддон, бре! още утре да инсталираш останалите! ей, на, сега вече всички измряхте"... бам (на боса му омръзва да слуша и перва храста по коронката, съответно - храста гледа изненадано, че Илия е забравил да го соул-стонне, щото се предполага май, че храстите не мрат... настояват да са вековни дървета и съответно - безсмъртни... по въпроса за безсмъртността и танка държи да се изкаже, щото да бил по-безсмъртен от дърветата, ама да оставим философската дискусия и да се върнем на умрелия храст)... храста изненадано възкликва "умрях! Браги, хийлвай Тишо!"... глас от сенките, що се показват на светлината "аз ще ги хийлвам" (и Ланис си влиза в роля, от която все не може ад избяга)

бтв, някой от Вас, младежи, дето не играете на Зенедар, не щете ли да направите по някой ДК алайънс при нас, че се вдига по-бързо, за да попълним бг-състава за Накс 10?

и още - ШАМИИИИИИИИИИИИИИИИ!!! Пулсар или Озон - не се мотай, че имаш и да пач-ваш!! до довечера да видя Анну-то из Тундрата!

Е хиилвам де хиилвам
Ма не мога му насмогвам повечето време на търчането на Паламурника. Кълба с прежда имам да търкалям туй онуй
Я дайте списък с най-необходимите адони пак ;р

Я дайте списък с най-необходимите адони пак ;р
- The Dragon
- Elder God
recount, omen, deadly boss mode
Тези са необходими - оттам нататък е въпрос кои ти правят живота по лесен за ролята която искаш.
Ултимативния флинтлоке. Хилил съм се около 40 минути.
http://pc.gamespy.com/flintlocke-vs-the ... 278p1.html
Тези са необходими - оттам нататък е въпрос кои ти правят живота по лесен за ролята която искаш.
Ултимативния флинтлоке. Хилил съм се около 40 минути.
http://pc.gamespy.com/flintlocke-vs-the ... 278p1.html
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
няма вече да ги изписвам тези, дето аз бих искала да имаш, щото пак ще ме отсвириш...
та ще се задоволя с инсталирани Omen (да си следиш агрото) и Decursive (щото да помагаш с чистенето на отрова и кърс полазили партито, ако се наложи)... и от всички дпс-та ще искам да дават по 2-3 сек. на Тишо да вземе агрото, както и да не започват с бърнване на де що КД имат за повечко дмж с първия удар... амаха!

ХихиTais wrote:понякога ми стои по няколко секунди на -20 к НР и това наистина ще ми докара инфаркт! особено като съм видяла, че вече ЛоХ е използван малко по-рано...
то затова си и мрънкам нон-стоп... 80% от времето в парти храста мърмори "ей, сега танка умря... нема начин вече да не умре... алоу,

Едит: а аз адд-они не ползвам

а да decursive го имам 
Мдаа, тва ме подсеща че трябва си купа слушалки свестни.
Aaaaa flintlockeeeeeee

Мдаа, тва ме подсеща че трябва си купа слушалки свестни.
Aaaaa flintlockeeeeeee

ти си танк, може да минеш и без Омен стига да правиш достатъчно агро, а ти правиш
но Decursive и от тебе искам!! амаха! и няма да те мъча с останалите адони... поне известно време поне
аз вече не помня колко аддона ползвам и дали има нещо, за което да НЕ ползвам аддон
но не мога да надмина Илия в това отношение - той е просто Цар на аддоните и след всеки по-голям пач прекарва часове в преинсталирането им
за ъпдейт на аддоните Ви препоръчвам WoWMatrix - лесно и удобно се инсталира и се работи с него... просто преди да влезете вечер в играта го пускате да ви каже дали за някой от вашите аддони е пусната нова версия... той си сканира и ви казва, а вие решавате дали да го помолите да ъпдейтне
дори може да инсталирате WoWMatrix и от това, което той поддържа да изберете кои адони той да ви ги инсталира, много мързелива работа
и така хем ще сте с аддони, хем ще са в последните си версии 

аз вече не помня колко аддона ползвам и дали има нещо, за което да НЕ ползвам аддон

за ъпдейт на аддоните Ви препоръчвам WoWMatrix - лесно и удобно се инсталира и се работи с него... просто преди да влезете вечер в играта го пускате да ви каже дали за някой от вашите аддони е пусната нова версия... той си сканира и ви казва, а вие решавате дали да го помолите да ъпдейтне