Amikae, не сме чак толкова много - това, дето ни гледаш тука, това сме

Ланис, Тишо, Браги и аз... Илия поради някаква причина не може да се регистрира в Shadowdance, затова не пише в темата, но редовно я чете, а Шами все още заобикаля магазините на Пулсар и се самозаблуждава, че хич не му се играе и изобщо не му липсваме

Елейн я изгубихме нейде по пътя, но все се надяваме, че някой ден ще мернем и нейния шаман... имаме си един Васко още в канала и това е групата...
иначе твоя приятел е добре дошъл

ще цитирам себе си, че ме мързи пак да го пиша отново:
Tais wrote:...от мене имаш 4х16 слотови торби и 1 златна паричка - стигат ти за стартиране в живота

като поотрастнеш, ще те водя 2 пъти в Дедмайнс - на пазар и за куестите, веднъж в - Скарлет манастира пак за същото (но можеш да измуфтиш някой от останалите за повече рън-а), отсега да знаеш - в Гномерган и Улдаман не влизам - за там - помощ от останалите... в Зул Фарак - имаш от мен един рън, както и дори 2 принцес-ръна в Мараудон... за куестите в останалите му части можеш да тормозиш Илийката, щото аз в Мара и досега се губя, а е и досадно дълъг... за Сънкън темпъл - ще се джойнна, само ако сме компания... същото и за БРД - много ме подтиска!
а после си в Аутлендс - за там с уговорки

ако съм в настроение, а той е твърде чаровен, може и и с повече помощ да се уреди, ама ако не съм в настроение, по-добре да не ме закача
за това, дето Таис ги разбирала нещата, не е баш така, щото половината класове не ги познава, ама и не държи да се запознава... просто Таис най-много мрънка и държи да дава насоки във Вов-живота на по-младите поколения, а те търпеливо я оставят да го прави
сега, да знаеш отсега, че в нашата гилдия също едва ли ще намери място... и рейдване ще трябва да си урежда сам, ама то, докато стигне дотам може и сам да се сдобие с гилдия по пътя

разбира се, зависи и от класа, дето ще си избере...
и да не съм видяла да изписваш вече Таис с "й"!! амаха!
* * * * *
иначе аз нещо се чувствам изморена напоследък

снощи приключихме рейда сравнително бързо... нямахме сетъп да правим OS с 3 дрейка, затова рейд-лидера реши да е с два, поне да си приберем значките преди профилактиката на сървърите... обаче бяхме с твърде алтернативен състав пак

взехме хора от гилдията, дето са на ранг Гилд-френдс, колкото да запълним рейда, а те не бяха влизали в този инстанс... да не говорим, че и необлечени... голямо умиране бе на вълните, голямо нещо... а и войд-зоните си взимаха доволно жертви... аз умирах или на адовете, щото като блъскаш аое понатрупваш и агро и все ще се намерят 2-3 адд-а, дето да се отклонят от танка, докато се местим за вълните и да заблъска по моите коприни или пък танка вече ще е в летален вид... това бе втората причина да мра де - когато адовете не ме изядат, го свършваше някой от дрейковете, щото техния танк междувременно се споминал...
след първите 2-3 уайпа вече редях мрачни прогнози, щото видях, че двата нововключили се лока имат под 1.5к дпс за битката!! ужас! и докато психически се настройвах, че май с 2 дрейка няма да ни бъде, взехме, че ги убихме!
после обаче имах сили само да оправя АХ-то на лока и да се катурна в леглото, та не зная останалите младежи какво са направили - вече правеха парти за Виолетовата крепост на хероик, та чакам да си кажат...