За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 04, 2009 3:23 pm

Xellos wrote:Е нема стаф още, ма беше забавно :) Два нови боса и то лесни се паднаха, а тишо как го праи тоя номер с рол-а ненам ;)
Ролвам си сам преди всяко парти докато не почна да ролвам ниски числа :P Малко статистика му е майката :P (сега си го измислих, не се връзвай, просто късмет :lol: )

А магето рандъм вчера беше уникат :lol: :lol: Записвам аз цялото парти за бетълграунд опашката, че да получат безплатен телепорт до Даларан, всички са там, само магето кисне в ЕоС. Блъскам аз райд уорнинги "напусни бетълграунда", ама нъцки. Тамън да го кикна и да търся друг, онзи се обажда "а бе много странен инстанс тука, има много Орда и не виждам входа, вие къде сте??" :lol: :lol: :lol: След инструкция да напише /афк се появи. Почваме инстанса, дропа беше все мейл и Ланис дисенчантва. По едно време магето се обажда "а може ли на следващия бос аз да взема шард, че ми харесват?" :lol: :lol: Успокоихме го че накрая ще делим шардовете, а след като гътнахме драконката, вика "хайде още един рън!!" (а сме на хероик все пак... :lol: )
Ах, намерих си снимчиците с коледното костюмче
Следващия път в Окулус с такъв костюм или реролвам ъндед роге!!! :twisted:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 04, 2009 3:30 pm

Svetlio wrote: Следващия път в Окулус с такъв костюм или реролвам ъндед роге!!! :twisted:
А подаръци ще има ли :P
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 04, 2009 3:42 pm

Знам че е късмет, ма и тва има мярка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хехе, магето по-зле и от мене беше ;) То покрей тринкета миналия път поне спестих 25 марки та ше видя тия дни нещо по серизоно за пазар да се понатрупат ;)

Иначе Дракона ако Таис е ок довечера мое м усе пробваме, че тия шотчета кат ги гледам и ми едно такова... весело :)

ХАХА, са чак на скрееншот видех че си ми писъл за Ботаниката вчера, ма от тоя риболов се бях замаял и не съм видел :(

Чак са се прибрах ма ше дигам риболова и билки, че хазната празна пак ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 04, 2009 3:51 pm

ама мило, като една Снегурочка, от тебе ще се чакат подаръци :P

Браги, няма да е довечера... сряда и четвъртък сме на 200% рейдващи, щото са се резетнали инстансите и чакат да бъдат разчистени... а както днес е и Накс 25 обявен, със сигурност цяла вечер ще сме там... най-рано в петък виждам събиране на групата за хероик... щото вероятно утре ще се ходи за Малигос, а сетне ще мрем в OS с 3 дрейка...

Тишеееее, де го намерихте това маге, бре??? :shock: направо съм се хилила тука, а днес хич не ми отива на общо буреносния вид, дето излъчвам :P ама направо ми стана едно така по детски мило за възклицанията и ентусиазма му :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 04, 2009 4:34 pm

Tais wrote:де го намерихте това маге, бре??? :shock:
Нали ми се чудите на късмета? :lol: :lol: Те това е късмет :lol: Аз обикновено винаги имам най-невероятните ПъГ-ове, ама така е по-интересно. Вчера като изпозаспахте най-слакерски :P реших да мина един УП хероик, хубава група, само дето хийлъра не беше ходил там, ама с обяснение минахме... докато стигнахме до Скади. Улучихме го 5 пъти, чакаме да падне 6-тия харпун, наоколо ъндеди, фрост вълни, шок, ужас, кръв... и хийлъра (жена-прийст) пише "brb 1 min, baby is crying" :shock:

Прекръстих се, дигнах де що тринкети имаше, ЛоХ едно-друго, накрая от зор пуснах бъбъл и се направих на лечител, две от ДПС-тата се споминаха... но мама се върна тъкмо навреме и само тримка пречукахме Скади :lol: :lol: :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 04, 2009 4:44 pm

ахаххахахахааа... е, не!! това печели Златна малинка!! ама така е то - мамите трябва да се уважават!! и уайп да беше, само предложения как да успокоим бебока се приемат! ей, на, жената е стакановка!!! хвала на такива мами-прийстове! :D

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 04, 2009 5:28 pm

Tais wrote:ей, на, жената е стакановка!!!
За протокола - "стахановка" от Стаханов :P "Стакан" е стъклена чаша, дали мамата си е попийвала, това вече не знам :P :P

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 04, 2009 5:33 pm

ееееееееее, не пропусна да се заядеш!!!!!!!!!! :evil: ще те оставя да търчиш като духче следващия път, ще видиш ти!! :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 04, 2009 6:32 pm

Хаха баш там ;))) е неам зор то тия дни ше трее и да поспя ;)

НЕМА толкоз дразнещ куест като тоя за 225 фишинг!!!! :evil:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 05, 2009 10:05 am

Това е то - вече минаваме през Наксрамас като горещ нож праз масло - един уайп на крайния бос и то, защото народът малко се поизхвъли в ентусиазма си да бие абоминациите и тотално забрави за останалите мобове на първа фаза - та няколко баншита събориха към 3 играча, рейд лидерът се ядоса и ни каза да уайпваме и да го направим като хората. Аз пък имах неприятен лаг - подозирам, че ми беше от връзката. На моменти маневрирането по време на битка, беше като да се опиташ да поместиш канара. Обаче измародерствах тринкет и хубав мейс:

http://www.wowhead.com/?item=40395
http://www.wowhead.com/?item=40382

Всъщност първо беше тринкетът - спелпауър падна жално под 2000, което на това ниво на игра за хийлър - прийст е малко неприлично. Ама така е, който иста да прави сапунени балончета, няма спирит бонус и хийлингът му се допълва донякъде от damage absorbtion. Но пък после падна това красиво нещо - Torch of holy fire и добави от раз 130 sp. (е, като калкулираме -65 sp от сменения тринкет, чисто съм добавила 65 sp). Вероятно трябва да сменя още някой камък по екипировката, ама хич не ми се губи крит. :cry:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Feb 05, 2009 10:10 am

Немате спирка :) Аз го писах вчера почивен :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 05, 2009 10:30 am

сега погледнах пак линка на mace-a. Не знам wowhead откъде са го измислили тоя attack power :lol:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Feb 05, 2009 10:50 am

Lannis wrote:сега погледнах пак линка на mace-a. Не знам wowhead откъде са го измислили тоя attack power :lol:
Който не си чете patch notes и не е запознат с промените в гейм механиките така е :P
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 05, 2009 10:53 am

Признавам, хвърлям поглед само на нещо, което забелязвам лесно, че пряко ме вълнува :P

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Feb 05, 2009 11:26 am

дам, претърчахме снощи Накс 25... на Кел`Тузад се оляхме здраво от глезотия, щото сме много имба :lol: и съответно - измряхме за назидание, да си знаем, че така не бива да се прави :oops: е, после го убихме де, макар че по едно време си беше пълен mess битката, НО ми се даде възможност да си упражня СС във въриант "черна котка"!!!!!!! :D

та като споменах "черна котка", снощи ме бе хванала една прахосническа вълна... нещо все няма за какво да си похарча парите, ама така - по на едро и за кеф!! иначе за енчанта на оръжието си пръснах 1000 голд, но то това не мога да го определя като "нещо за разкош" :D затова наобиколих павилиончето на магьосниците в Даларан и си купих книжка, дето да ме обучи как да зашипявам таргета си на черна котка за скромната сума от 2000 голд, както и две томчета на даларански интелект/брилянс за общата сума от около 800 голд... мноооооого шик!! :D трябва да призная, че до котката нямаше да прибегна, ако не се наложи да сменя единия си майнър глиф, дето ми е пингвен с този за Бласт уейв-а, дето не разпръсва скупчени мобове в лупинг назад (Боооооже, как ще ми липсва този ефект!!! :cry: ), но рейдването иска жертви и предпочитах да вкарам в употреба този си талант, че бая масов дмж прави, а с глифа - и на къде-къде по-ниска цена на маната... побързах да го споделя с маге-офицера си, че ми бе забранено да ползвам Бласт-уейв в рейд :roll:

иначе не само Ланис се облажи снощи, но и Илийката цуна Кел`Тузадска каска и се сдоби с -ДКП :lol:

днес остана Мали + уайп-фест в Обсидиан Санктума, а мене мноооого ми е кофти, че вече съвсем съм се опоскала откъм консумативи :? миналия уикенд ни фармих мръвки с Таис, ни риба лових... не помня с Лийд колко време билки не съм събирала, но снощи се наложи да купя от АН стек от един вид, щото се оказа, че нямам и стрък от него, а ми трябваше за алхимическия рисърч... срамота направо!!

та да видим тази вечер дали ще имам време да пофармя малко за фууд-бъф... имам си вечеря готова от снощи - печените наденички на "Тандем" на фурна!!! препоръчвам ги!! а как вървят с червено вино, докато блъскаш с Фрост-файър, не е истина! :lol: