За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 04, 2009 3:23 pm

Xellos wrote:Е нема стаф още, ма беше забавно :) Два нови боса и то лесни се паднаха, а тишо как го праи тоя номер с рол-а ненам ;)
Ролвам си сам преди всяко парти докато не почна да ролвам ниски числа :P Малко статистика му е майката :P (сега си го измислих, не се връзвай, просто късмет :lol: )

А магето рандъм вчера беше уникат :lol: :lol: Записвам аз цялото парти за бетълграунд опашката, че да получат безплатен телепорт до Даларан, всички са там, само магето кисне в ЕоС. Блъскам аз райд уорнинги "напусни бетълграунда", ама нъцки. Тамън да го кикна и да търся друг, онзи се обажда "а бе много странен инстанс тука, има много Орда и не виждам входа, вие къде сте??" :lol: :lol: :lol: След инструкция да напише /афк се появи. Почваме инстанса, дропа беше все мейл и Ланис дисенчантва. По едно време магето се обажда "а може ли на следващия бос аз да взема шард, че ми харесват?" :lol: :lol: Успокоихме го че накрая ще делим шардовете, а след като гътнахме драконката, вика "хайде още един рън!!" (а сме на хероик все пак... :lol: )
Ах, намерих си снимчиците с коледното костюмче
Следващия път в Окулус с такъв костюм или реролвам ъндед роге!!! :twisted:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 04, 2009 3:30 pm

Svetlio wrote: Следващия път в Окулус с такъв костюм или реролвам ъндед роге!!! :twisted:
А подаръци ще има ли :P
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 04, 2009 3:42 pm

Знам че е късмет, ма и тва има мярка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хехе, магето по-зле и от мене беше ;) То покрей тринкета миналия път поне спестих 25 марки та ше видя тия дни нещо по серизоно за пазар да се понатрупат ;)

Иначе Дракона ако Таис е ок довечера мое м усе пробваме, че тия шотчета кат ги гледам и ми едно такова... весело :)

ХАХА, са чак на скрееншот видех че си ми писъл за Ботаниката вчера, ма от тоя риболов се бях замаял и не съм видел :(

Чак са се прибрах ма ше дигам риболова и билки, че хазната празна пак ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 04, 2009 3:51 pm

ама мило, като една Снегурочка, от тебе ще се чакат подаръци :P

Браги, няма да е довечера... сряда и четвъртък сме на 200% рейдващи, щото са се резетнали инстансите и чакат да бъдат разчистени... а както днес е и Накс 25 обявен, със сигурност цяла вечер ще сме там... най-рано в петък виждам събиране на групата за хероик... щото вероятно утре ще се ходи за Малигос, а сетне ще мрем в OS с 3 дрейка...

Тишеееее, де го намерихте това маге, бре??? :shock: направо съм се хилила тука, а днес хич не ми отива на общо буреносния вид, дето излъчвам :P ама направо ми стана едно така по детски мило за възклицанията и ентусиазма му :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 04, 2009 4:34 pm

Tais wrote:де го намерихте това маге, бре??? :shock:
Нали ми се чудите на късмета? :lol: :lol: Те това е късмет :lol: Аз обикновено винаги имам най-невероятните ПъГ-ове, ама така е по-интересно. Вчера като изпозаспахте най-слакерски :P реших да мина един УП хероик, хубава група, само дето хийлъра не беше ходил там, ама с обяснение минахме... докато стигнахме до Скади. Улучихме го 5 пъти, чакаме да падне 6-тия харпун, наоколо ъндеди, фрост вълни, шок, ужас, кръв... и хийлъра (жена-прийст) пише "brb 1 min, baby is crying" :shock:

Прекръстих се, дигнах де що тринкети имаше, ЛоХ едно-друго, накрая от зор пуснах бъбъл и се направих на лечител, две от ДПС-тата се споминаха... но мама се върна тъкмо навреме и само тримка пречукахме Скади :lol: :lol: :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 04, 2009 4:44 pm

ахаххахахахааа... е, не!! това печели Златна малинка!! ама така е то - мамите трябва да се уважават!! и уайп да беше, само предложения как да успокоим бебока се приемат! ей, на, жената е стакановка!!! хвала на такива мами-прийстове! :D

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 04, 2009 5:28 pm

Tais wrote:ей, на, жената е стакановка!!!
За протокола - "стахановка" от Стаханов :P "Стакан" е стъклена чаша, дали мамата си е попийвала, това вече не знам :P :P

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 04, 2009 5:33 pm

ееееееееее, не пропусна да се заядеш!!!!!!!!!! :evil: ще те оставя да търчиш като духче следващия път, ще видиш ти!! :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 04, 2009 6:32 pm

Хаха баш там ;))) е неам зор то тия дни ше трее и да поспя ;)

НЕМА толкоз дразнещ куест като тоя за 225 фишинг!!!! :evil:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 05, 2009 10:05 am

Това е то - вече минаваме през Наксрамас като горещ нож праз масло - един уайп на крайния бос и то, защото народът малко се поизхвъли в ентусиазма си да бие абоминациите и тотално забрави за останалите мобове на първа фаза - та няколко баншита събориха към 3 играча, рейд лидерът се ядоса и ни каза да уайпваме и да го направим като хората. Аз пък имах неприятен лаг - подозирам, че ми беше от връзката. На моменти маневрирането по време на битка, беше като да се опиташ да поместиш канара. Обаче измародерствах тринкет и хубав мейс:

http://www.wowhead.com/?item=40395
http://www.wowhead.com/?item=40382

Всъщност първо беше тринкетът - спелпауър падна жално под 2000, което на това ниво на игра за хийлър - прийст е малко неприлично. Ама така е, който иста да прави сапунени балончета, няма спирит бонус и хийлингът му се допълва донякъде от damage absorbtion. Но пък после падна това красиво нещо - Torch of holy fire и добави от раз 130 sp. (е, като калкулираме -65 sp от сменения тринкет, чисто съм добавила 65 sp). Вероятно трябва да сменя още някой камък по екипировката, ама хич не ми се губи крит. :cry:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Feb 05, 2009 10:10 am

Немате спирка :) Аз го писах вчера почивен :mrgreen:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 05, 2009 10:30 am

сега погледнах пак линка на mace-a. Не знам wowhead откъде са го измислили тоя attack power :lol:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Feb 05, 2009 10:50 am

Lannis wrote:сега погледнах пак линка на mace-a. Не знам wowhead откъде са го измислили тоя attack power :lol:
Който не си чете patch notes и не е запознат с промените в гейм механиките така е :P
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 05, 2009 10:53 am

Признавам, хвърлям поглед само на нещо, което забелязвам лесно, че пряко ме вълнува :P

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Feb 05, 2009 11:26 am

дам, претърчахме снощи Накс 25... на Кел`Тузад се оляхме здраво от глезотия, щото сме много имба :lol: и съответно - измряхме за назидание, да си знаем, че така не бива да се прави :oops: е, после го убихме де, макар че по едно време си беше пълен mess битката, НО ми се даде възможност да си упражня СС във въриант "черна котка"!!!!!!! :D

та като споменах "черна котка", снощи ме бе хванала една прахосническа вълна... нещо все няма за какво да си похарча парите, ама така - по на едро и за кеф!! иначе за енчанта на оръжието си пръснах 1000 голд, но то това не мога да го определя като "нещо за разкош" :D затова наобиколих павилиончето на магьосниците в Даларан и си купих книжка, дето да ме обучи как да зашипявам таргета си на черна котка за скромната сума от 2000 голд, както и две томчета на даларански интелект/брилянс за общата сума от около 800 голд... мноооооого шик!! :D трябва да призная, че до котката нямаше да прибегна, ако не се наложи да сменя единия си майнър глиф, дето ми е пингвен с този за Бласт уейв-а, дето не разпръсва скупчени мобове в лупинг назад (Боооооже, как ще ми липсва този ефект!!! :cry: ), но рейдването иска жертви и предпочитах да вкарам в употреба този си талант, че бая масов дмж прави, а с глифа - и на къде-къде по-ниска цена на маната... побързах да го споделя с маге-офицера си, че ми бе забранено да ползвам Бласт-уейв в рейд :roll:

иначе не само Ланис се облажи снощи, но и Илийката цуна Кел`Тузадска каска и се сдоби с -ДКП :lol:

днес остана Мали + уайп-фест в Обсидиан Санктума, а мене мноооого ми е кофти, че вече съвсем съм се опоскала откъм консумативи :? миналия уикенд ни фармих мръвки с Таис, ни риба лових... не помня с Лийд колко време билки не съм събирала, но снощи се наложи да купя от АН стек от един вид, щото се оказа, че нямам и стрък от него, а ми трябваше за алхимическия рисърч... срамота направо!!

та да видим тази вечер дали ще имам време да пофармя малко за фууд-бъф... имам си вечеря готова от снощи - печените наденички на "Тандем" на фурна!!! препоръчвам ги!! а как вървят с червено вино, докато блъскаш с Фрост-файър, не е истина! :lol: