За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 11, 2009 5:01 pm

Svetlio wrote:Едва ли е нужно да добавям, че всяка орда наблизо трябва да се складира под формата на трупи :twisted:
Едро или ситно нацепени?
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Feb 11, 2009 5:02 pm

Вчера един от гилд лидерите ме хвърли в тъча, като ми каза, че имал 2 героя с max gold cap и още отгоре това. Което ще рече, че има към 450 000 голд. :dash:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 11, 2009 5:29 pm

Мдаа може да продава за некое и друго евро :) Тва си е баси бизнеса кат гледам каф спам пада в градовете. :roll:

Иначе кат гледам на ред са ми пръстени и тринкети да сменям по "належащо" :mrgreen:

тва е интересно ;) ше се продава май 1 бъбрек за туй. нечии.
http://www.wowhead.com/?item=35702#created-by
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 11, 2009 5:38 pm

Това е ВоР, Ники. Т.е. трябва ти да можеш да си го направиш:)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 11, 2009 5:43 pm

Знам че е боп, ма Jewelcrafting? :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 11, 2009 5:49 pm

именно, това е дадено на бижутерите да си го направят за себе си само и да си го ползват :) няма как бижутер да го направи за когото и да било другиго...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 11, 2009 5:57 pm

http://spreadsheets.google.com/ccc?key= ... grOhx1RkNg

Те тука попаднах на един списък с гиър за котета (долу може да се включва bear only/cat only), има бая хубавини от репутацийка дет може да се вземат

А едно птиче ми подшушна, че специфичен букет рози падал в УК (нормал/хероик) кой искаше да ходи там? :wink:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 11, 2009 6:46 pm

Мдам, тегаво е бижутерството :(

Ох на котьо :) То в общи линии лесно падащите кожарски и AH съм посъбрал кат за мойте нужди, умрели са ми съвсем пръстените и тринкети сносни още може.

хех, от цел пач само 1 лек нърф на друида и тва е :roll:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 12, 2009 11:48 am

В крайна сметка след дълго обсъждане и въпреки солидния брой записани играчи, вариантът за OS3D отпадна - рейд лидерът ни имаше проблем с интернета и затова дружно се запътихме към Накс. Общо взето стандартното преминаване на инстанса с една подробност. Рейд лидерът отпадна някъде по средата на рейда и на Ланис се падна задачата да майнд-кънтролва на Инструктора - провалих се с гръм, трясък и фойерверки, докато народът издъхваше край мен. От два опита първият бе омазан още на пула, а втория аз закъсах и все още недоумявам какво точно не беше наред. Mind control-ът ми не успяваше и преди да ме питате за хит - имах хит. Може и да не е кап-нат, но няма начин да пропусне десет поредни пъти. И оше след това (бая време бях жива на втория опит). Даваше го като счупен, но какво точно го чупеше, преди изобщо да взема контрола, идея си нямам. Както и да е, нямаше време да седим да се уча как точно става това и се отправихме към друго крило - за моя радост:). И пак за моя радост лидерът ни се върна след това и си пое ролята при Инструктора. :lol:

За моя утеха после отмъкнах едно герданче от Сапфирон.

http://www.wowhead.com/?item=40374

Стигнах прекрасните 31% крит на холи магии и наоколо се пукаха балончета. Сега обаче ще трябва да се разделя с част от крита, за сметка на хейст. Настакването на балончетата така или иначе не ми върши работа - просто защото не се случва:).

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Feb 12, 2009 1:06 pm

double click се нарича ланис :) Трябва да цъкнеш само и единствено веднъж - това си е интерфейсна недомислица от близард.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 12, 2009 1:13 pm

Не знам дали те разбрах - смяташ, че съм спамила Майнд контрол? Т.е. това правех, но не съм стартирала каст, докато тече предния.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Feb 12, 2009 1:34 pm

Мне - говоря на самия акт за започване на mind control-a. Освен ако 25-цата не е много различна от десятката. Защото а орбовете в 10 се цъква веднъж, но самия контрол започва след 2 секунди примерно. И повечето хора кликват още веднъж :(

Или на 25 се използва mind control-a spell на самите прийстове?

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 12, 2009 1:38 pm

Майнд контрол от прийстовете - там няма орбове.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Feb 12, 2009 1:45 pm

значи не си била хит капната и рнг-то те е мразило.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 12, 2009 1:53 pm

Никой от прийстовете ни там не е бил хит капнат - подозирам, че имам поне два пъти повече хит от другия прийст. Но само с мен се случи:).