гардовете елитки ли са, Тише? че и мене ми се иска този ачийвмънт...

поне знам къде е фърст ейд тренера - който не е играл орда, да му мисли
иначе това да играеш от една от фракциите е много интересно социално явление... има различно отношение между плейърите и човек сякаш превключва... примерно, в момента, в който мина на блъд елфката ми, просто влизам и в орда-навиците... преди мислех, че просто на Нептулон има такава традиция - когато срещнеш друг орда-играч, докато куестиш, да го набъфкаш с каквото можеш... но сега го гледам и на Шатъред холс... дори не си говорим, а често - дори емоции не разменяме, като "благодаря" или от този сорт... в неделя, докато лових риба на Фиордите, край мен мина друид и маге, и съответно се сдобих с бъфовете им... магето даже слезе от кокошката си да ме бъфне и после продължи...
дори ПъГ-вете са различни... то аз като играя орда няма с кого да правя група и съм все с пъгове... това, дето ми прави впечатление, че го няма онова любезно отношение както при алианса... лидера на партито, че и останалите, дори не си правеха труда по име да се обръщат, хем моето е кратко, а караха само на класове... че дори откровено грубо се държаха ала "паладина, дръж си агрото, танк си.." на мене единия от друидите реши и бъф-а да ми избира, щото аз поисках БоУ вместо БоК... та му скръцнах със зъби, че избора е мой... и чак като видя Рекаунта млъкна... проблема ми като шадоу е основно в маната, щото групите се пулваха една през друга и никой не те чака да пиеш...
та така де... отплеснах се ама много е странна цялата тази работа с двете фракции...