Мен прийстът започва да ми харесва почти толкова колкото шамана, но тъй като ВЕЧЕ СИ ИМАМ ИНСТАЛИРАН ЕКСПАНЖЪН, мисля да си левълна шамана първо

, само щото козата ми е по-красива ^^. Напълно е възможно прийстът да остане дпс (ако реша шаманката да е ресто в крайна сметка на 80 лвл). Другият вариант е шаманката да остане меле-дпс, а прийстът да мине дисциплина. Не ми се хийлва и с двата героя, логично

. Като шедоу ми е страшно забавно, та... хм... ще помисля още. Снощи смених енчантинга на прийстката с хербализъм. В последствие (и много зор) ще сменя скининга и майнинга на шаманката с алхимия и енчантинг, защото все пак тя ще е мейн и си струва да си прави сама поушъните (бая са ми нужни) и все пак да изкарва некви пари отнякъде с енчантинга.
Накрая ще левълна и едно муункинче само, за да му се радвам на перушините ^^.
За експириънса с ПъГ-овете из Аутлендс вчера. Няма такъв цирк. 68 левъл ДК танква в Криптата и преди това в Слейв Пенс, е, той и другото ДК си пускаха извадки от дмг-метъра на Рекаунт и си мереха... демиджа. Съответно този, който беше 65 левъл, естествено, имаше по-малко дмг и за да се докаже, явно от яд и с желание да надскочи възможностите си (нали е ДК, там явно всичко е възможно), се юрваше напред и така битка след битка без никаква почивка за кастърите. Аз виках мана, те мряха и то как - крещи ДК-то "Heal me, heal me".... съответно той "танква" 1 моб, другите 4 от купчинката се щурат насам-натам, съответно всичко що носи cloth or leather в партито танква по 1 моб сам, аз тичам насам-натам, ту Fade, ту Dispertion. Ползвам мана поушъни, които на 3 голд в торбите СА МИ СКЪПИ. И след битката започвам аз да обяснявам за шадоу прийста, че е дпс, че хаби много мана за хийлинг, че не мога да ги хийлвам всичките, ако той не си държи агрото... изобщо лекция... никой не вдява обаче и пак юруш напред след поредната извадка от Рекаунт. (добре че никой не вадеше тези за оувърхийлинг ^^) Едното ДК по едно време явно толкова се фрустрира от по-ниския си дмг в сравнение с другото, че просто напусна партито баш пред последния бос. Е после ходи търси играч, който да запълни дупката и да го упътиш как да ни намери в инстанса, от който не можем да излезем, щото сме паднали от някаква рампа. Абе, цирк.
Аз за хийлването като шадоу си знам, че е бая трудно и ако битката продължава дълго, вечно съм без мана, но вчера играх с друг един такъв прийст в парти и ... респект, тоя човек след 1-вия уайп каза 'Ефи, ти дпс-ваш, аз ще хийлвам' (това щото преди това беше обратното). Аз казвам 'ок', е той не остана без мана и умряхме само, когато бяхме нужни и двамата като хийлъри на втория бос в криптата, който придърпва към себе си и плюе разни неща.

Не знам как го праави...
Ланис, ако някой ден можеш да ми шотнеш (или Таис) интерфейса си с прийста (или да кажеш точно как ти бяха наредени по бутони скиловете).
Като шадоу каква ротация ползвате? Аз обикновено започваХ с вампирик имбрейс (ако знам, че мобът няма да мре много бързо), пейн, вампирик тъч, майнд бласт и после майнд флей. Някъде помежду другото бутам и кърса.
Като се налага да хийлвам слагам щит (май го оувърюзвам обаче) на танка и ползвам Renew and Flash Heal as much as I have to. За грейтър хийл обикновено няма време. Със стоп каста сигурно ще е по-добре, аз вчера се опитах да прекъсвам с подскачане... не ми беше нужно особено. Пак си мряха ^^.