Споделете

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Apr 23, 2009 7:31 pm

четете Словото ми, деца!
This is it. Ground zero.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Apr 23, 2009 8:12 pm

300 рулира и всеки нормален човек би трябвало да го обожава.

Красиви голи мускулести пичове на едно място, биещи се героично и диво за някаква КАУЗА. ОМГ, трябва ли наистина да обясняваме защо това е ужасно секси и кефещо? :shock:

Евалата, Жоре, мой човек си!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Apr 23, 2009 8:13 pm

Секси е, ако си жена. И пак е тъпо. Виж, ако си мъж и е секси, не коментирам, но понеже Жоро не го кефи щото е секси, ОЩЕ повече не коментирам :neutral:
And you can't dance with a devil on your back...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Apr 23, 2009 8:16 pm

Мъжете трябва да го гледат и да се сравняват с това! И тук умността и интелекта нямат никакво значение - кефът е на гръбначно ниво и е много голям.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Apr 23, 2009 8:21 pm

Е който разсъждава гръбначно, да се кефи. Аз си ползвам надгръбначния мозък и когато той крещи "КИЧ" и се опитва да ми изключи зрението, за да се предпази, нямам друг избор, дори за малоумни виновни удоволствия. :mrgreen:

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Apr 23, 2009 8:26 pm

Amelia wrote:300 рулира и всеки нормален човек би трябвало да го обожава.

Красиви голи мускулести пичове на едно място, биещи се героично и диво за някаква КАУЗА. ОМГ, трябва ли наистина да обясняваме защо това е ужасно секси и кефещо? :shock:

Евалата, Жоре, мой човек си!
Ми, знам ли? По-добре да си пусна концерт на знаеш-коя-група, за да получа твърде същото усещане. Знаеш ли колко пъти изгледах последното им DVD? Само веднъж цялото, де, но почти всеки ден по някоя песничка или Реч... Не знам, де, може би ако не беше масовото изригване около този филм, щях да съм доста по-позитивно настроен към него. Поне нямаше да изгубя толкова часове в плювни.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Apr 23, 2009 9:53 pm

Отдавна съм се убедил, че ако Рол и Морви не харесат даден филм е добра идея да го гледам :wabbit: Разсъждавам гръбначно и се гордея с това! :twisted: Надръбначните се кефят на по-сериозни неща, ама трябва да се изпусне парата от време на време с някоя простотия, няма начин.

По-сериозно - всеки с вкуса си. Само ако обичате не се опитвайте да ми обясните какъв идиот съм, че не споделям или споделям нечие мнение или вкус, понеже няма да сте прави - моята глава си е моя, само аз си я разбирам, сори :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Apr 23, 2009 9:56 pm

viewtopic.php?t=2262&highlight=300

Викам да ги закръглите на 100, че тук скоро ще ви се изгубят мненията. :mrgreen:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Apr 23, 2009 10:07 pm

thunder wrote:Отдавна съм се убедил, че ако Рол и Морви не харесат даден филм е добра идея да го гледам :wabbit: Разсъждавам гръбначно и се гордея с това! :twisted: Надръбначните се кефят на по-сериозни неща, ама трябва да се изпусне парата от време на време с някоя простотия, няма начин.

По-сериозно - всеки с вкуса си. Само ако обичате не се опитвайте да ми обясните какъв идиот съм, че не споделям или споделям нечие мнение или вкус, понеже няма да сте прави - моята глава си е моя, само аз си я разбирам, сори :)
Баце, тва чия е главата не е имунитет срещу Присъдата™, но ениуей, не знам как сърце ти даде да ми приказваш за изпускане на парата с простотии, след като съм гледал Бедствия и други катастрофи и Флиртология НА КИНО :mrgreen:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Apr 24, 2009 2:10 am

Amelia wrote:Мъжете трябва да го гледат и да се сравняват с това! И тук умността и интелекта нямат никакво значение - кефът е на гръбначно ниво и е много голям.
Кефът е и на надгръбначно ниво - да осъзнаеш и да се потопиш в кефа на гръбначно ниво :mrgreen:

МОЩ ДЕБА!
This is it. Ground zero.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Apr 24, 2009 8:28 am

Roland wrote:Баце, тва чия е главата не е имунитет срещу Присъдата™, но ениуей, не знам как сърце ти даде да ми приказваш за изпускане на парата с простотии, след като съм гледал Бедствия и други катастрофи и Флиртология НА КИНО :mrgreen:
И кой е този толкова титулуван човек, който има авторитета да я каже тази Присъда™, а? А дори и да съществува какъв авторитет ще има той и каква велика институция ще представлява, за да има някакъв смисъл от нея? :) Относно простотиите - има простотии и простотии, понеже както съм написал вече по-нагоре: всеки с вкуса си (факт е, някои хора са по-вкусни от други :twisted:).
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Apr 24, 2009 8:51 am

скучни сте
Spoiler: show
Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 24, 2009 9:40 am

Коцето е прав, че всеки е с вкуса си. И с преценката си. Ся, ако не ти е ясно, че като изтърсиш осуперлативен суперлатив, за нещо, което доста хора не харесват (и дори на теб ти е ясно, че е като душевен захарен памук - в него има най-вече въздух, ама му се кефиш понеже ти качва кръвната захар тройно за има-няма минута) плюс задоволство от тема, в която почти сме се избили, ще предизвикаш обратната реакция, не знам...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Apr 24, 2009 9:51 am

Ако бяхте приели намека ми с линка, сега оная тема щеше да върви към стр. 80. Не ви ли е по-уютно там? :lol:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 24, 2009 10:09 am

Не, там не е уютно по подразбиране. Така че хайде не...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either