Нямаш грижи, пращам ти по пощата, аз се нагрухтях с продажбата на турнирните петове и минах 10к голд, хехXellos wrote:Иначе ше муфта некой за 1к за маунт пак, макар че утре най-сетне ше играя повече от час два.

Moderator: Moridin
Нямаш грижи, пращам ти по пощата, аз се нагрухтях с продажбата на турнирните петове и минах 10к голд, хехXellos wrote:Иначе ше муфта некой за 1к за маунт пак, макар че утре най-сетне ше играя повече от час два.
жено, не искам да те стресирам, ама целия рейд трябва да е пред очите ти, да си изпълняваш възложените от лидера задачки (може да не е танк-хийлинг, може да ти дадат рейд-хийлинг), трябва и да знаеш тактиките, съответно - да знаеш какво се случва около теб във всеки един момент, да следиш къде си застанала (примерно да не киснеш във войд-зона или отровен облак), да знаеш кога трябва да се отдалечиш от рейда, щото примерно си с дебъф, който прави АоЕ-дмж и така нататък... и в същото време да хийлваш, шийлдваш, да чистиш болести и меджик и т.н... тези неща се научават или просто се свиква с тях...Elayne wrote:Я кажете, по принцип всички групи ли трябва да са ми на екрана и да следя? БИ ТРЯБВАЛО да ми дадат да танк-хийлвам, но не знам кой какво ще измисли в крайна сметка. Обикновено в рейд от 25 души какво се предполага да следя (освен танка), ако на екрана нямам всички групи (би заело половин екран да ги изтипосам всичките).
Едит: Под какво имам предвид освен диспелване и лекуване на болести и общи неща като боса какво каства и къде има АоЕ и прочие и прочие. Имах предвид по-скоро КОГО освен танка (2-3 танка).
че то си пише, че се купува от вендор в Уинтърспринг бре, какви 50 голд ще даваш за нея??Dzvero wrote:Тишо / Ники ако ще влизате в играта през деня погледнете в АН за тази рецепта плс:
http://www.wowhead.com/?spell=20026
и ако я има на прилична цена ми я купете. До 50 - 60г.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests