някъде на четвъртия или петия опит (не си спомням вече) битката протече като по учебник и боса умря май без да има умрял играч от рейда...

събрахме се ние пред Йоги и ГМ се захили, че за пръв път му отиваме на гости с пълен рейд от 25 човека

хукнахме към Сара с тактиката дето трябва да й стоим под полата и още от първия опит влезнахме във втора фаза и то само с един адд бонус от първа...

заредиха се опити, в които влизахме спокойно във втора фаза и вече групата в мозъка трупаше опит какво да прави (тука Анну да разкаже, щото аз вътре не знам какво се случва)... по едно време взехме да мрем на първа фаза - топвахме се в облаците и си съммънвахме допълнителен адд... Холи съвсем "професионално" откомандва тези, дето не са сигурни дали не правят бели с облаците, да бъдат така добри да останат извън групата, дето се позиционира под полата на Сара... за мен това бе добре дошло, щото като сме накуп и играя с 3 фпс и съответно не виждам добре и на време какво се случва около мене... останах до входа към залата и слизах да бия аддове, само когато облаците са далече... пак завлизахме спокойно във втора фаза... и там нещата сякаш започнаха да изглеждат по-контролирани... когато в един от опитите в момента, малко след като умрях (ДК ме по време на битка и като се релогнах бях изгубила Санитито си и съответно бях МС-лната, та помолих да ме убият, че правя много поразии) рейда влезе в трета фаза!!!

та така... днес рейд няма да има, но Анну май ще ходи да довършват Улдуар 10...