Избори 2009 - the Aftermath
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Стига бе, Яне беше ммоя човек според гласоводител.ком... Разбира се, сметнах че са се заблудили или се опитват мен да заблудят.
Наистина, пред инициативата, засега ми се струва, че е по-добре борчето. Да не говорим, че почти ми е шеф, щото работя в общинска фирма. Ще поживеем и ще реазберем.
Така и не схванах трика с десетките автобуси от Турция, при положение, че са им открили 130 секции. Двойното гласуване евентуално, но пък ако едно лице гласувА 2 пъти не се ли анулира втория му глас?
Наистина, пред инициативата, засега ми се струва, че е по-добре борчето. Да не говорим, че почти ми е шеф, щото работя в общинска фирма. Ще поживеем и ще реазберем.
Така и не схванах трика с десетките автобуси от Турция, при положение, че са им открили 130 секции. Двойното гласуване евентуално, но пък ако едно лице гласувА 2 пъти не се ли анулира втория му глас?

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
Дафи, дори и по-късно да се открият двама човека с едно егн в резултатите, няма как да се знае за кого са гласували, та няма как да му анулират резултата. А и в интерес на истината много трудно може при ръчно преброяване да се засече второто егн. Плюс това зад граница не гласуват мажоритарно, а сега и мажоритарното играеше. Бе мани...
Edit:
Бахти гадината слизеста. На 76,67% е качил резултата на 4,16%! 0мри бе! Урод!!!

Edit:
Бахти гадината слизеста. На 76,67% е качил резултата на 4,16%! 0мри бе! Урод!!!

Ми хайде още едно честита мутра за министър-председател. Както се казва, на всички гласували за него- да им се връща
. Има си човекът и подарък за 50-тия си рожден ден.
П.С. Снощи като гледах влизането на Б. Б. как влизаше в НДК, ми заплилича на мафиотски бос от Америка, отиващ в съда
.
П.П.С. Въпреки че гласувах за сините, аз май съм един от малкото съжаляващи че НДСВ не влиза в парламента. Споредмен сините и НДСВ бяха единствените два, що годе нормални избора.
.

П.С. Снощи като гледах влизането на Б. Б. как влизаше в НДК, ми заплилича на мафиотски бос от Америка, отиващ в съда

П.П.С. Въпреки че гласувах за сините, аз май съм един от малкото съжаляващи че НДСВ не влиза в парламента. Споредмен сините и НДСВ бяха единствените два, що годе нормални избора.

Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry
Where I was
- RRSunknown
- Elder God
Царя дойде бял кон, взе си горите, взе си имотите и резиденциите и сега логично си заминава. Въпроса са едали ще му търсят отговорност или по- скоро не.
България сигурно е единствената държава в света в която
1. Управлява свален монарх като премиер
2. Управляват двама Не-български граждани.
3. Малцинствената партия всъщност винаги е във власта.
България сигурно е единствената държава в света в която
1. Управлява свален монарх като премиер
2. Управляват двама Не-български граждани.
3. Малцинствената партия всъщност винаги е във власта.
- Interpreter
- Forsaken
И Мартинчо (Димитров), да вземе да се озапти, и да млъкне да приказва за голяма победа- 6,7% общо СДС,ДСБ,Мозер,Гергьовден и т.н. си е е РЕЗИЛ
. 2005 година СДС и ДСБ имаха поотделно повече- 8.44 % и 7.07 % , да не броим че резултата е след всичките издънки на сегашното правителство.
П.С. Хайде на бас, че при следващите избори всички гласували за ГЕРБЕРИТЕ, тихомълком ще се покрият от срам?

П.С. Хайде на бас, че при следващите избори всички гласували за ГЕРБЕРИТЕ, тихомълком ще се покрият от срам?

Where I was
Where I was
Where I was
Аз гласувах за НДСВ през 2001 г. и въпреки това все още не ме е срам, че съм го направилП.С. Хайде на бас, че при следващите избори всички гласували за ГЕРБЕРИТЕ, тихомълком ще се покрият от срам?
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com