Аз снощи реших, че ми се рейдва и влязох в PuG за Trial of the Crusader 10-man. Не бях чела тактики грам, но гиърът ми ме спаси от kick. Докато чакахме хората да се натуткат си бях отворила WoWWikipedia и прочетох тактики за първия бос, другите ги научих в движение.
Не зная как се получи, явно имахме добра група (паладин хийлър, холи ПвП прийст, който беше просто IMBA!!! и аз), но го изчистихме с много малко wipes от незнание на тактики. Явно хората бяха схватливи и не им трябваха дълги и пространни обяснения. Признавам си, че бях объркана на червеите първия път, но после схванах, както и на близнаците накрая, но битката е великолепна и бързо схванах.
Като цяло паднаха колан за шедоу прийст и neck item за шедоу прийст, които pass-нах на уорлока. Много съм доволна, инстансът е разкошен. Голям кеф! Може би, защото се учиш в движение и напрежението е по-голямо, но като ми създават горещо под прийсткото дупе е страхотно.
Във възторг съм от ПвП частта, ако не беше холи прийста (17к мана само, но не умря копелето и диспелваше по-бързо от мен и беше някакъв луд просто) щяхме да си измрем. Аз от незнание диспелвам Ънстейбъл афликшън и като цяло се разсейвам да гледам Декърсива и за секунди изпускам hp bars

. Накрая се сработихме. Толкова много Фиър в живота си не съм ползвала, дори PS на мен си кастнах О_о като ме погна тоя ми ти паладин и уорлокското гадно животно (споменах ли, че го мразя!).
Изобщо Hooray, кеф голям. Съмнявам се, че с друг PuG ще е така приятно, хората не бяха от известни гилдии, изключая един шаман от Dragon Legion. Но отново да изкажа възхищение от PvP priest-а, който ни спаси дупетата срещу хордитата.
Използвах си Триумф емблемките, за да си подменя единия пръстен, защото имах един със средно качество

. Повиших крита и сега мисля да сменя някои от gems, които имам за крит с такива за SP+intellect. А тринкетът с интелект за 50 емблеми, колкото и да ме блазни, смятам да го поотложа засега, защото си имам много и добри тринкети. Даркмуун картата е прекрасна.