Избори 2009 - the Aftermath
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Мор - както и да го гледаш не можеш да отречеш, че човек като мине пенсионна възраст и малко отгоре като цяло е доста по-непродуктивен в каквата и област да си избереш отколкото някой на 20-30. Биология. Бтв - така и не съм видял цялото изказване на бойко и контекста в който го е казал.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Мисля, че ти си пропуснал контекста на моя пост. Аз казах, че в конкретното си изказване онази конкретна вечер, след като спечели изборите, Бойко Борисов заяви, че изпитва уважение към всички български граждани, независимо за коя политическа сила са гласували, както и че ще бъде премиер на всички. Никой друг не направи нещо подобно - останалите благодариха само на собствените си избиратели.
Та, каквото и да е казвал по друг повод, тази вечер Бойко говори добре.
Btw, какво значи да уважаваш някого "по-равно"?
Та, каквото и да е казвал по друг повод, тази вечер Бойко говори добре.

Btw, какво значи да уважаваш някого "по-равно"?

- Moridin
- Global Moderator
http://news.ibox.bg/news/id_282833568
донякъде ме кефи идеята, че правителствената партия няма да има пълно мнозинство.
устните договорки не са коалиция, особено като не са подплатени с министри
все още мисля, че нищо добро не чака родината, но поне нивото на безнаказаност може да е по-малко?
сега да видим състава на кабинета финално
донякъде ме кефи идеята, че правителствената партия няма да има пълно мнозинство.
устните договорки не са коалиция, особено като не са подплатени с министри

все още мисля, че нищо добро не чака родината, но поне нивото на безнаказаност може да е по-малко?
сега да видим състава на кабинета финално
This is it. Ground zero.
- RRSunknown
- Elder God
Може да нямат министри, но ще имат зам. министри, а реално те са тези, които вършат работата.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Мда, така се очертава - може да си привикат за зам министри експерти от други партии, но офицално ще ги викат като частни лица, без политическа обвързаност. Неофициално нещата са ясни...
Иначе е интересна ситуацията де, Бубойко хем прави правителство, хем няма мнозинство в парламента - в този случай пак може да размива отговорност (десните партии не ни подкрепиха и застанаха срещу нас заедно с ДПС и БСП за еди кой си закон). Това може даже да го ползва и като лост за пазарлък - примерно казва на Димитров и Костов - гласувайте с нас за нещо си, или публично се вижда как гласувате заедно с врага.
Иначе е интересна ситуацията де, Бубойко хем прави правителство, хем няма мнозинство в парламента - в този случай пак може да размива отговорност (десните партии не ни подкрепиха и застанаха срещу нас заедно с ДПС и БСП за еди кой си закон). Това може даже да го ползва и като лост за пазарлък - примерно казва на Димитров и Костов - гласувайте с нас за нещо си, или публично се вижда как гласувате заедно с врага.
Elves dig rocket launchers.
- The Dragon
- Elder God
Добре де - медиите ли имат нечовешки чадър над Борисов или тази държава лека полека почва да заработва? Абсурдистана се пълни рекордно бавно. Отвсякъде валят положителни новини или поне лошите значително намаляха. След всеки криминален случай имаме почти плашещо бързодействие на полицията или поне така се отразява в медиите - наистина не мога да преценя. Какво е вашето мнение?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Като човек види водещи новини от типа на "не-знам си колко автомобили вдигнати от паяк пред дискотеки" с такъв патос все едно става въпрос за разгром на вражеска армия, а не за нещо което трябва да се подразбира от само себе си, мазнененето на медиите пред Борисов е доста очевидно. Или непрекъснатите оправдания с тройната коалиция, разследвания на тройната коалиция и т.н. вместо да се издума и дума какво бат'Бойко прави с насока бъдещето не миналото...медиите ли имат нечовешки чадър над Борисов
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."