Споделете пак
Moderator: Moridin
Вчера си беше сериозна издънка, но аз съм от година и половина на ADSL и съм доволен, прекъсванията на нета са не повече от 6-7 общо досега и за пръв път вчера беше за по-дълго време.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Баси климата там, отказахте ме да хода.
А тук си седи един равномерен сив облак до хоризонта и се чуди на къде да поеме цел ден, баси
А тук си седи един равномерен сив облак до хоризонта и се чуди на къде да поеме цел ден, баси

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Добре. Съчувствам ти. Скърбя за теб. Наистина.Amelia wrote:Денят е 4ти октомври, а навън вали сняг на ЕЙ ТАКИВА ПАРЦАЛИ, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Ами така е, като сте в Канада. Нима не сте чували лафа "В Канада времето е 9 месеца зима и 3 месеца още по-студено"? 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- pnv_Creator
- Misting
Искам да споделя, че щях да убия 2-ма човека днес или по-скоро да се самоубият чрез мен.
Всички мотористи ли са пълни безотговорни тъпаци, или само 99,9% от тях?
Карам по Е79, имаше много движение, движим се в колона с около 100 км/час, двулентов двупосочен път (по една лента в посока), сериозен наколон надолу, лека дъга на ляво.
Карам изнесен леко в ляво, пак в моята си лента и платно, просто близо до разделителната линия. за да изпреваря предния при първа удобна възможност. Не съм видял мотор, фокусирал вниманието си пред мен, а и зад мен е колона също, а мотора е скъсил дистанцията доста бързо. Както и да е де, поне го чух. Съвсем малко след това чувам форсиране на мотор, което озночава винаги "Разкарай ми се от пътя, педераст". Стори ми се че го чух от дясно обаче. В огледалото виждам моториста, който скъсява брутално бързо разстоянието и разбира се за да го улесня се дърпам в дясно.
Е да обаче.
Моторите са два и другия ме изпреварва от дясно в този момент. Това се случва всичко в една лента. Там където се намира десния моторист няма как да се види, във сляпата зона ми е и преди това не съм го видял въобще. Все пак преди 3 секунди са били на 50 метра от мен. И все пак пътят завива на ляво.
Добре че маневрирах съвсем меко, защото някак си усетих, че може да има нещо такова по звука. Та не го изхвърлих от пътя и не го прегазих.
Мина пред мен, съответно му надух клаксона няколко пъти със значението
"Луд ли си бе тъпак. Ще те убия за едното нищо, не те виждам"
А той намалява горе долу със значението:
"Ей сега ще те спрем и ще ти ебем майката".
Другия съответно кара зад мен. Правят ми "ескорт". Съответно и аз със клаксона още няколко пъти
"Айде спри да ти хвърля поне един бой, белкем ти дойде акъла в простата тиква".
И двамата караха момичета. Може ли да са толкова безотговорни, честно?
За това ми дреме на **** като чуя, че някой моторист се е размазал. Как да ценя аз живота му, като той сам не си го цени.
Или някой тъпак с 240/пиян с кола. За такива даже се радвам, стига да са си отишли сами. Иначе утре ще ме премаже докато си пия кафето на втория етаж на някоя сграда...
Всички мотористи ли са пълни безотговорни тъпаци, или само 99,9% от тях?
Карам по Е79, имаше много движение, движим се в колона с около 100 км/час, двулентов двупосочен път (по една лента в посока), сериозен наколон надолу, лека дъга на ляво.
Карам изнесен леко в ляво, пак в моята си лента и платно, просто близо до разделителната линия. за да изпреваря предния при първа удобна възможност. Не съм видял мотор, фокусирал вниманието си пред мен, а и зад мен е колона също, а мотора е скъсил дистанцията доста бързо. Както и да е де, поне го чух. Съвсем малко след това чувам форсиране на мотор, което озночава винаги "Разкарай ми се от пътя, педераст". Стори ми се че го чух от дясно обаче. В огледалото виждам моториста, който скъсява брутално бързо разстоянието и разбира се за да го улесня се дърпам в дясно.
Е да обаче.
Моторите са два и другия ме изпреварва от дясно в този момент. Това се случва всичко в една лента. Там където се намира десния моторист няма как да се види, във сляпата зона ми е и преди това не съм го видял въобще. Все пак преди 3 секунди са били на 50 метра от мен. И все пак пътят завива на ляво.
Добре че маневрирах съвсем меко, защото някак си усетих, че може да има нещо такова по звука. Та не го изхвърлих от пътя и не го прегазих.
Мина пред мен, съответно му надух клаксона няколко пъти със значението
"Луд ли си бе тъпак. Ще те убия за едното нищо, не те виждам"
А той намалява горе долу със значението:
"Ей сега ще те спрем и ще ти ебем майката".
Другия съответно кара зад мен. Правят ми "ескорт". Съответно и аз със клаксона още няколко пъти
"Айде спри да ти хвърля поне един бой, белкем ти дойде акъла в простата тиква".
И двамата караха момичета. Може ли да са толкова безотговорни, честно?
За това ми дреме на **** като чуя, че някой моторист се е размазал. Как да ценя аз живота му, като той сам не си го цени.
Или някой тъпак с 240/пиян с кола. За такива даже се радвам, стига да са си отишли сами. Иначе утре ще ме премаже докато си пия кафето на втория етаж на някоя сграда...
Двата епизода на FlashForward ги преведох на Български по Английските титри, само дето и двата превода се затриха.
Първият го правих ред по ред с mozilla seamonkey, което реши, че нема такива букви и подмени сите с '?'
А вторият го направих с gvim, което и то при запазване подмени всичките наши букви с единствен невидим символ. и толкоз...
който иска да зяпа да учи езици...
Първият го правих ред по ред с mozilla seamonkey, което реши, че нема такива букви и подмени сите с '?'
А вторият го направих с gvim, което и то при запазване подмени всичките наши букви с единствен невидим символ. и толкоз...
който иска да зяпа да учи езици...
- RossTheBoss
- Adept