Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Oct 03, 2009 1:20 pm

А тук освен БТК има СКАТ, на които мрежата им е пълен боклук и човек има проблеми с нета ежедневно заради захабени кабели, скъсани кабели, някъде по стълбовете проблеми и т.н.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sat Oct 03, 2009 1:23 pm

Вчера си беше сериозна издънка, но аз съм от година и половина на ADSL и съм доволен, прекъсванията на нета са не повече от 6-7 общо досега и за пръв път вчера беше за по-дълго време.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sun Oct 04, 2009 10:46 am

Обожавам си новия парфюм!!! ...
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Oct 04, 2009 3:20 pm

Днес нета на БТК е толкова бавен. Проклятие! Имат ужасна мрежа. Не може да понесе тъпия трафик явно. Пак ще се гърбим в Aion. Комшията ми вика, че толкова много му лагвало, че излязал.

Дори тоя форум го отварям бавно.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Oct 04, 2009 7:59 pm

Денят е 4ти октомври, а навън вали сняг на ЕЙ ТАКИВА ПАРЦАЛИ, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Oct 04, 2009 8:06 pm

Еее супер, честито :D

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 04, 2009 8:59 pm

Баси климата там, отказахте ме да хода.

А тук си седи един равномерен сив облак до хоризонта и се чуди на къде да поеме цел ден, баси :(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Oct 04, 2009 9:15 pm

Amelia wrote:Денят е 4ти октомври, а навън вали сняг на ЕЙ ТАКИВА ПАРЦАЛИ, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
грабвам ските и идвам :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sun Oct 04, 2009 9:56 pm

Amelia wrote:Денят е 4ти октомври, а навън вали сняг на ЕЙ ТАКИВА ПАРЦАЛИ, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Добре. Съчувствам ти. Скърбя за теб. Наистина.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sun Oct 04, 2009 10:04 pm

Ами така е, като сте в Канада. Нима не сте чували лафа "В Канада времето е 9 месеца зима и 3 месеца още по-студено"? :lol:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

pnv_Creator
Misting

Post by pnv_Creator » Sun Oct 04, 2009 10:25 pm

Искам да споделя, че щях да убия 2-ма човека днес или по-скоро да се самоубият чрез мен.
Всички мотористи ли са пълни безотговорни тъпаци, или само 99,9% от тях?

Карам по Е79, имаше много движение, движим се в колона с около 100 км/час, двулентов двупосочен път (по една лента в посока), сериозен наколон надолу, лека дъга на ляво.

Карам изнесен леко в ляво, пак в моята си лента и платно, просто близо до разделителната линия. за да изпреваря предния при първа удобна възможност. Не съм видял мотор, фокусирал вниманието си пред мен, а и зад мен е колона също, а мотора е скъсил дистанцията доста бързо. Както и да е де, поне го чух. Съвсем малко след това чувам форсиране на мотор, което озночава винаги "Разкарай ми се от пътя, педераст". Стори ми се че го чух от дясно обаче. В огледалото виждам моториста, който скъсява брутално бързо разстоянието и разбира се за да го улесня се дърпам в дясно.

Е да обаче.

Моторите са два и другия ме изпреварва от дясно в този момент. Това се случва всичко в една лента. Там където се намира десния моторист няма как да се види, във сляпата зона ми е и преди това не съм го видял въобще. Все пак преди 3 секунди са били на 50 метра от мен. И все пак пътят завива на ляво.
Добре че маневрирах съвсем меко, защото някак си усетих, че може да има нещо такова по звука. Та не го изхвърлих от пътя и не го прегазих.

Мина пред мен, съответно му надух клаксона няколко пъти със значението
"Луд ли си бе тъпак. Ще те убия за едното нищо, не те виждам"
А той намалява горе долу със значението:
"Ей сега ще те спрем и ще ти ебем майката".
Другия съответно кара зад мен. Правят ми "ескорт". Съответно и аз със клаксона още няколко пъти
"Айде спри да ти хвърля поне един бой, белкем ти дойде акъла в простата тиква".

И двамата караха момичета. Може ли да са толкова безотговорни, честно?
За това ми дреме на **** като чуя, че някой моторист се е размазал. Как да ценя аз живота му, като той сам не си го цени.
Или някой тъпак с 240/пиян с кола. За такива даже се радвам, стига да са си отишли сами. Иначе утре ще ме премаже докато си пия кафето на втория етаж на някоя сграда...

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Sun Oct 04, 2009 11:12 pm

Двата епизода на FlashForward ги преведох на Български по Английските титри, само дето и двата превода се затриха.
Първият го правих ред по ред с mozilla seamonkey, което реши, че нема такива букви и подмени сите с '?'
А вторият го направих с gvim, което и то при запазване подмени всичките наши букви с единствен невидим символ. и толкоз...
който иска да зяпа да учи езици...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Oct 04, 2009 11:50 pm

Затова се ползва Subtitle Workshop. :roll:

RossTheBoss
Adept

Post by RossTheBoss » Mon Oct 05, 2009 12:25 am

Няма да се косиш, при мене заваля на 21 септември. :)
1st rule - I RULE.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Oct 05, 2009 12:50 am

pnv_Creator, напълно съм съгласен с теб за мотористите. Why cant they just die somewhere quietly?