малиии, Анну, добре че снощи не бях у рейдовете, че сигурно щеше да ми скъсаш нервите с мрънкане за Пауърпю
аз снощи бях в ужасно настроение заради гилд-драмите, дето един от нашите уориъри успя да докара... то проблем си имаше, но тъкмо влезнахме в някакъв нормален тон и се достигна почти до договорка тази седмица да разчистим ФЛ и ХТ на хард мод, но от другата да екстенднат Улдуар 25, че да можем да направим и нови хард-моудс... и онова недоразумение в плейт омаза пейзажа... тръгна да ни подканя да се махаме от гилдията и да си правим нова... аз вече съм свикнала на изстъпленията му и просто го игнорирах... едва убедих и Муундъст да не му обръща внимание, но Рахманинов реагира на мига и напусна гилдията... тя ми изпрати поредния РМ, че вече е решено и напуска и тя... опитах се да й обясня, че това е насочено лично към мен и не е имал тях предвид, но безуспешно...
и така... удари ме здраво главоболието и не ми се говореше изобщо... на всичкото отгоре видях, че като реакция на офицерите не съм одобрена за ТоС 10, та направо се отписах, за да не ме и търсят... е, после пратиха Трууп да ме вика за ТоС 10 хероик, но отказах...
за късмет дейлито бе Вайълет Холд, та можех да го правя и полу-заспала... отидох първо с друида да хийлвам ПЪГ... по някое време получавам уиспър от един българин - маге Джоли, дали съм съгласна да ме изчакали, че да ги лекувам в ТоС 5 хероик... съгласих се и мина леко... някъде в това време за моя изненада видях, че повишават в Офицер бившия ни гилд-мастър... явно псевдо-офицерите ни вече не могат да се оправят със ситуацията... поздравих го, естествено, за повишението и той веднага ме захапа на уиспъри, че иска да говорим

казах му да изчака да мина на Таис, че исках и с нея да направя дейлито... след което пак тръгна да ми обяснява как не трябвало да се говори във форума и че и той бил на мнение да се екстендва Улдуар 25, ама не можел да си позволи да го каже в прав текст... и как трябвало да се построял поста ми, че да им е благо да го четат офицерите... честно казано, умори ме допълнително с тези обяснения... казах му, че го наемам да ми пише постовете другия път... в един момент залитна, че едва ли не Конт е бил провокиран да се изцепи във форума, на което казах, че ако е съгласен с това, което Конт е казал, по-добре да ми го каже веднага, за да не си губим времето и да си ходя като Рах и Дъсти... та бързо отхвърли да е съгласен с Конт... и така... пратих го да прибира Дъсти и Рах и обещах съдействие за това, но няма да е лесно... нея мога да убедя, но Конт настъпи Рах, а той е доста безкомпромисен... лошото е, че Готия му е племенник и снощи се чудеше какво да прави... а това не е добре - да изгубим мейн-танка си...
та ясно защо хич не ми бе до рейдване... до такава степен слаквах във Вайълет Холд с Таис, че дпс-то ми бе 3.5... а чак след втория бос се усетих, че не съм бъфнала с интелект партито!

извиних им се, разбира се, но те бяха от добри гилдии, оядени с гиър, та това не изм затормозяваше дпс/хийлинга и само се разхилиха, че по-важното, че маса съм им била направила...
а иначе, браво на вас!!

втора група за пръв път стартира ТоС 10 хероик и вече сте на третия бос! юнаци!!
Ланис ще ни каже рейд 1 докаде се е добутал там
* * * * *
Габи, добре дошла на Зенедар
Обади ми се тази вечер, на който и да е от героите ми - Tais, Leed, Lean, Shaena, Ameli, за да дойда да ти дам по-големи торби и паричка... ще ти кажа и как да влезнеш в бг-канала ни... ще ти направя и двата глифа, дето ти трябват на първо време... виждам, че народа ти е дал добри съвети - послушай ги, те знаят какво говорят

в момента даже Анну вдига точно драеней хънтър
Едит: ох, не видях, че Ланис е писала вече..

ама вие в една група ли бяхте, бре??