И, да, и аз се хващам за едно дребно нещо, ама не станаха ли малко много дребните неща, за които различни хора се хващат в мненията ти?

Добавено: Уф, Морви, извинявай, че ти бутнах хубавото мнение на предната страница

Moderator: Moridin
+10!Roland wrote:Базовата, основна и категорична разлика между "нормалния" хомосексуализъм и "нормалната" педофилия е че при второто имаш едно 90% шанс едната страна да не е доброволен участник поради неразвити все още вторични полови белези и съответно нагон.
Много просто Ади - защото на никой не му изнася този искуствено съзадаен проблем да бъде решен. Докато въпроса е висящ политиците могат да разчитат на гласове от гей-комюнитито и близките им, или обратно - на гласове от противниците им.ifadriana wrote: И да, аз съм ЗА гей-браковете. Не виждам никаква причина когато двама души искат, да не могат да узаконят връзката си. Не мога да кажа, че съм от най-върлите фенове на институцията "брак", но щом тя е възможна за едни, трябва да е възможна и за други. Най-малкото Европейската конституция признава правото на брак за всички граждани на Европейския съюз и никъде там няма ограничения за гейове. Хм, интересно, как още никой не е решил да води дела в тази посока...
И защо е толкова по-смислена и желана нагласата на мнозинството? С какво е по-смислена? Как дефинираш смислеността й. На какво се дължи тя?simple_stupid wrote:"Взривът на безумие" за което говоря не е на "педофилия, зоофилия и некрофилия" или каквито там "нужди" и "практики" имат нЕкои, а "Взрив" на едни "здрави сили"; колкото повече "мултикултурната малцинствена парадигма" се налага като "естествена" и "нормална" съобразявайки се единствено с елити, лобита и групи за натиск, и не отчитайки настроения и нагласи на мнозинството, толкова по-смислени и желани, ще изглеждат разни фашизирани изроди.
Asymmetriphobia- Fear of asymmetrical things.
Bibliophobia- Fear of books.
Cyclophobia- Fear of bicycles.
Euphobia- Fear of hearing good news.
Japanophobia- Fear of Japanese.
Peladophobia- Fear of bald people.
Symbolophobia- Fear of symbolism.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests