Аз съм силно несъгласен с това. Спорът е интересен, споделянето не е. Когато някои ти споделя, единственият възможен отговор е - "Еми... добре".Ghibli wrote:Е те това имах предвид. За теб разговорът за кино трябва да е спор, в който да се докаже защо това е по-добро от онова. Мен ме дразни това и смятам един разговор, в който всеки си споделя мнението с два реда, за по-смислен от разговор, в който двама-трима се опитват да си ги премерят* в продължение на 5 страници, а останалите отчаяно са си тръгнали някъде около втората...
Споделете
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Ам, аз пък съм силно несъгласна с това. Споделянето е това, на което се градят голяма част от отношенията.
И не мисля, че за да е нещо интересно, непременно трябва да носи желание за спор или дори дискусия. А и в отговор можеш просто ти да споделиш на свой ред. Ако въобще трябва да има отговор. Като четеш интересни новини, непремнно ли искаш да спориш? Като четеш добре изказано, но съвпадащо с твоето мение, то непременно ли е безинтересно?
И не мисля, че за да е нещо интересно, непременно трябва да носи желание за спор или дори дискусия. А и в отговор можеш просто ти да споделиш на свой ред. Ако въобще трябва да има отговор. Като четеш интересни новини, непремнно ли искаш да спориш? Като четеш добре изказано, но съвпадащо с твоето мение, то непременно ли е безинтересно?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Добре де, исках да кажа че споделянето е безинтересно като "разговор", щото просто не може да се "разговаря" чрез него, невъзможно е.
Нали се сещаш как хората понякога разказват какво са си приказвали с накой. И историята включва размняна на въпроси и отговори, предположения, възражения. Не си представям някой да разкаже история, как вчера гаджето му споделило, че понеделниците я разстройват и как той казал "еми... добре...".
Иначе двете "Споделете" теми са ми от най-интересните във форума
(обвиъсли).
Което ме наведе на следната мисъл - ако вземеме всички постове в "Споделете" темите и разгледаме честотата им, ще се окаже, че пиковите моменти(на публикуване и посещение) са точно тези, в които група хора спорят за нещо. През останалото време, в което постовете са подмятания на различни теми от различни хора, честотата пада драстично.
Нали се сещаш как хората понякога разказват какво са си приказвали с накой. И историята включва размняна на въпроси и отговори, предположения, възражения. Не си представям някой да разкаже история, как вчера гаджето му споделило, че понеделниците я разстройват и как той казал "еми... добре...".
Иначе двете "Споделете" теми са ми от най-интересните във форума

Което ме наведе на следната мисъл - ако вземеме всички постове в "Споделете" темите и разгледаме честотата им, ще се окаже, че пиковите моменти(на публикуване и посещение) са точно тези, в които група хора спорят за нещо. През останалото време, в което постовете са подмятания на различни теми от различни хора, честотата пада драстично.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Естествено, че най-много се говори като се спори. Ама да не бъркаме количество с качество. В такива излишнотии сме затъвали, особено аз:)
Иначе пак си мисля, че в отговор на "моята ми разказа как я депресират понеделниците" (без диалог вътре), може да има "ми то явно всички са така, да ти разкажа пък моята как се плаши от клоуни" и така... Не казвам, че спорът е нещо лошо, просто не смятам, че е единствената форма на интересен разговор.
Иначе пак си мисля, че в отговор на "моята ми разказа как я депресират понеделниците" (без диалог вътре), може да има "ми то явно всички са така, да ти разкажа пък моята как се плаши от клоуни" и така... Не казвам, че спорът е нещо лошо, просто не смятам, че е единствената форма на интересен разговор.
I don't wanna die
- Interpreter
- Forsaken
Много ценен сайт: www.kolibka.com
Кой квото сам си направиdellusion wrote:Незнам. Там има доста филми, които са откровено вредни за човечеството.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- tigermaster
- Elder God
Загледах няколко клипа с откъси от стари филми на Дон Дракона Уилсън. Не трябваше да го правя. Едно време го харесвах. Сега се чудя защо...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Да достигнеш небетоScourge wrote:http://www.imdb.com/title/tt0099215/

Le pacte des loups е може би най-недооцененият филм за всички времена.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Хаха, доста двусмислено.Mindcrime wrote:Да достигнеш небетоScourge wrote:http://www.imdb.com/title/tt0099215/

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Не виждам какво му е толкова недооцененото. Би ли бил така любезен да обясниш (да, гледах го преди доста години и може би спомените ми са поизбледнели)?dellusion wrote:Le pacte des loups е може би най-недооцененият филм за всички времена.