Бъзикам се - имах предвид и на какво ниво? Бакалавър, магистър, доктор, пост-док?
Случи ми се нещо интересно, Part II
Moderator: Moridin
- Lubimetz13
- Mistborn
Мдаа доживях да ми разбият джама на колата най-сетне. Вече се чудех, че толкоз време някоя отрепка не се е сетила да извади касетофончето NEO за 30 лева.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- Maledictus
- Warmage
За един касетофон баси мизерията да ти направят! Не е реално просто...Xellos wrote:Мдаа доживях да ми разбият джама на колата най-сетне. Вече се чудех, че толкоз време някоя отрепка не се е сетила да извади касетофончето NEO за 30 лева.
Напомня ми как един приятел преди половин година се прибра от Англия. Още на летището му откраднаха чантата с документите, ключове и 100-тина лева. След това тъкмо успя да си изкара отново книжката и му чупиха стъклото на колата. Якето му било вътре и му го взели.
На един друг приятел също му чупиха стъклото на колата и му откраднаха навигация за 500 лева.
Как да ти се живее в тая шибана държава?
Дем, за това има електронно банкиране
И не се налага да се редиш на опашки.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
То и за еднократно понякога са удобни неща като EasyPay... когато имат каса близо до теб, която да работи в удобно време де. Понякога и с тях стават... "интересни" случки, като примерно обявено работно време до 8 и затваряне към 6 - 6 и 15. Но иначе са удобни.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- RRSunknown
- Elder God
По новия закон за резерва от вчера се водя във военовременния щаб за мобилизация който се събира при мобилизация И бедствия и аварии и почва да събира хората от запаса. А запаса както се оказа са всички мъже от 18 до 55 години без значение дали са ходили или не в казарма, като освен хора министерството дава и бройки автомобили. Разбира се не ни плащат нито лев защото това се води задължително и не може да откажеш.
- RRSunknown
- Elder God
Аз съм спокоен - ще съм в щаба 
Трябва се притесняват обикновените хорица които не знаят че в списъка на министерство на отбраната. Те не знаят - но се водят, и колите им се водят. По стария закон резерв се е викал само за военни мобилизации но по новия закон и при бедствия и аварии се задейства. А б.т.в. показаха ни списък със всяка габровска улица и на всяка папка с улица пише кой живее в нея. Big Brother отвсякъде!
Трябва се притесняват обикновените хорица които не знаят че в списъка на министерство на отбраната. Те не знаят - но се водят, и колите им се водят. По стария закон резерв се е викал само за военни мобилизации но по новия закон и при бедствия и аварии се задейства. А б.т.в. показаха ни списък със всяка габровска улица и на всяка папка с улица пише кой живее в нея. Big Brother отвсякъде!
- RRSunknown
- Elder God