Бъзикам се - имах предвид и на какво ниво? Бакалавър, магистър, доктор, пост-док?
Случи ми се нещо интересно, Part II
Moderator: Moridin
- Lubimetz13
- Mistborn
- Maledictus
- Warmage
За един касетофон баси мизерията да ти направят! Не е реално просто...Xellos wrote:Мдаа доживях да ми разбият джама на колата най-сетне. Вече се чудех, че толкоз време някоя отрепка не се е сетила да извади касетофончето NEO за 30 лева.
Напомня ми как един приятел преди половин година се прибра от Англия. Още на летището му откраднаха чантата с документите, ключове и 100-тина лева. След това тъкмо успя да си изкара отново книжката и му чупиха стъклото на колата. Якето му било вътре и му го взели.
На един друг приятел също му чупиха стъклото на колата и му откраднаха навигация за 500 лева.
Как да ти се живее в тая шибана държава?
Дем, за това има електронно банкиране
И не се налага да се редиш на опашки.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
То и за еднократно понякога са удобни неща като EasyPay... когато имат каса близо до теб, която да работи в удобно време де. Понякога и с тях стават... "интересни" случки, като примерно обявено работно време до 8 и затваряне към 6 - 6 и 15. Но иначе са удобни.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- RRSunknown
- Elder God
По новия закон за резерва от вчера се водя във военовременния щаб за мобилизация който се събира при мобилизация И бедствия и аварии и почва да събира хората от запаса. А запаса както се оказа са всички мъже от 18 до 55 години без значение дали са ходили или не в казарма, като освен хора министерството дава и бройки автомобили. Разбира се не ни плащат нито лев защото това се води задължително и не може да откажеш.
- RRSunknown
- Elder God
Аз съм спокоен - ще съм в щаба 
Трябва се притесняват обикновените хорица които не знаят че в списъка на министерство на отбраната. Те не знаят - но се водят, и колите им се водят. По стария закон резерв се е викал само за военни мобилизации но по новия закон и при бедствия и аварии се задейства. А б.т.в. показаха ни списък със всяка габровска улица и на всяка папка с улица пише кой живее в нея. Big Brother отвсякъде!
Трябва се притесняват обикновените хорица които не знаят че в списъка на министерство на отбраната. Те не знаят - но се водят, и колите им се водят. По стария закон резерв се е викал само за военни мобилизации но по новия закон и при бедствия и аварии се задейства. А б.т.в. показаха ни списък със всяка габровска улица и на всяка папка с улица пише кой живее в нея. Big Brother отвсякъде!
- RRSunknown
- Elder God