Котки, мррррррррр...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jun 30, 2010 7:26 pm

Ина маца с уши!!! :drool:

На мен Божидар ми се натресе така, малкото копеленце! Все още се чудя дали се радвам от този факт или не. Много е сладък този смешен сив охън, Ники! Наеш ли как щях да го нагняцам ако ми беше пред очите? Име измислихте ли му? Къв пол е?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 30, 2010 8:29 pm

При майка ми е, не съм минавал от там са. Съмнявам се да е успяла да го спипа гадината както не може да се навежда са. Надали ще се задържи дълго обаче че да измислям име да попорасне малко и бегом на некое село. Ама като я знам майката ква е жалостива... и тя кат тебе ги прибира секви та има да му търпи поразиите са.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Jun 30, 2010 8:53 pm

Не знам, но наистина е мноооого е сладурско котето :)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Jul 01, 2010 6:53 pm

Това е чудо! Много се разстроих, като го гледах. :? Толкова трогателно...

http://vbox7.com/play:91838235

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jul 01, 2010 7:54 pm

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 09, 2010 11:26 am

И котките са расисти ;)

http://file.qip.ru/video/yoiJb3OU/a2d59 ... asist.html

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Jul 09, 2010 1:54 pm

Добре бе, се пак осъзнавате ли че това е ЕДИН от милиони видове живи създания на земята!!!

който при това далеч не е морж, не е панда, не е дори зелена еуглена баси! а е ДЕГРАДИРАЛ ДО КРАЙНОСТ ТИГЪР!

засрамете се МАЛКО поне

:x
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jul 09, 2010 1:56 pm

Като ми дойдеш и ще кажа на Анджелка да те одраска и да те ухапе. А, и да ти препикае багажа! :x
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jul 09, 2010 5:20 pm

Жоро, ти си толкова МОЙ човек. И аз не мога да разбера нелепото фенгърлене около котките. Много е нелепо. И некви иначе интелигентни хора като почнат да говорят разни глупости покрай тях, направо ме умопотрисат.

Искаш ли да си направим една тема за кучетата? По-добрите бозайници енидей.

Image

Oui. Je suis garbage.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Jul 09, 2010 5:44 pm

Amelia wrote:Жоро, ти си толкова МОЙ човек. И аз не мога да разбера нелепото фенгърлене около котките. Много е нелепо. И некви иначе интелигентни хора като почнат да говорят разни глупости покрай тях, направо ме умопотрисат.
Ъхъ:
Amelia wrote:Ина маца с уши!!! :drool:
И аз не го разбирам фен... ...ъъъ... ...гърленето, обаче му се поддавам отвреме-навреме. Котките къртят.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 09, 2010 5:50 pm

Amelia wrote:Жоро, ти си толкова МОЙ човек. И аз не мога да разбера нелепото фенгърлене около котките. Много е нелепо. И некви иначе интелигентни хора като почнат да говорят разни глупости покрай тях, направо ме умопотрисат.

Искаш ли да си направим една тема за кучетата? По-добрите бозайници енидей.

Image
Лицемерие!!!! ;р Божидар е пример ;ррр

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jul 09, 2010 5:58 pm

Аз имам и други изказвания в тази тема:
Amelia wrote:Това е дребен хищен бозайник, който наистина можеш да убиеш с един удар. И който, вероятно ще те изяде, ако умреш пред него. Тия митове, легенди и романтични картинки за умните, непобедими и независими котки са толкова нелепи...
Аз много ги обичам, както обичам много всички животни - в нас съм гледала и змия, освен многото котки, кучета, папагали, рибки, хамстери, гълъби, таралежи, бебе-кукувиче, кокошка, петел. Но нито ги мисля за особено умни, нито за особено силни характери, които командват човечеството и т.н.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 09, 2010 6:07 pm

Че кой е казал че са свестни, коментирам само умението им да са "мънички пухчета" в съзнанието на собственика си въпреки всички доказателства в противното. :mrgreen:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Jul 10, 2010 1:59 pm

Spoiler: show
Image
Edit: Преместих го на друг адрес - вече се вижда :)
Last edited by RRSunknown on Sat Jul 10, 2010 3:07 pm, edited 1 time in total.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jul 10, 2010 2:11 pm

не бачка