На мен Божидар ми се натресе така, малкото копеленце! Все още се чудя дали се радвам от този факт или не. Много е сладък този смешен сив охън, Ники! Наеш ли как щях да го нагняцам ако ми беше пред очите? Име измислихте ли му? Къв пол е?
Котки, мррррррррр...
Moderator: Moridin
При майка ми е, не съм минавал от там са. Съмнявам се да е успяла да го спипа гадината както не може да се навежда са. Надали ще се задържи дълго обаче че да измислям име да попорасне малко и бегом на некое село. Ама като я знам майката ква е жалостива... и тя кат тебе ги прибира секви та има да му търпи поразиите са.
For those who come after...
- armageddon
- Forsaken
Това е чудо! Много се разстроих, като го гледах.
Толкова трогателно...
http://vbox7.com/play:91838235
http://vbox7.com/play:91838235
- tigermaster
- Elder God
Ъхъ:Amelia wrote:Жоро, ти си толкова МОЙ човек. И аз не мога да разбера нелепото фенгърлене около котките. Много е нелепо. И некви иначе интелигентни хора като почнат да говорят разни глупости покрай тях, направо ме умопотрисат.
И аз не го разбирам фен... ...ъъъ... ...гърленето, обаче му се поддавам отвреме-навреме. Котките къртят.Amelia wrote:Ина маца с уши!!!![]()
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Лицемерие!!!! ;р Божидар е пример ;рррAmelia wrote:Жоро, ти си толкова МОЙ човек. И аз не мога да разбера нелепото фенгърлене около котките. Много е нелепо. И некви иначе интелигентни хора като почнат да говорят разни глупости покрай тях, направо ме умопотрисат.
Искаш ли да си направим една тема за кучетата? По-добрите бозайници енидей.
For those who come after...
Аз имам и други изказвания в тази тема:
Аз много ги обичам, както обичам много всички животни - в нас съм гледала и змия, освен многото котки, кучета, папагали, рибки, хамстери, гълъби, таралежи, бебе-кукувиче, кокошка, петел. Но нито ги мисля за особено умни, нито за особено силни характери, които командват човечеството и т.н.Amelia wrote:Това е дребен хищен бозайник, който наистина можеш да убиеш с един удар. И който, вероятно ще те изяде, ако умреш пред него. Тия митове, легенди и романтични картинки за умните, непобедими и независими котки са толкова нелепи...
- RRSunknown
- Elder God
- Spoiler: show
Last edited by RRSunknown on Sat Jul 10, 2010 3:07 pm, edited 1 time in total.