Brutal e

Moderator: Moridin
Радвам се, че ти харесва. Може би няма да е зле да напишеш едно ревю в следващия брой на ШД (нищо, че не е фентъзи)? А и Джен ако го направи, би било интересно за контрапункт.Dante wrote:Започнах и преполових за един ден "Устоите на земята". За сега ми харесва доста, въпреки че до 257-ма страница няма и намек за строеж на катедрала.
Адски много ми напомня за "Песен за огън и лед", но по-малко епична и без фентъзи мотивите.
Бих написал с удоволствие (най-малкото, че понякога си драскам и уча за журналистика догодина, а упражненията са майката на знанието :Д), но едва ли ще има кой да го публикува, а и не съм сигурен, че нивото ми на писане е достъчно високо за ШД, но стига да нямате нищо против, може да пробвам.Interpreter wrote:Радвам се, че ти харесва. Може би няма да е зле да напишеш едно ревю в следващия брой на ШД (нищо, че не е фентъзи)? А и Джен ако го направи, би било интересно за контрапункт.Dante wrote:Започнах и преполових за един ден "Устоите на земята". За сега ми харесва доста, въпреки че до 257-ма страница няма и намек за строеж на катедрала.
Адски много ми напомня за "Песен за огън и лед", но по-малко епична и без фентъзи мотивите.
Издателят я пусна доста мижаво (без никаква огласа), а книгата все пак е доста популярна в Западна Европа и САЩ (вярвам, че и тук ще стане), така че, струва ми се, заслужава дискусия.
Това беше едно от, хм, недоразуменията около издаването на книгата. Съветвах ги да я пуснат в един том.Dante wrote:Довърших първата част на Устоите, като се издразних, че свърши толкова безумно тъпо и без никакъв край, когато разбрах, че всъщност двете части са една книга разделена на две.![]()
Надявам се скоро да успея да прочета втория том (бая обемист, бтв) и да драсна нещо достатъчно приемливо за сайта.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests