И, за съжаление, пак стигаме до момента с това, че "няма черен PR"

По един или друг начин създателите на филма постигат целите си - за него се говори, него го гледат много хора, да не кажа на практика всички... Всички, които го гледат, по един или друг начин, за момент поне, се замислят за идеята за намаляване на разни неща и съобразяване с други...
...но като цяло ме е страх, че това е автогол, и че при повечето хора (признавам си, и при мен) ще бъде усилено тлеещото негодувание към прекаления фанатизъм - и ще има вече малко по-силен момент на предварителна настройка, на предразсъдък, ако щете, следващия път, когато някой ми каже "я виж това тук, и то е нещо за екологията".
Да, знам, спешно е, крайно време е всеки да се замисли, наистина ще е много добре всеки, ама наистина всеки, да направи нещо точно сега, днес - но дали точно тази реклама ще постигне точно този резултат? Съмнявам се
TL,DR: настъпването на границите на добрия вкус прави така, че всички да говорят за творението ти, но си струва да се замислиш дали все пак няма и друг начин.
Добавено: и аз, като Itilon, не съм противник на природата, и аз се замислям от време на време, и аз от време на време дори правя по нещо - и все пак това не ми хареса толкова, колкото може би се е очаквало.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.