Търся...
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Аз съм с ТВ и нет на Близу, макар и с много стари пакети. Разбира се тук и мрежата е различна. Нетът им (поне тук) не е, както те твърдят оптика, ами си е бая по коаксиален ТВ кабел. Прекалено често за моя вкус има пропадания в нета, понякога за часове, а телефонът за контакти е недостъпен (макар, когато е за по-дълго и свързано с по-голяма техническа авария, да си правят труда да пускат съобщение в самата система за отговор на тел). ТВ-то при много кофти време дава сбой. Виж какво казват и софийските жители, де.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Май единственото общо за различните превъплъщения на "Близу" е в не много добрата поддръжка. Все пак това е сбор от какви ли не оператори, нищо, че някои от тях са купени преди сигурно 10 години.
При нас от години не е имало прекъсване на телевизията, което да сме забелязали (може би миналата година да е имало за последно). За сметка на това някои канали не са с добро качество. Което ми се струва, че не се оправя целенасочено, за да се накарат хората да минат на цифровите пакети. Отделно, че разни ми досаждаха с убеждавания за преминаване към цифровата услуга.
За интернета не мога да кажа, но предполагам, че ако ще го ползва само майка ти, няма да забележи проблеми - едни съседи ползват такава пакетна услуга, 3 в 1, и когато ги поразпитах, не ми се оплакваха. От друга страна, на тях им трябва само за Skype, даже и сайтове практически не ползват, така че не биха могли да забележат нещо по-малко сериозно от прекъсване. А както казах, на такова не сме попадали от доста време.
При нас от години не е имало прекъсване на телевизията, което да сме забелязали (може би миналата година да е имало за последно). За сметка на това някои канали не са с добро качество. Което ми се струва, че не се оправя целенасочено, за да се накарат хората да минат на цифровите пакети. Отделно, че разни ми досаждаха с убеждавания за преминаване към цифровата услуга.
За интернета не мога да кажа, но предполагам, че ако ще го ползва само майка ти, няма да забележи проблеми - едни съседи ползват такава пакетна услуга, 3 в 1, и когато ги поразпитах, не ми се оплакваха. От друга страна, на тях им трябва само за Skype, даже и сайтове практически не ползват, така че не биха могли да забележат нещо по-малко сериозно от прекъсване. А както казах, на такова не сме попадали от доста време.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
В интерес на истината, за някои доставчици на кабелен интернет (няма да споменавам имена, но, честно казано, не са един или два) съм чувал, че телевизията им е с поне с порядък по-висок приоритет и че при пропадане на услуга телевизията трябва да бъде вдигната в рамките на часове, а силно желателно в рамките на минути, докато интернет-услугите може да почакат и ден-два.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Няма по важно от поддръжката... 3в1 зависи от нуждите на човека, мене не ми изнася щото кабелната е още загуба на време. Много малко от тия дето твърдят "оптика" си удържат на обещаната скорост.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
По разни и разнообразни причини се замислям за смяна на професионалното поприще нейде след новата година (най-вероятно към края на януари-февруари, според разни не изцяло зависещи от мен фактори).
Така че, ако на някой му дотрябва човек с опит в преводите от и на английски език и известен стаж в администрацията, аз съм насреща
Така че, ако на някой му дотрябва човек с опит в преводите от и на английски език и известен стаж в администрацията, аз съм насреща

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.