Търся...
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Аз съм с ТВ и нет на Близу, макар и с много стари пакети. Разбира се тук и мрежата е различна. Нетът им (поне тук) не е, както те твърдят оптика, ами си е бая по коаксиален ТВ кабел. Прекалено често за моя вкус има пропадания в нета, понякога за часове, а телефонът за контакти е недостъпен (макар, когато е за по-дълго и свързано с по-голяма техническа авария, да си правят труда да пускат съобщение в самата система за отговор на тел). ТВ-то при много кофти време дава сбой. Виж какво казват и софийските жители, де.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Май единственото общо за различните превъплъщения на "Близу" е в не много добрата поддръжка. Все пак това е сбор от какви ли не оператори, нищо, че някои от тях са купени преди сигурно 10 години.
При нас от години не е имало прекъсване на телевизията, което да сме забелязали (може би миналата година да е имало за последно). За сметка на това някои канали не са с добро качество. Което ми се струва, че не се оправя целенасочено, за да се накарат хората да минат на цифровите пакети. Отделно, че разни ми досаждаха с убеждавания за преминаване към цифровата услуга.
За интернета не мога да кажа, но предполагам, че ако ще го ползва само майка ти, няма да забележи проблеми - едни съседи ползват такава пакетна услуга, 3 в 1, и когато ги поразпитах, не ми се оплакваха. От друга страна, на тях им трябва само за Skype, даже и сайтове практически не ползват, така че не биха могли да забележат нещо по-малко сериозно от прекъсване. А както казах, на такова не сме попадали от доста време.
При нас от години не е имало прекъсване на телевизията, което да сме забелязали (може би миналата година да е имало за последно). За сметка на това някои канали не са с добро качество. Което ми се струва, че не се оправя целенасочено, за да се накарат хората да минат на цифровите пакети. Отделно, че разни ми досаждаха с убеждавания за преминаване към цифровата услуга.
За интернета не мога да кажа, но предполагам, че ако ще го ползва само майка ти, няма да забележи проблеми - едни съседи ползват такава пакетна услуга, 3 в 1, и когато ги поразпитах, не ми се оплакваха. От друга страна, на тях им трябва само за Skype, даже и сайтове практически не ползват, така че не биха могли да забележат нещо по-малко сериозно от прекъсване. А както казах, на такова не сме попадали от доста време.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
В интерес на истината, за някои доставчици на кабелен интернет (няма да споменавам имена, но, честно казано, не са един или два) съм чувал, че телевизията им е с поне с порядък по-висок приоритет и че при пропадане на услуга телевизията трябва да бъде вдигната в рамките на часове, а силно желателно в рамките на минути, докато интернет-услугите може да почакат и ден-два.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Няма по важно от поддръжката... 3в1 зависи от нуждите на човека, мене не ми изнася щото кабелната е още загуба на време. Много малко от тия дето твърдят "оптика" си удържат на обещаната скорост.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
По разни и разнообразни причини се замислям за смяна на професионалното поприще нейде след новата година (най-вероятно към края на януари-февруари, според разни не изцяло зависещи от мен фактори).
Така че, ако на някой му дотрябва човек с опит в преводите от и на английски език и известен стаж в администрацията, аз съм насреща
Така че, ако на някой му дотрябва човек с опит в преводите от и на английски език и известен стаж в администрацията, аз съм насреща

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.