Разбира се когато нещо се случи се случва прекалено бързо за да го осъзнаеш.
- Spoiler: show
Не съм чел side-поредицата на Еселмонт, но по форумите хората задават същия въпрос и отговора е че не е задължително да се четат едновременно. Може първо тази на Ериксън и после другата.ivonski wrote:имам един въпрос към вече прочелите цялата поредица: трябва ли да съм чел и Дъ ретърн ъф дъ кримсън гард" щото явно има референции към нея. може и да се бъркам, но още в началото на Дъст ъф дриймс има едно място дето
- Spoiler: show
или нещо комбинацията от негативните ми настроения към последните части и неясния брътвеж на Шадоутрон(Ериксън) ме е объркала?
Лично моето мнение (не особено ветеранско като се има предвид че чакам 10-тата да се преведе) е че поредицата си заслужава напълно, независимо от спада на качеството в последните книги. Не се лъжи, те в никакъв случай не са лоши, прсото бледнеят в сравнение с първите пет.Muad_Dib wrote:Разбрах, че най-после Малазанът е приключил, така че искам някой от ветераните тук да ми отговори дали си заслужава да ги прочета. Едно време се опитвах с първата, но от липса на време така и не я дочетох, а сега нещшо съм се зарибил да ги мина всичките. Десета как е, от шеста натам всички май бяхте доста разочаровани.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests