Еластичната материя също е много добра идея..последния път когато си поръчах книга по пощата..ми я пратиха в разрязан плик и раздрана корица...БГ Пощи....
Книга-мечта
Аз пък искам като си купя книга на де ми липсват по цели глави от книгата или да има бели страници. Най-отвратителното е да ти се губи част от действието, защото някои е "бил патки по тавана"
и не си е гледал работата.
Еластичната материя също е много добра идея..последния път когато си поръчах книга по пощата..ми я пратиха в разрязан плик и раздрана корица...БГ Пощи....
Аз ако трябва по-реалистично да гледам на нещата (макар че то май това не се иска от мен
) бих искала книгите ми да са с бяла хартия или жълта (ама жълта като фин пергамент - книгите на английски, които съм чела са с такава хартия все). Искам дебели корици, кожени
, шрифтовете да са лесно четивни, но красиви, да има повече разстояние между редовете...
Между другото форматите на англоезичните книги винаги са ми харесвали много и не ми е ясно, що нашите излизат като големи тухли, пък техните...ъъъ... като по-компактни:D
.
Между другото форматите на англоезичните книги винаги са ми харесвали много и не ми е ясно, що нашите излизат като големи тухли, пък техните...ъъъ... като по-компактни:D
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
В интерес на истината, някои от малките (paperback) издания на английските книги не се четат никак лесно поради дребния шрифт и упоритата склонност на книгата да се затваря. Особено ако са тухли като третия Малазан.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Аз лично много бих желала да са от някаква материя, която не се цапа. Любимия ми начин на отморяване след тежък ден е да седна с книга в ръка и в същото време примерно да вечерям. Не знам каква е причината, но започна ли да чета много обичам да хапвам нещо - било то стабилна вечеря или някакви бисквити. Е, при такива ситуации е неизбежно от време на време книгата да не пострада, което пък ме докарва до бяс, защото по принцип държа на доброто състояние на книгите си, а в подобни случаи аз съм си виновна с невниманието си.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
- Moridin
- Global Moderator
И аз обожавам да чета докато ям, обаче никога не успявам да го направя както трябва... не че цапам книгата, обаче ми е супер неудобно да я държа отстрани и да отгръщам страниците... мизерия! Имам предвид като ям на маса де... иначе като съм си взел купа череши в скута няма проблем :Р
This is it. Ground zero.
Аз пък предлагам с книгите да върви и малко джобно измерение, в което да се пренасяш, когато четеш. И да можеш да си го настройваш като истински Създател - да ти е тихо или да върви приятна музика, да си поръчаш точното количество слънчева светлина под подходящия ъгъл, да си пуснеш стадо розови маймуни да танцува около теб, докато отгръщаш страничките или пък виртуална блондинка/брюнетка по бански да ти прави масаж:) Такива ми ти работи... колко му е 
Е тогава ще падне едно четенеда си пуснеш стадо розови маймуни да танцува около теб, докато отгръщаш страничките или пък виртуална блондинка/брюнетка по бански да ти прави масаж
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around