Две са достатъчно.RRSunknown wrote:Много ли сестри имаш?
Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18
Moderator: Moridin
Някой ден жена ми ще умре от телефон, заклевам се! Днес й звъня някакви минути по мобилния и не вдига (както обикновено прави, защото кой да го чуе, докато е заврян някъде), та минавам на домашния. Звъня веднъж, спирам след 3 позвънявания, за да не се включи answering machine-а. Звъня веднага пак и след 2 позвънявания тя вдига, кряскайки ядно в слушалката "Какво искаш бе Александре?!%$@№§ Защо не ме остави аз да ти звънна обратно ААААААА!?" "Ми в случай, че не си ме чула?" От другата страна истерията: "Заради тебе се пребих по мебелите пак, хссс, хсссс!"
Нека поясня - преди година и нещо тя толкова бясно и истерично се беше затърчала към телефона, когато й звъннах, че се изпраска с всичка сила в ръба на леглото и после куца и ме мрази месеци наред, почти колкото когато ни в клин, ни в ръкав тръгна да бута един стар телевизор с кинескоп още година преди това и си го изпусна върху крака (никога няма да забравя тъжното тихо изквичаване, от което това беше съпроводено), отново обвинявайки мен, сигурно защото съм и баял на лошо.
It always looks something like this:
Нека поясня - преди година и нещо тя толкова бясно и истерично се беше затърчала към телефона, когато й звъннах, че се изпраска с всичка сила в ръба на леглото и после куца и ме мрази месеци наред, почти колкото когато ни в клин, ни в ръкав тръгна да бута един стар телевизор с кинескоп още година преди това и си го изпусна върху крака (никога няма да забравя тъжното тихо изквичаване, от което това беше съпроводено), отново обвинявайки мен, сигурно защото съм и баял на лошо.
It always looks something like this:
- Spoiler: show
Мъже. Жените им почти се осакатяват, а те дори не си спомнят кво се е случило точно.AlDim wrote: Нека поясня - преди година и нещо тя толкова бясно и истерично се беше затърчала към телефона, когато й звъннах, че се изпраска с всичка сила в ръба на леглото и после куца и ме мрази месеци наред

Не съм се удряла в леглото, а тичайки в свински тръс към телефона (току що събудена и неадекватна нали) се подхлъзнах на локвичка вода, която беше оставил на балатума пред банята, защото винаги когато се къпеш след теб е Всемирния потоп. Успях да направя шпагат - много беше зрелищно. И си изпрасках ръката в процеса. И всичкото това, за да ми съобщиш грижовно, че вали, да съм си вземела чадър. Исках да те удуша.
А куцах около седмица, след като си изтървах телевизора на крака. Иначе тя синката и подутината си ми седя там над месец, мда. А що се случи? Щото трябваше да преместя телевизора, по причина, която не помня, а ти сереше в кенефа вече 4ти час. Май.
Днес просто се случи така, че всички столове на колелца (плюс люлеещия се) бяха наредени (от теб) в стройна барикада точно пред телефона и аз трябваше някак да я разбутам, докато вдигна слушалката. Разбутах, ударих се пак някъде, успях да вдигна все пак и ти точно тогава ми затвори под носа. Разходих се до раницата си, извадих си мобилния телефон, почнах да те набирам и ти пак звънна на стационарния и аз пак - юруш през барикадите. На път съм да изхвърля всички телефони от къщи. Ще си комуникираме с димни сигнали кат индианците.
Last edited by Amelia on Sun Jun 19, 2011 7:48 am, edited 2 times in total.
Извянявай, това беше майка ми. Смесвам спомените. Wimin.Amelia wrote:Не съм се удряла в леглото

Спешно трябваше да напоиш растенията (иначе щяха да умрат веднага) и телевизорът ти беше на пътя, доколкото си спомням.по причина, която не помня, а ти сереше в кенефа вече 4ти час
п.п. He'll get you some day:

п.п.п.

Хахахах, да си дойдем на думата. бтв не познавам по-яка семейна двойка от вас

Мъж се прибира, попийнал и доста късно. Подпирайки се на масата, си изпразва джобовете. Жена му брои парите.
- Взел си заплата, а тука липсват 25 лева!
- Ами, почерпихме се с колегите в един бар.
- Почерпили сте се с 5 лева, а останалите?
- Ами той беше - стрийптиз бар! И там задължително е да дадеш пари на моми....
- Глупакоооо! Двайсет лева си дал да ти се съблича някаква си...! Аз за два лева щях да ти се съблека! Ето на - гледай!
Той, гледа, гледа...
- Е, кво ша кажеш, а? - пита го жена му.
- Аааабе, друго си е по-скъпото.

Мъж се прибира, попийнал и доста късно. Подпирайки се на масата, си изпразва джобовете. Жена му брои парите.
- Взел си заплата, а тука липсват 25 лева!
- Ами, почерпихме се с колегите в един бар.
- Почерпили сте се с 5 лева, а останалите?
- Ами той беше - стрийптиз бар! И там задължително е да дадеш пари на моми....
- Глупакоооо! Двайсет лева си дал да ти се съблича някаква си...! Аз за два лева щях да ти се съблека! Ето на - гледай!
Той, гледа, гледа...
- Е, кво ша кажеш, а? - пита го жена му.
- Аааабе, друго си е по-скъпото.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- herairness
- Jaghut Tyrant
Аааааа, това беше като нещо се бяхме скарали преди това и той ми звънеше, но аз пак не си чувах мобилния. А бях на работа, та нямаше как да ми звънне на домашния. И затова пише във форума, щото знае, че все някога ще го прочета. Сега ми е научил и служебния телефон, ма пред него поне никога няма барикади.Moridin wrote:Скандалите ви винаги са убер добри, помня когато не си говорехте (пак заради телефона бтв) и всичко беше "кажте на жена ми, че"![]()
![]()
![]()

Това е щото не си носим мобилния в джоба на дънките, а някъде около сенките за очи и гланца, между аспирина и дъвките, по чудодеен начин заглушен от пакетчето с кърпички... По-странното е когато мъж, на който телефонът му е в джоба не си го чува...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either