Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Sex?

Male
12
28%
Female
3
7%
Yes, please :)
28
65%

Total votes: 43

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun Jun 19, 2011 4:26 am

RRSunknown wrote:Много ли сестри имаш?
Две са достатъчно.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Jun 19, 2011 7:15 am

Някой ден жена ми ще умре от телефон, заклевам се! Днес й звъня някакви минути по мобилния и не вдига (както обикновено прави, защото кой да го чуе, докато е заврян някъде), та минавам на домашния. Звъня веднъж, спирам след 3 позвънявания, за да не се включи answering machine-а. Звъня веднага пак и след 2 позвънявания тя вдига, кряскайки ядно в слушалката "Какво искаш бе Александре?!%$@№§ Защо не ме остави аз да ти звънна обратно ААААААА!?" "Ми в случай, че не си ме чула?" От другата страна истерията: "Заради тебе се пребих по мебелите пак, хссс, хсссс!"

Нека поясня - преди година и нещо тя толкова бясно и истерично се беше затърчала към телефона, когато й звъннах, че се изпраска с всичка сила в ръба на леглото и после куца и ме мрази месеци наред, почти колкото когато ни в клин, ни в ръкав тръгна да бута един стар телевизор с кинескоп още година преди това и си го изпусна върху крака (никога няма да забравя тъжното тихо изквичаване, от което това беше съпроводено), отново обвинявайки мен, сигурно защото съм и баял на лошо.

It always looks something like this:
Spoiler: show
Image
Wimin.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Jun 19, 2011 7:28 am

AlDim wrote: Нека поясня - преди година и нещо тя толкова бясно и истерично се беше затърчала към телефона, когато й звъннах, че се изпраска с всичка сила в ръба на леглото и после куца и ме мрази месеци наред
Мъже. Жените им почти се осакатяват, а те дори не си спомнят кво се е случило точно. :lol:

Не съм се удряла в леглото, а тичайки в свински тръс към телефона (току що събудена и неадекватна нали) се подхлъзнах на локвичка вода, която беше оставил на балатума пред банята, защото винаги когато се къпеш след теб е Всемирния потоп. Успях да направя шпагат - много беше зрелищно. И си изпрасках ръката в процеса. И всичкото това, за да ми съобщиш грижовно, че вали, да съм си вземела чадър. Исках да те удуша.

А куцах около седмица, след като си изтървах телевизора на крака. Иначе тя синката и подутината си ми седя там над месец, мда. А що се случи? Щото трябваше да преместя телевизора, по причина, която не помня, а ти сереше в кенефа вече 4ти час. Май.

Днес просто се случи така, че всички столове на колелца (плюс люлеещия се) бяха наредени (от теб) в стройна барикада точно пред телефона и аз трябваше някак да я разбутам, докато вдигна слушалката. Разбутах, ударих се пак някъде, успях да вдигна все пак и ти точно тогава ми затвори под носа. Разходих се до раницата си, извадих си мобилния телефон, почнах да те набирам и ти пак звънна на стационарния и аз пак - юруш през барикадите. На път съм да изхвърля всички телефони от къщи. Ще си комуникираме с димни сигнали кат индианците.
Last edited by Amelia on Sun Jun 19, 2011 7:48 am, edited 2 times in total.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Jun 19, 2011 7:33 am

Amelia wrote:Не съм се удряла в леглото
Извянявай, това беше майка ми. Смесвам спомените. Wimin. :lol:
по причина, която не помня, а ти сереше в кенефа вече 4ти час
Спешно трябваше да напоиш растенията (иначе щяха да умрат веднага) и телевизорът ти беше на пътя, доколкото си спомням.

п.п. He'll get you some day:
Image

п.п.п.
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jun 19, 2011 8:50 am

Хахахах, да си дойдем на думата. бтв не познавам по-яка семейна двойка от вас :mrgreen: :metal:

Мъж се прибира, попийнал и доста късно. Подпирайки се на масата, си изпразва джобовете. Жена му брои парите.
- Взел си заплата, а тука липсват 25 лева!
- Ами, почерпихме се с колегите в един бар.
- Почерпили сте се с 5 лева, а останалите?
- Ами той беше - стрийптиз бар! И там задължително е да дадеш пари на моми....
- Глупакоооо! Двайсет лева си дал да ти се съблича някаква си...! Аз за два лева щях да ти се съблека! Ето на - гледай!
Той, гледа, гледа...
- Е, кво ша кажеш, а? - пита го жена му.
- Аааабе, друго си е по-скъпото.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Jun 19, 2011 9:48 am

АлДиме, Амелито...
БУААААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХ!!!!!!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Jun 19, 2011 9:51 am

АлДим и Амелия са ебаси якото семейство напук на секви стереотипи :mrgreen: Малко по он топик, чудя се защо всички руси овце си купуват/им купуват възможно най-големия джип, който може - да блъскат по-качествено останалите ли :evil: :evil: :evil:
Image

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Jun 19, 2011 10:14 am

Мерси! :)
Не сме лоши, да. :)

Oui. Je suis garbage.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jun 19, 2011 10:24 am

Скандалите ви винаги са убер добри, помня когато не си говорехте (пак заради телефона бтв) и всичко беше "кажте на жена ми, че" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Jun 19, 2011 3:33 pm

А Браги пуска някви вицове, дето би трябвало да са мъдри, ма не им отива насред бисерите на Сашко и Хриси:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jun 19, 2011 7:40 pm

Вицовете не може да са мъдри по презумция ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Jun 19, 2011 10:34 pm

Moridin wrote:Скандалите ви винаги са убер добри, помня когато не си говорехте (пак заради телефона бтв) и всичко беше "кажте на жена ми, че" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аааааа, това беше като нещо се бяхме скарали преди това и той ми звънеше, но аз пак не си чувах мобилния. А бях на работа, та нямаше как да ми звънне на домашния. И затова пише във форума, щото знае, че все някога ще го прочета. Сега ми е научил и служебния телефон, ма пред него поне никога няма барикади. :lol:

Oui. Je suis garbage.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Jun 19, 2011 10:49 pm

Те жените все не си чуват мобилния. А ако евентуално забележат, че някой ги е търсил, успяват да уцелят момента, в който си под душа, а телефона ти е точно на ръба на масата и след няколко мощни обаждания, телефона се разбива в земята. :evil:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Jun 20, 2011 9:45 am

Това е щото не си носим мобилния в джоба на дънките, а някъде около сенките за очи и гланца, между аспирина и дъвките, по чудодеен начин заглушен от пакетчето с кърпички... По-странното е когато мъж, на който телефонът му е в джоба не си го чува...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Jun 20, 2011 10:08 am

За тази цел има вибрация :)