София прайд

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 29, 2011 4:12 am

Да не говорим, че чисто статистически ше си пръсна мозъка, ако случаите на насилие от страна на хетеро към хомосексуални не надвишават примерно сто пъти тия на хомо към хетеросексуални.

И да, примерът е тенденциозен. Психари всякакви, не те ориентацията прави такъв.
And you can't dance with a devil on your back...

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Wed Jun 29, 2011 4:34 am

Roland wrote:И да, примерът е тенденциозен. Психари всякакви, не те ориентацията прави такъв.
Доколко е тенденциозен - не знам. Знам само, че е единственият ми засега сблъсък с мъжкия хомосексуализъм. И е отврат отвсякъде.

Впрочем - пропуснал съм някои неща, които възнамерявах да напиша. Но сега като си чета поста - виждам, че поне усещанията са се запазили. Така че няма нужда да ви товаря с още гадости от тази история.

@Амелия, Румен не падна от Марс, но падна в България - не в САЩ или Канада. В Рудозем е нямало никаква сигурна работа - и беше дошъл във Варна да спечели малко пари. Хорицата като него по принцип са честни и очакват честност от другите. И не могат да си представят как така някой ще работи, а другият няма да му плати. Да не говорим, че не е бил сам - а оня дръвник не е плащал на тримата. А и те като него са дошли тук, за да припечелят нещо - само дето им е провървяло, че не са били докрай на негово място.
Hemos pasado!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 29, 2011 4:39 am

Ми като ти е единствен, бъди интелектуално кохерентен и събери 2 и 2. Веднага би ти станало ясно, че примерът не може да е показателен за толкова голяма група хора, пръснати по целия свят. Да не говорим как току що сам каза, че имаш и познат съдия такъв.

Не ми отговори на въпроса за греха.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jun 29, 2011 4:43 am

Разбирам това. И ние сме имали майстори от Рудозем - бяха много свестни и кротки хора. Въпреки това, има нива на наивност, под които не е здравословно да се пада. Уродът ГО Е НАПИВАЛ И E ПРАВИЛ СЕКС С НЕГО. С кой акъл точно въпросния рудоземец е повтарял периодично тази си грешка? То бива човешка тъпотия, ама чак толкоз не бива. Сам си е виновен за доста от страданието.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Wed Jun 29, 2011 4:54 am

Roland wrote:Ми като ти е единствен, бъди интелектуално кохерентен и събери 2 и 2. Веднага би ти станало ясно, че примерът не може да е показателен за толкова голяма група хора, пръснати по целия свят. Да не говорим как току що сам каза, че имаш и познат съдия такъв.
Не ми отговори на въпроса за греха.
Колкото и да го събирам - единствен е. Вярно, че от една страна е само един - от друга обаче е 100%.
Съдията, когото уважавам и колегата адвокат, когото не уважавам са друга работа - наклонностите им не са играели никаква роля. В първия случай имам работа с един изключително свестен и точен професионалист. А във втория - с един изключително алчен и подъл злобар.
@ Амелия, момчето си е искало парите. А и не съм го измъчвал с излишни впроси. Вече си е имал и гадже - а доколкото знам в техния район това се счита за скорошна женитба. Искал е да се ожени - ама с пари става купона. А там не може просто да идеш и да се разпишеш. Провинция. А и не е можел да си представи работа без заплащане. Куп неща са.
Last edited by Zeiss_optik on Wed Jun 29, 2011 5:07 am, edited 1 time in total.
Hemos pasado!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 29, 2011 5:05 am

Еми аз пък имам над 30 приятеля гейове, и от тях ни един не е такъв. Пак 100%, ама малко по-показателни от твоите.

Ще повторя - не ми отговори на въпроса за греха.

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Wed Jun 29, 2011 5:11 am

Roland wrote: Иначе пак питам - грях ли е нещо, което не зависи от теб? Понеже и ти се съгласи, че сексуалността не си я избираш, как тогава може да я грях?
Щом в Библията изрично е писано, че мъжеложството е грях - да, грях е. Грях са обаче хомосексуалните действия, а не точно сексуалността.
Hemos pasado!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 29, 2011 5:15 am

Тоест тия хора трябва да мрат в нещастие и самота. Някаква по-конкретна причина, или просто така е по-християнско? ПБЦ каква й е позицията по въпроса?

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Wed Jun 29, 2011 8:35 am

Zeiss_optik wrote: Добре. Я, чакай да видим дали можеш. Не съм виждал и не съм чувал за подобни неща, извършени всичките накуп от хетеросексуален.

Доста гаден зъболекар, факт.
Но преди две-три години медиите гръмнаха за това как в Австрия, град Амщетен, ако не се лъжа, баща държал 24 години дъщеря си заключена в мазето, изнасилвал я най-редовно и тя му родила седем деца, от които дори шест оцелели.
24 години.
В мазе.
Безбройни изнасилвания.
Шест живи деца...

Мисля, че е леко по-гадно.
But goddamn,
you got me in love again

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jun 29, 2011 9:05 am

Аз пък мисля че в такива случаи степенуване няма - всичко е гадно.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 29, 2011 9:10 am

Аз пък мисля, че степенуване определено има и това определено е ужасяващо много по-гадно. Което не прави другото по-малко гадно, просто не може да има сравнение.

Разбира се, сигурен съм, че може да се намери също толкова ужасяващ аналог с извършител-гей. И още по-ужасяващ с извършител-хетеро. Това нищо не би доказало, освен че по света има секви утрепки.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jun 29, 2011 9:19 am

Да не говорим за случаите на отвлечени момичета на по 10-11, които са държани затворении изнасилвани с години от похитителите си, сещам се за два разкрити последните години.
Аз се сещам за нещо, което може да звучи по-безобидно, но според мен беше много страшно. Ставаше дума за бивша съпруга или гадже, която си издействала ограничителна заповед възоснова на списък с нейни права и задължения, написан от мъжа й. Беше тотална психиатрия. Жената явно се оплаквала от него и той решил да й покаже, че всъщност е много добричък. Като резултат й предложил система от почти юридически правила, включващи точки за това как тя няма право да му откаже секс или да му каже дума напряко, точно определено е как трябва да се поддържа (имаше споменато, че трябва да си бръсне цялото тяло на три дни и да носи провокативни дрехи и високи токчета). В резултат на това, тя получава ... дни, в които има забележителното право да реши сама какво да прави! Няма такава психопатия и пълно неразбиране на понятието за човешка свобода. И за да се стигне до там, сигурна е понесла доста от тоя вид, мога само да предполагам как й е повлияло.
Симеоне, недей и ти :shock: Отрепки им се вика...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jun 29, 2011 9:23 am

Има някаква граница която като е прекрачи сравненията и степенуванията стават безмислени.
Изобщо откога почнахме почнахме да даваме за примери най-екстремните прояви отричайки изцяло науката статистика.

Zeiss_optik
Arcanist

Post by Zeiss_optik » Wed Jun 29, 2011 9:44 am

Roland wrote:Тоест тия хора трябва да мрат в нещастие и самота. Някаква по-конкретна причина, или просто така е по-християнско? ПБЦ каква й е позицията по въпроса?
Не знам - нито имам духовен сан, нито някога съм се интересувал от това в подробности. Но ако всеки от тези хора и сам би могъл да се обърне към свещеник. С редки изключения на разни хардлайнери - свещениците никого не връщат.

Dr. Horrible wrote:
Zeiss_optik wrote:Добре. Я, чакай да видим дали можеш. Не съм виждал и не съм чувал за подобни неща, извършени всичките накуп от хетеросексуален.
Доста гаден зъболекар, факт.
Но преди две-три години медиите гръмнаха за това как в Австрия, град Амщетен, ако не се лъжа, баща държал 24 години дъщеря си заключена в мазето, изнасилвал я най-редовно и тя му родила седем деца, от които дори шест оцелели.
24 години.
В мазе.
Безбройни изнасилвания.
Шест живи деца...

Мисля, че е леко по-гадно.
А в Милоуки Джефри Дамър, който примамваше, изнасилваше и убиваше младежи, а накрая - и ядеше от телата им, пък беше хомо.
Костадин Тасев от Сандански, който изнасилваше 2-годишния си син, беше би...
Изобщо - това не е "Кой е по-по-най". Наклонностите биват различни и всяка гадост е гадна по своему.
Hemos pasado!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jun 29, 2011 9:54 am

Както скандалите в църквата показаха, не трябва да се обръщаш към свещенник. Може и да останеш "изненадан". Или "просветлен".
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.