София прайд
Moderator: Moridin
Да не говорим, че чисто статистически ше си пръсна мозъка, ако случаите на насилие от страна на хетеро към хомосексуални не надвишават примерно сто пъти тия на хомо към хетеросексуални.
И да, примерът е тенденциозен. Психари всякакви, не те ориентацията прави такъв.
И да, примерът е тенденциозен. Психари всякакви, не те ориентацията прави такъв.
And you can't dance with a devil on your back...
- Zeiss_optik
- Arcanist
Доколко е тенденциозен - не знам. Знам само, че е единственият ми засега сблъсък с мъжкия хомосексуализъм. И е отврат отвсякъде.Roland wrote:И да, примерът е тенденциозен. Психари всякакви, не те ориентацията прави такъв.
Впрочем - пропуснал съм някои неща, които възнамерявах да напиша. Но сега като си чета поста - виждам, че поне усещанията са се запазили. Така че няма нужда да ви товаря с още гадости от тази история.
@Амелия, Румен не падна от Марс, но падна в България - не в САЩ или Канада. В Рудозем е нямало никаква сигурна работа - и беше дошъл във Варна да спечели малко пари. Хорицата като него по принцип са честни и очакват честност от другите. И не могат да си представят как така някой ще работи, а другият няма да му плати. Да не говорим, че не е бил сам - а оня дръвник не е плащал на тримата. А и те като него са дошли тук, за да припечелят нещо - само дето им е провървяло, че не са били докрай на негово място.
Hemos pasado!
Ми като ти е единствен, бъди интелектуално кохерентен и събери 2 и 2. Веднага би ти станало ясно, че примерът не може да е показателен за толкова голяма група хора, пръснати по целия свят. Да не говорим как току що сам каза, че имаш и познат съдия такъв.
Не ми отговори на въпроса за греха.
Разбирам това. И ние сме имали майстори от Рудозем - бяха много свестни и кротки хора. Въпреки това, има нива на наивност, под които не е здравословно да се пада. Уродът ГО Е НАПИВАЛ И E ПРАВИЛ СЕКС С НЕГО. С кой акъл точно въпросния рудоземец е повтарял периодично тази си грешка? То бива човешка тъпотия, ама чак толкоз не бива. Сам си е виновен за доста от страданието.
- Zeiss_optik
- Arcanist
Колкото и да го събирам - единствен е. Вярно, че от една страна е само един - от друга обаче е 100%.Roland wrote:Ми като ти е единствен, бъди интелектуално кохерентен и събери 2 и 2. Веднага би ти станало ясно, че примерът не може да е показателен за толкова голяма група хора, пръснати по целия свят. Да не говорим как току що сам каза, че имаш и познат съдия такъв.
Съдията, когото уважавам и колегата адвокат, когото не уважавам са друга работа - наклонностите им не са играели никаква роля. В първия случай имам работа с един изключително свестен и точен професионалист. А във втория - с един изключително алчен и подъл злобар.
@ Амелия, момчето си е искало парите. А и не съм го измъчвал с излишни впроси. Вече си е имал и гадже - а доколкото знам в техния район това се счита за скорошна женитба. Искал е да се ожени - ама с пари става купона. А там не може просто да идеш и да се разпишеш. Провинция. А и не е можел да си представи работа без заплащане. Куп неща са.
Last edited by Zeiss_optik on Wed Jun 29, 2011 5:07 am, edited 1 time in total.
Hemos pasado!
- Zeiss_optik
- Arcanist
Щом в Библията изрично е писано, че мъжеложството е грях - да, грях е. Грях са обаче хомосексуалните действия, а не точно сексуалността.Roland wrote: Иначе пак питам - грях ли е нещо, което не зависи от теб? Понеже и ти се съгласи, че сексуалността не си я избираш, как тогава може да я грях?
Hemos pasado!
- Dr. Horrible
- Forsaken
Zeiss_optik wrote: Добре. Я, чакай да видим дали можеш. Не съм виждал и не съм чувал за подобни неща, извършени всичките накуп от хетеросексуален.
Доста гаден зъболекар, факт.
Но преди две-три години медиите гръмнаха за това как в Австрия, град Амщетен, ако не се лъжа, баща държал 24 години дъщеря си заключена в мазето, изнасилвал я най-редовно и тя му родила седем деца, от които дори шест оцелели.
24 години.
В мазе.
Безбройни изнасилвания.
Шест живи деца...
Мисля, че е леко по-гадно.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- RRSunknown
- Elder God
Аз пък мисля, че степенуване определено има и това определено е ужасяващо много по-гадно. Което не прави другото по-малко гадно, просто не може да има сравнение.
Разбира се, сигурен съм, че може да се намери също толкова ужасяващ аналог с извършител-гей. И още по-ужасяващ с извършител-хетеро. Това нищо не би доказало, освен че по света има секви утрепки.
Разбира се, сигурен съм, че може да се намери също толкова ужасяващ аналог с извършител-гей. И още по-ужасяващ с извършител-хетеро. Това нищо не би доказало, освен че по света има секви утрепки.
Да не говорим за случаите на отвлечени момичета на по 10-11, които са държани затворении изнасилвани с години от похитителите си, сещам се за два разкрити последните години.
Аз се сещам за нещо, което може да звучи по-безобидно, но според мен беше много страшно. Ставаше дума за бивша съпруга или гадже, която си издействала ограничителна заповед възоснова на списък с нейни права и задължения, написан от мъжа й. Беше тотална психиатрия. Жената явно се оплаквала от него и той решил да й покаже, че всъщност е много добричък. Като резултат й предложил система от почти юридически правила, включващи точки за това как тя няма право да му откаже секс или да му каже дума напряко, точно определено е как трябва да се поддържа (имаше споменато, че трябва да си бръсне цялото тяло на три дни и да носи провокативни дрехи и високи токчета). В резултат на това, тя получава ... дни, в които има забележителното право да реши сама какво да прави! Няма такава психопатия и пълно неразбиране на понятието за човешка свобода. И за да се стигне до там, сигурна е понесла доста от тоя вид, мога само да предполагам как й е повлияло.
Симеоне, недей и ти
Отрепки им се вика...
Аз се сещам за нещо, което може да звучи по-безобидно, но според мен беше много страшно. Ставаше дума за бивша съпруга или гадже, която си издействала ограничителна заповед възоснова на списък с нейни права и задължения, написан от мъжа й. Беше тотална психиатрия. Жената явно се оплаквала от него и той решил да й покаже, че всъщност е много добричък. Като резултат й предложил система от почти юридически правила, включващи точки за това как тя няма право да му откаже секс или да му каже дума напряко, точно определено е как трябва да се поддържа (имаше споменато, че трябва да си бръсне цялото тяло на три дни и да носи провокативни дрехи и високи токчета). В резултат на това, тя получава ... дни, в които има забележителното право да реши сама какво да прави! Няма такава психопатия и пълно неразбиране на понятието за човешка свобода. И за да се стигне до там, сигурна е понесла доста от тоя вид, мога само да предполагам как й е повлияло.
Симеоне, недей и ти

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- RRSunknown
- Elder God
- Zeiss_optik
- Arcanist
Не знам - нито имам духовен сан, нито някога съм се интересувал от това в подробности. Но ако всеки от тези хора и сам би могъл да се обърне към свещеник. С редки изключения на разни хардлайнери - свещениците никого не връщат.Roland wrote:Тоест тия хора трябва да мрат в нещастие и самота. Някаква по-конкретна причина, или просто така е по-християнско? ПБЦ каква й е позицията по въпроса?
А в Милоуки Джефри Дамър, който примамваше, изнасилваше и убиваше младежи, а накрая - и ядеше от телата им, пък беше хомо.Dr. Horrible wrote:Доста гаден зъболекар, факт.Zeiss_optik wrote:Добре. Я, чакай да видим дали можеш. Не съм виждал и не съм чувал за подобни неща, извършени всичките накуп от хетеросексуален.
Но преди две-три години медиите гръмнаха за това как в Австрия, град Амщетен, ако не се лъжа, баща държал 24 години дъщеря си заключена в мазето, изнасилвал я най-редовно и тя му родила седем деца, от които дори шест оцелели.
24 години.
В мазе.
Безбройни изнасилвания.
Шест живи деца...
Мисля, че е леко по-гадно.
Костадин Тасев от Сандански, който изнасилваше 2-годишния си син, беше би...
Изобщо - това не е "Кой е по-по-най". Наклонностите биват различни и всяка гадост е гадна по своему.
Hemos pasado!
- The Dragon
- Elder God