Не, наистина е от слушалките. Просто кабелът се е бил нагодил по-добре. Принципно когато нещо се оправя при стискане на слушалките, значи че някъде в тях има прекъснат/натиснат кабел.Claymore47_Fen wrote:Не, но включих на сестра ми слушалките в МП3-та и при тях дясната не работеше, а като я питах ми каза че принципно си работят. Така че е доста вероятно да е от МП3-та.
Търся...
Moderator: Moridin
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Ей, тъкмо и аз за тая супа се сетих! По испански превеждахме трите варианта на гаспачото, в различните области как го правят. Довечера след курса ако се прибера навреме (т.е. преди 22 и нещо) ще седна да набера преводите, единия вариант ми се вижда адски странен, но съм си навила на пръста да ги пробвам и трите рецепти
Добавено: някой да иска код за регистрация в www.demonoid.me?
Я дайте акъл за нещо. Хванал съм се из къщи да правя разни преустройства и ми хрумна следното - в трапезарията да поставя стойка за ЛСД телевизор, така че да бъде удобно за гледане както на ТВ, както и да речем да се опъна на диванчето и да си бодна лаптопа и да зяпам някой филм. Някой има ли представа дали това нещо е изпълнимо:
Идеи?
- Spoiler: show
Идеи?
Еми аз си бачкам с 1-2ма брокери, чак пък цели агенции. Доста респект имам към един дето беше на страната на противника са последно като шитках в Младост, пича все едно за себе си го купуваше а не само да грабне комисионната. Мойта предишна брокерка я отсвирих, че нещо много се изалчнила.
Иначе в момента е голяма болка си събереш наема
Иначе в момента е голяма болка си събереш наема
For those who come after...
Еми да, ама се оказва че е от МП3 и ще се купувам нова та искам да питам DIVA хубави ли са че съм си харесал DIVA FX 61 с 4 GB за 59 лв от Мултирама? Ако имате препоръки за по - евтини МП3 кажете. Но да са по 4 ГБ.Morwen wrote:Не, наистина е от слушалките. Просто кабелът се е бил нагодил по-добре. Принципно когато нещо се оправя при стискане на слушалките, значи че някъде в тях има прекъснат/натиснат кабел.Claymore47_Fen wrote:Не, но включих на сестра ми слушалките в МП3-та и при тях дясната не работеше, а като я питах ми каза че принципно си работят. Така че е доста вероятно да е от МП3-та.
I’ve never seen myself
And I hope I never know
I’m nothing but a shell
Nothing but dust,
in an inferno
And I hope I never know
I’m nothing but a shell
Nothing but dust,
in an inferno
Реших в пристъп на пролетно безумие, както всяка година по това време да си взема Колуело. Нещо в рамките на 200 кинта за каране пенсионерската из парка зад нас примерно... гледам навсякъде по хипермаркетите едни и същи вкл и Илиенци.
Та - съвети, магазини, някой ако продава запазено... максимално опростена механика ама да е здраво, седалките като гледам ги правят вече само за кастрати...
Та - съвети, магазини, някой ако продава запазено... максимално опростена механика ама да е здраво, седалките като гледам ги правят вече само за кастрати...
For those who come after...
през уикенда на стадион Юнак, където е пазарчето за ски - през топлите месеци се превръща в пазарчето за колелаXellos wrote:Реших в пристъп на пролетно безумие, както всяка година по това време да си взема Колуело. Нещо в рамките на 200 кинта за каране пенсионерската из парка зад нас примерно... гледам навсякъде по хипермаркетите едни и същи вкл и Илиенци.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!