Търся...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Jun 27, 2011 10:45 am

Claymore47_Fen wrote:Не, но включих на сестра ми слушалките в МП3-та и при тях дясната не работеше, а като я питах ми каза че принципно си работят. Така че е доста вероятно да е от МП3-та.
Не, наистина е от слушалките. Просто кабелът се е бил нагодил по-добре. Принципно когато нещо се оправя при стискане на слушалките, значи че някъде в тях има прекъснат/натиснат кабел.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Mon Jun 27, 2011 1:45 pm

Xellos wrote: Студена супа - Гаспачо примерно

http://vkuhniata.wordpress.com/2009/09/29/gazpacho/
Ей, тъкмо и аз за тая супа се сетих! По испански превеждахме трите варианта на гаспачото, в различните области как го правят. Довечера след курса ако се прибера навреме (т.е. преди 22 и нещо) ще седна да набера преводите, единия вариант ми се вижда адски странен, но съм си навила на пръста да ги пробвам и трите рецепти :)

Добавено: някой да иска код за регистрация в www.demonoid.me?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jul 05, 2011 2:16 pm

Някои случайно да може да ми каже бързо магазин, в който да се продават В и К части в центъра (София) ?

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jul 05, 2011 3:12 pm

не знам, мисля, че около Женския пазар имаше доста, ако ти е достатъчно в центъра...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Tue Jul 05, 2011 5:38 pm

Има на "Васил Левски" между изхода от тунела на НДК и Попа. Май беше на "Видима идеал" или нещо подобно.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Sat Aug 06, 2011 8:43 am

Я дайте акъл за нещо. Хванал съм се из къщи да правя разни преустройства и ми хрумна следното - в трапезарията да поставя стойка за ЛСД телевизор, така че да бъде удобно за гледане както на ТВ, както и да речем да се опъна на диванчето и да си бодна лаптопа и да зяпам някой филм. Някой има ли представа дали това нещо е изпълнимо:
Spoiler: show
Image
Стойката си я представям с две рамена - едното да "обере" чупката, другото за промяна ъгъла на телевизора. Най близкото което успях да намеря в нета е това:http://ssa-bg.com/mod_product_details.php?p_ID=1495

Идеи?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 10, 2011 7:05 am

Някой да ми препоръча хубави агенции за недвижими имоти за София, хубави от гледна точка на наемодател обаче:0 Мерси предварително, може и на лично. Че в нета е някакъв ад от информация, а не ми се звъни на 100 места, а примерно на 5.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 10, 2011 8:42 am

Еми аз си бачкам с 1-2ма брокери, чак пък цели агенции. Доста респект имам към един дето беше на страната на противника са последно като шитках в Младост, пича все едно за себе си го купуваше а не само да грабне комисионната. Мойта предишна брокерка я отсвирих, че нещо много се изалчнила.

Иначе в момента е голяма болка си събереш наема :(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 10, 2011 2:25 pm

Ники прати ми моля те едно лично с контакти на твоя човек.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 10, 2011 5:32 pm

готов си :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Nov 28, 2011 11:39 pm

Абе съществува ли някакъв database сайт на комиксите на DC? Последно време доста ми се четат, но не мога да намеря, а и би ми било много по-приятно, ако чета по някаква хронолигия, вместо тотално рандъм броеве.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Mon Dec 19, 2011 8:11 pm

Morwen wrote:
Claymore47_Fen wrote:Не, но включих на сестра ми слушалките в МП3-та и при тях дясната не работеше, а като я питах ми каза че принципно си работят. Така че е доста вероятно да е от МП3-та.
Не, наистина е от слушалките. Просто кабелът се е бил нагодил по-добре. Принципно когато нещо се оправя при стискане на слушалките, значи че някъде в тях има прекъснат/натиснат кабел.
Еми да, ама се оказва че е от МП3 и ще се купувам нова та искам да питам DIVA хубави ли са че съм си харесал DIVA FX 61 с 4 GB за 59 лв от Мултирама? Ако имате препоръки за по - евтини МП3 кажете. Но да са по 4 ГБ.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 29, 2012 10:57 am

Реших в пристъп на пролетно безумие, както всяка година по това време да си взема Колуело. Нещо в рамките на 200 кинта за каране пенсионерската из парка зад нас примерно... гледам навсякъде по хипермаркетите едни и същи вкл и Илиенци.

Та - съвети, магазини, някой ако продава запазено... максимално опростена механика ама да е здраво, седалките като гледам ги правят вече само за кастрати... :?

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Mar 29, 2012 11:00 am

Xellos wrote:Реших в пристъп на пролетно безумие, както всяка година по това време да си взема Колуело. Нещо в рамките на 200 кинта за каране пенсионерската из парка зад нас примерно... гледам навсякъде по хипермаркетите едни и същи вкл и Илиенци.

Та - съвети, магазини, някой ако продава запазено... максимално опростена механика ама да е здраво, седалките като гледам ги правят вече само за кастрати... :?
през уикенда на стадион Юнак, където е пазарчето за ски - през топлите месеци се превръща в пазарчето за колела :) есента купихме на една приятелка за 200 кинта доста добро втора ръка. Тези на Илиенци и в хипермаркетите са пълни боклуци и ще ги строшиш за отрицателно време.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 29, 2012 11:20 am

Яко, ще го проверя :). ВЪрти ми се, че тва на Лили като го зимаха някъде около Попа (площада не Радо) некъф магазин имаше за колела?