Mass Effect 3
Moderator: AlDim
Разбирам прекрасно, просто не съм съгласен. Така че ок - agree to disagree.
За мен сюжетът беше неква лабава инерция в третата част след екшъна във втора. С няколко изключения (основно сцената на излитането от Земята в пролога, която беше няма такъв шедьовър просто) съвсем нищо не ми е останало в главата, некво разфокусирано ръшване на "дай да оправим всичко в галактиката с по една мисия преди да дойде спейс гоуст уид хис спейс меджик".
Пък и "историята е яка, освен финала" е малко като "много добре се представи целия семестър, ама ше те фейлна" в училище. Някакси не върви.
За мен сюжетът беше неква лабава инерция в третата част след екшъна във втора. С няколко изключения (основно сцената на излитането от Земята в пролога, която беше няма такъв шедьовър просто) съвсем нищо не ми е останало в главата, некво разфокусирано ръшване на "дай да оправим всичко в галактиката с по една мисия преди да дойде спейс гоуст уид хис спейс меджик".
Пък и "историята е яка, освен финала" е малко като "много добре се представи целия семестър, ама ше те фейлна" в училище. Някакси не върви.
And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Точно пък заключителната за гетите беше най-тъпото нещо, излизало изпод перото на Биоуеър. Нулево разнообразяване на геймплея и никакво въображение. Историята на куараните пък е толкова нагласена, че няма накъде.
- Spoiler: show
- Spoiler: show
There are no rules! I'm gonna get you!
На мен също шепа сцени са ми останали в главата от 3-ката. Сюжетът е конвенционален, клиширан и много посредствен. Реално играта бих и дал максимум 5/10. Постига го с хубав геймплей и читав VO. Останалите 5 пункта трябваше да получи от история, сюжет и скор. Скорът между другото беше мега зле, като "великия" Клинт Мансел е композирал точно две парчета и то само частично. Отсъства епиката на Jack Wall.
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Сега се замислям защо единицата ме кефеше най-много
В МЕ1 наративът разчиташе адски много на мистерията, заложена в него. Разкривахме останки от изчезнали цивилизации (протеанците, ракни, гетовете), разбирахме за съществуването на нови такива а ако сте обикаляли навсякъде - череп на напълно неизвестна раса, а. Навлизахме в света, ама и се поставяха и гигантски въпроси с твърде неизвестни отговори. Знаеше се, че Рийпърите ще нападнат Млечния Път, ама ще бъде супер-премерено и преди да сме разбрали, че сме почнали да играем, ще ни матират от първи ход. Шепард (и играчът) постепенно разбулваха мистерията на чудовищен цикъл от унищожения на де що живо има в галактиката. Не се знаеше защо, не се знаеше много и как, знаеше се единствено, че разумните раси са няколко хода назад и времето изтичаше твърде бързо.
В МЕ1 наративът разчиташе адски много на мистерията, заложена в него. Разкривахме останки от изчезнали цивилизации (протеанците, ракни, гетовете), разбирахме за съществуването на нови такива а ако сте обикаляли навсякъде - череп на напълно неизвестна раса, а. Навлизахме в света, ама и се поставяха и гигантски въпроси с твърде неизвестни отговори. Знаеше се, че Рийпърите ще нападнат Млечния Път, ама ще бъде супер-премерено и преди да сме разбрали, че сме почнали да играем, ще ни матират от първи ход. Шепард (и играчът) постепенно разбулваха мистерията на чудовищен цикъл от унищожения на де що живо има в галактиката. Не се знаеше защо, не се знаеше много и как, знаеше се единствено, че разумните раси са няколко хода назад и времето изтичаше твърде бързо.
... и накрая ме карат да вярвам, че рипърите са просто домашните любимци на Каспър. Hell, no...RRSunknown wrote:Сега се замислям защо единицата ме кефеше най-много
Пфу, най-сетне го изгледах това, час и половина е, но мисля, че разглежда всички 'доказателства' на индоктринейшън теорията.
The Indoctrination Theory - A Documentary
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.