Панаир
- Lubimetz13
- Mistborn
Между другото, аз вече бях и се сдобих с няколко книги, полезна информация и един чужд нахапан сандвич(не питайте), като информацията е следната - от "Вузев" в петък ще пуснат "Морис" с образованите гризачи и всичко останало, като дори успях да се преклоня пред първите бройки, които обаче не се продаваха, а пък от "Колибри" пускат по три книги от изостаналите тиражи за пет лева. Освен това на щанда на "Жанет 45" май мернах "Наръчник за женското тяло" или нещо подобно, който ми осигури чудесно настроение за следващия половин час, но за жалост не се осмелих да разгледам - не си позволих риска да изведа с профанския си хилеж наяве своята простота и необразованост пред Асоциацията на Българските Сноби, която неотлъчно ме наблюдаваше в лицето на една дама със странна шапка. Също така забелязах, че от "Рива" са пуснали много обширно изследване за Макиавели на Уго Доти, но цената му ме остави в потрес - не че петнайсет лева са огромна сума, но определено са се изхвърлили с такава наглост. Което не ми попречи да си го взема, разбира се. Като стана дума за нереални цени, в ложата на АИ "Марин Дринов" забелязах доста дебела книга за династията на Асеновците, която струваше само четири, пикаещо куче пикаещо куче пикаещо куче, лева. В легналите на колективното ни сърце жанрове фентъзи и фантастика това, което ме изненада, може би знаете от доста отдавна, а може би не - "ИнфоДар" са пуснали Ночной Дозор под Клифърд Съдърландското заглавие "Нощен патрул". Иначе, нищо особено няма да има, нито дори Васил Тучков, така че мога само да ви пожелая приятно прекарване в събота - не се гответе за големи фишеци, обаче.
- Lubimetz13
- Mistborn
- Lubimetz13
- Mistborn
О, но ние ако трябва и за ръчичка ще те изпроводим после, не се притеснявайLubimetz13 wrote:За себе си не знам, но ти явно нито за миг не си се съмнявал, че съм в подходящата възрастова и емоционална група хора за стоене до подобни часове, но, уви, аз не съм. Иначе, have fun bros :РРР

And you can't dance with a devil on your back...
- Lubimetz13
- Mistborn
Е нали трябва да си поддържаме харизмата? Не му отнемайте тва удоволствие на човека!
Бтв, Любо, те не хапят! Много готини хора са както и да изглежда отстрани! А освен това Лили има куклички, с които да бави малки детенца, има и книжки за четене с изключение на тези, дето й ги задигнах и забравих да й ги пратя в София
, изобщо занимания за не-толкоз-пълнолетни-люде все ще се намерят. А, да! Не пият, не пушат и не дружат с лоши какички и батковци там, споко! Така че стягай са и стига са гевези!
(Разбира се винаги съществува вероятността да си Тъмния или респективно Спархоук под прикрите, но съм убедена, че те ще рискуват:Р)
Бтв, Любо, те не хапят! Много готини хора са както и да изглежда отстрани! А освен това Лили има куклички, с които да бави малки детенца, има и книжки за четене с изключение на тези, дето й ги задигнах и забравих да й ги пратя в София

(Разбира се винаги съществува вероятността да си Тъмния или респективно Спархоук под прикрите, но съм убедена, че те ще рискуват:Р)
- Amos Trask
- Aes Sedai
Прегледах го тоя панаир още вчера. Пълна скръб. Единствената нова книга беше "Ночной дозор", но аз я имам от години на руски. А, да и "Макатрицата", с която предполагам, че Бард ще забият последния пирон в ковчега на червената поредица.
"Прозорец" бяха скрили срамежливо Пол Кирни и Грег Кейс, та тоя път дори не ги питах за продълженията.
Единствено си взех новата японска загадка от щанда на "Труд".
П.П. Едно девойче от щанда на "Бард" ми каза, че четвъртия Малазан ще излезе до седмица-две. Възможно ли е това !?!?
"Прозорец" бяха скрили срамежливо Пол Кирни и Грег Кейс, та тоя път дори не ги питах за продълженията.
Единствено си взех новата японска загадка от щанда на "Труд".
П.П. Едно девойче от щанда на "Бард" ми каза, че четвъртия Малазан ще излезе до седмица-две. Възможно ли е това !?!?