Панаир

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Wed May 25, 2005 8:59 pm

Между другото, аз вече бях и се сдобих с няколко книги, полезна информация и един чужд нахапан сандвич(не питайте), като информацията е следната - от "Вузев" в петък ще пуснат "Морис" с образованите гризачи и всичко останало, като дори успях да се преклоня пред първите бройки, които обаче не се продаваха, а пък от "Колибри" пускат по три книги от изостаналите тиражи за пет лева. Освен това на щанда на "Жанет 45" май мернах "Наръчник за женското тяло" или нещо подобно, който ми осигури чудесно настроение за следващия половин час, но за жалост не се осмелих да разгледам - не си позволих риска да изведа с профанския си хилеж наяве своята простота и необразованост пред Асоциацията на Българските Сноби, която неотлъчно ме наблюдаваше в лицето на една дама със странна шапка. Също така забелязах, че от "Рива" са пуснали много обширно изследване за Макиавели на Уго Доти, но цената му ме остави в потрес - не че петнайсет лева са огромна сума, но определено са се изхвърлили с такава наглост. Което не ми попречи да си го взема, разбира се. Като стана дума за нереални цени, в ложата на АИ "Марин Дринов" забелязах доста дебела книга за династията на Асеновците, която струваше само четири, пикаещо куче пикаещо куче пикаещо куче, лева. В легналите на колективното ни сърце жанрове фентъзи и фантастика това, което ме изненада, може би знаете от доста отдавна, а може би не - "ИнфоДар" са пуснали Ночной Дозор под Клифърд Съдърландското заглавие "Нощен патрул". Иначе, нищо особено няма да има, нито дори Васил Тучков, така че мога само да ви пожелая приятно прекарване в събота - не се гответе за големи фишеци, обаче.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed May 25, 2005 9:06 pm

Ми и аз вече бях, да. И си взех дозора, ма ти пропусна Макатрицата и Тери Гудкайнд, а също и това, че от ИнфоДар обещават нов Стивън Бакстър до края на седмицата.

А теб каква неведома сила ще ти попречи и този път да дойдеш да се запознаем?
And you can't dance with a devil on your back...

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Wed May 25, 2005 9:15 pm

Силата на изкуството, драги мой - до седем часа ще имам удоволствието да се ухажвам с любимите си, изключителни и ексклузивни занимания по рисуване, а после ме очакват Хосе Карерас и семеен придружител по избор. Не мога да ти кажа, че искрено съжалявам, но ми се ще да имах тази сила...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed May 25, 2005 9:16 pm

О, но съмнявал ли си се и за миг, че ще отбележа тенденциозно, че купонът ще продължи поне до 4-5 и когато и да речеш да наминеш, няма да е късно и ще има кой да те доведе?

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Wed May 25, 2005 9:30 pm

За себе си не знам, но ти явно нито за миг не си се съмнявал, че съм в подходящата възрастова и емоционална група хора за стоене до подобни часове, но, уви, аз не съм. Иначе, have fun bros :РРР

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed May 25, 2005 9:34 pm

Любимец, ние накрая ще разберем къде живееш :twisted:
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed May 25, 2005 9:37 pm

Lubimetz13 wrote:За себе си не знам, но ти явно нито за миг не си се съмнявал, че съм в подходящата възрастова и емоционална група хора за стоене до подобни часове, но, уви, аз не съм. Иначе, have fun bros :РРР
О, но ние ако трябва и за ръчичка ще те изпроводим после, не се притеснявай :twisted: Независимо в коя от двете крайности се намираш 8-)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed May 25, 2005 9:39 pm

Е, винаги можем да минем за малко и неделята, за да видим дали нещо не се е променило титанично от миналия ден...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Wed May 25, 2005 9:44 pm

Какво друго да кажа, освен Image и Image ?

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed May 25, 2005 9:47 pm

Какво ще кажеш за "Айде да се видим към пет и половина пред плашещата стауя на входа?" Може и едно обръщение "скъпи съфорумници"... :РРР
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed May 25, 2005 9:48 pm

Е нали трябва да си поддържаме харизмата? Не му отнемайте тва удоволствие на човека!
Бтв, Любо, те не хапят! Много готини хора са както и да изглежда отстрани! А освен това Лили има куклички, с които да бави малки детенца, има и книжки за четене с изключение на тези, дето й ги задигнах и забравих да й ги пратя в София :oops: , изобщо занимания за не-толкоз-пълнолетни-люде все ще се намерят. А, да! Не пият, не пушат и не дружат с лоши какички и батковци там, споко! Така че стягай са и стига са гевези!
(Разбира се винаги съществува вероятността да си Тъмния или респективно Спархоук под прикрите, но съм убедена, че те ще рискуват:Р)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed May 25, 2005 10:08 pm

Спархоук не може да е, твърде смислено пише. Но чакайте малко... Някой не спомена ли Гудкайнд? Виждам едно ревю за следващия брой на ШД от мен за вас. :twisted:

А, за събота може и да успея за срещата на панаира, но после имам среща с едни юнаци, с които служихме заедно. Ша пием. Така че... 8-)
:shark:
Feel the summer!

Grumpi
Sorcerer

Post by Grumpi » Thu May 26, 2005 5:33 pm

Прегледах го тоя панаир още вчера. Пълна скръб. Единствената нова книга беше "Ночной дозор", но аз я имам от години на руски. А, да и "Макатрицата", с която предполагам, че Бард ще забият последния пирон в ковчега на червената поредица.

"Прозорец" бяха скрили срамежливо Пол Кирни и Грег Кейс, та тоя път дори не ги питах за продълженията.

Единствено си взех новата японска загадка от щанда на "Труд".

П.П. Едно девойче от щанда на "Бард" ми каза, че четвъртия Малазан ще излезе до седмица-две. Възможно ли е това !?!?
Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 26, 2005 7:34 pm

Според Антов - докъм месец по-скоро. Но чакаме нова фантастика от ИнфоДар (Време на Стивън Бакстър), а също и ново фентъзи (нещо Багдатско от някакъв руснак)...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 26, 2005 9:55 pm

Бтв, аз кат никога си накупих бая книги :) Кат почнем с Дозора, минем през 2 и 3 от Сага за седемте слънца на Андерсън, Бог на Гнева (Зелазни/Дик) и... сори... Макатрицата...