Lord wrote:Живея в къща в Банкя. Разтресе доста силно и ме извади от дълбок сън - бях поуплашен докато не ми казаха, че е земетресение. Тогава всъщност се успокоих, защото разбрах какво става. Оттам нататък, ако по някакъв начин действията ми трябваше да отговарят на нивото ми на хладнокръвие в моментите след първия трус, вероятно щях да отида да си наредя падналите от библиотеката предмети и да пооправя бъркотията, която настана на бюрото.
Както и липсата на страх и чувството за неуязвимост пред опасността от автомобилна катастрофа карат хората да не слагат предпазните си колани по време на шофиране.
Та в такива моменти услужливо се подава разумът, който ще закопчае колана ти въпреки досадата или ще те накара набързичко да се облечеш, да си вземеш телефона и лаптопа и да излезеш от сградата. Няма значение, че шансът се срине е много по-малък от този да не се и ти си се разкарвал напразно.
Те и катастрофите обикновено стават веднъж в живота.
Земетресението
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
This is it. Ground zero.
- ProxyFantasy
- Paragon
- JaimeLannister
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Аз блажено проспах на палатка последните четири дни, и макар че усетих едното земетресение, се подхилих с репликата "е те тука няма какво да падне върху палатката", обърнах се на другата страна и заспах с кеф
БТВ, днеска като дойдох на работа, се установи че 5 компютъра не бачкат. Колегата от съпорта се изказа че било от земетресението, ама то след като оцеляха след най-силния трус, какво ще им стане на машинките от някой по-слаб...
БТВ, днеска като дойдох на работа, се установи че 5 компютъра не бачкат. Колегата от съпорта се изказа че било от земетресението, ама то след като оцеляха след най-силния трус, какво ще им стане на машинките от някой по-слаб...
- tigermaster
- Elder God
Пак имаше земетресение.
Този път гледах филм с опънати върху бюрото крака. Като разтресе и политнах назад, сам не мога да кажа как успях да не падна по гръб.
Този път гледах филм с опънати върху бюрото крака. Като разтресе и политнах назад, сам не мога да кажа как успях да не падна по гръб.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог