Lord wrote:Живея в къща в Банкя. Разтресе доста силно и ме извади от дълбок сън - бях поуплашен докато не ми казаха, че е земетресение. Тогава всъщност се успокоих, защото разбрах какво става. Оттам нататък, ако по някакъв начин действията ми трябваше да отговарят на нивото ми на хладнокръвие в моментите след първия трус, вероятно щях да отида да си наредя падналите от библиотеката предмети и да пооправя бъркотията, която настана на бюрото.
Както и липсата на страх и чувството за неуязвимост пред опасността от автомобилна катастрофа карат хората да не слагат предпазните си колани по време на шофиране.
Та в такива моменти услужливо се подава разумът, който ще закопчае колана ти въпреки досадата или ще те накара набързичко да се облечеш, да си вземеш телефона и лаптопа и да излезеш от сградата. Няма значение, че шансът се срине е много по-малък от този да не се и ти си се разкарвал напразно.
Те и катастрофите обикновено стават веднъж в живота.
Земетресението
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
This is it. Ground zero.
- ProxyFantasy
- Paragon
- JaimeLannister
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Аз блажено проспах на палатка последните четири дни, и макар че усетих едното земетресение, се подхилих с репликата "е те тука няма какво да падне върху палатката", обърнах се на другата страна и заспах с кеф
БТВ, днеска като дойдох на работа, се установи че 5 компютъра не бачкат. Колегата от съпорта се изказа че било от земетресението, ама то след като оцеляха след най-силния трус, какво ще им стане на машинките от някой по-слаб...
БТВ, днеска като дойдох на работа, се установи че 5 компютъра не бачкат. Колегата от съпорта се изказа че било от земетресението, ама то след като оцеляха след най-силния трус, какво ще им стане на машинките от някой по-слаб...
- tigermaster
- Elder God
Пак имаше земетресение.
Този път гледах филм с опънати върху бюрото крака. Като разтресе и политнах назад, сам не мога да кажа как успях да не падна по гръб.
Този път гледах филм с опънати върху бюрото крака. Като разтресе и политнах назад, сам не мога да кажа как успях да не падна по гръб.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Странно, хем гледах как се люшка абажура за 3-4 секунди, а пък не усетих никакво люлеене с тялото си както се бях разложил на дивана...
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra