Upcoming Movies, Part III
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Абе и аз се бях много надъхал за този филм, обаче като видях кой е режисьор, ентусиазмът ми толкова охладня, че чак се смръзна. Единственият филм на Оливие Мегатон(или както там му се чете името), който съм гледал, е "Транспортер 3", а той е меко казано кошмарен. Дано "Taken 2" е по-хубав, де.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Ами пак е по сценарий на Люк Бесон, пак с Лиъм Нийсън, Фамкето и Магито плюс Раде Шербеджа като злодея, това ми стига на първо време. 

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- tigermaster
- Elder God
В момента слушам саундтрака на "Rock of Ages" и се надъхвам за филма.
Том Круз пее учудващо добре, макар да имам чувството, че на моменти са му донастройвали гласа с някакъв аутотюн софтуер. Ръсел Бранд вади готин глас също.
Въобще, мисля, че филмът трябва доста да се постарае, за да не бъде готин.
Том Круз пее учудващо добре, макар да имам чувството, че на моменти са му донастройвали гласа с някакъв аутотюн софтуер. Ръсел Бранд вади готин глас също.
Въобще, мисля, че филмът трябва доста да се постарае, за да не бъде готин.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Dr. Horrible
- Forsaken
All i ever wanted...
Winter Soldier ми е най-любимата арка от комиксите за Капитана и след края на първия филм миналата година почнах да се надявам, че все някога ще бъде екранизирана тази история. Така че съм безкрайно доволен
)))
И Гардианите за ми голяма слабост, винаги съм искал космическата вселената на Марвел да има отражение и в екранизациите.... Така че все яки неща
Winter Soldier ми е най-любимата арка от комиксите за Капитана и след края на първия филм миналата година почнах да се надявам, че все някога ще бъде екранизирана тази история. Така че съм безкрайно доволен

И Гардианите за ми голяма слабост, винаги съм искал космическата вселената на Марвел да има отражение и в екранизациите.... Така че все яки неща

But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Това ме навежда на мисълта, че вторите Авенджъри може да са в космоса. Обаче не съм сигурен, че тая идея ще продава с успеха на първия филм...
Като цяло ми се ще Марвел да преборят Фокс за мутантите, ама тва ше стане на кукуво лято.
И разбира се винаги могат да направят Young Avengers филм ^_^ С Колтън Хейнс в ролята на Теди...
Като цяло ми се ще Марвел да преборят Фокс за мутантите, ама тва ше стане на кукуво лято.
И разбира се винаги могат да направят Young Avengers филм ^_^ С Колтън Хейнс в ролята на Теди...
And you can't dance with a devil on your back...
- Dr. Horrible
- Forsaken
Даам, може наистина Авенджърс 2 да е в космоса. Все пак имаме Танос в края на първия филм и тази история все трябва да бъде продължена някъде… Възможно е да го сложат при Гардиъните, но аз бих предпочел да си е в Авенджърс 2. Много искам да екранизират Infinity Gauntlet и реално да го видим как сваля Смъртта, вместо да говори за това с недомлъвки в сцени след надписите
Иначе и на мен супер мен много ми се иска Young Avengers филм, но в близките десет години е просто невъзможно. При тях интересното е, че те са дълбоко свързани с цялата Авенджърс хронология... Те на кого могат да бъдат деца в настоящата филмовата вселена? Няма Алена Вещица, няма Вижън, няма скрулове, нито крий, няма го още първия Ент-мен, съответно го няма и втория… Дори Канг още не е представен като злодей. На мен любимият ми герой от този екип винаги е бил Били и нито мога, нито искам да си представя вселена, в която той не е свързан с Алената Вещица… Просто цялостно този екип го виждам като резултат от дългогодишна история, която не може да бъде пренебрегната. Ако Марвел искат да правят филм тип „Авенджърс с тинейджъри”, по-добре да екранизират Avengers Academy, това би им се получило добре.

Иначе и на мен супер мен много ми се иска Young Avengers филм, но в близките десет години е просто невъзможно. При тях интересното е, че те са дълбоко свързани с цялата Авенджърс хронология... Те на кого могат да бъдат деца в настоящата филмовата вселена? Няма Алена Вещица, няма Вижън, няма скрулове, нито крий, няма го още първия Ент-мен, съответно го няма и втория… Дори Канг още не е представен като злодей. На мен любимият ми герой от този екип винаги е бил Били и нито мога, нито искам да си представя вселена, в която той не е свързан с Алената Вещица… Просто цялостно този екип го виждам като резултат от дългогодишна история, която не може да бъде пренебрегната. Ако Марвел искат да правят филм тип „Авенджърс с тинейджъри”, по-добре да екранизират Avengers Academy, това би им се получило добре.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again