Upcoming Movies, Part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Jun 03, 2012 11:53 pm

Абе и аз се бях много надъхал за този филм, обаче като видях кой е режисьор, ентусиазмът ми толкова охладня, че чак се смръзна. Единственият филм на Оливие Мегатон(или както там му се чете името), който съм гледал, е "Транспортер 3", а той е меко казано кошмарен. Дано "Taken 2" е по-хубав, де.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sun Jun 03, 2012 11:56 pm

Ами пак е по сценарий на Люк Бесон, пак с Лиъм Нийсън, Фамкето и Магито плюс Раде Шербеджа като злодея, това ми стига на първо време. :)
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Jun 12, 2012 12:39 pm

В момента слушам саундтрака на "Rock of Ages" и се надъхвам за филма.
Том Круз пее учудващо добре, макар да имам чувството, че на моменти са му донастройвали гласа с някакъв аутотюн софтуер. Ръсел Бранд вади готин глас също.

Въобще, мисля, че филмът трябва доста да се постарае, за да не бъде готин.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Trip
Moderator

Post by Trip » Thu Jul 12, 2012 8:18 pm

Абе, тоя нов Дред, който ще излиза септември, има сериозни хора в екипа си, бе :shock: Алекс Гарланд - сценарист, пичът на Ларс фон Триер - оператор.

penzata
Forsaken

Post by penzata » Thu Jul 12, 2012 10:46 pm

При все, всичкото масовка откъм имена свързани с филма, 3d плакати и такива джунджурийки, мисля че филма ще бъде по-гледаем от предходния. Изключая присъствието на Роб Шнайдер, който внесе някаква живина във филма.
The hardest battles are fought in the mind.

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Sun Jul 15, 2012 11:34 am

All i ever wanted...

Winter Soldier ми е най-любимата арка от комиксите за Капитана и след края на първия филм миналата година почнах да се надявам, че все някога ще бъде екранизирана тази история. Така че съм безкрайно доволен :))))

И Гардианите за ми голяма слабост, винаги съм искал космическата вселената на Марвел да има отражение и в екранизациите.... Така че все яки неща :D
But goddamn,
you got me in love again

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jul 16, 2012 6:44 am

Това ме навежда на мисълта, че вторите Авенджъри може да са в космоса. Обаче не съм сигурен, че тая идея ще продава с успеха на първия филм...

Като цяло ми се ще Марвел да преборят Фокс за мутантите, ама тва ше стане на кукуво лято.

И разбира се винаги могат да направят Young Avengers филм ^_^ С Колтън Хейнс в ролята на Теди...
And you can't dance with a devil on your back...

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Mon Jul 16, 2012 7:38 am

Даам, може наистина Авенджърс 2 да е в космоса. Все пак имаме Танос в края на първия филм и тази история все трябва да бъде продължена някъде… Възможно е да го сложат при Гардиъните, но аз бих предпочел да си е в Авенджърс 2. Много искам да екранизират Infinity Gauntlet и реално да го видим как сваля Смъртта, вместо да говори за това с недомлъвки в сцени след надписите :D

Иначе и на мен супер мен много ми се иска Young Avengers филм, но в близките десет години е просто невъзможно. При тях интересното е, че те са дълбоко свързани с цялата Авенджърс хронология... Те на кого могат да бъдат деца в настоящата филмовата вселена? Няма Алена Вещица, няма Вижън, няма скрулове, нито крий, няма го още първия Ент-мен, съответно го няма и втория… Дори Канг още не е представен като злодей. На мен любимият ми герой от този екип винаги е бил Били и нито мога, нито искам да си представя вселена, в която той не е свързан с Алената Вещица… Просто цялостно този екип го виждам като резултат от дългогодишна история, която не може да бъде пренебрегната. Ако Марвел искат да правят филм тип „Авенджърс с тинейджъри”, по-добре да екранизират Avengers Academy, това би им се получило добре.
But goddamn,
you got me in love again

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jul 17, 2012 12:10 pm

Хобитът щял да бъде в три части. Тези 300 страници сигурно могат да се прочетат драматично и бавно дума по дума за тези 5 до 9 часа. Очаквам в скоро време да направят и тетралогия по някоя от поемите в книгата...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Trip
Moderator

Post by Trip » Tue Jul 17, 2012 12:45 pm

Морви, произволен разказ от 5000 думи може чисто обективно да съдържа достатъчно материал за 2 часа кинематография, все пак... А на Толкин не е като да му липсва баш кинематографичен размах.

Random
Ascendent

Post by Random » Tue Jul 17, 2012 1:47 pm

Аз доколкото разбрах, това е по-скоро непотвърден слух още. И то не че вече са решили да цепят втората част на две, а че Джаксън го обмислял като вариант.
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jul 17, 2012 1:50 pm

Е разделят книгата на две, а третата част е в някакво неясно бъдеще и ще се занимава с неясно какво точно :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jul 17, 2012 2:37 pm

Според мен съвсем спокойно от книгата може да се направи един хубав филм, но за да се направят повече пари ще се направят два-три по мотиви от книгата... Вече става абсурдно как хубав филм в една част не може да съществува.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Trip
Moderator

Post by Trip » Tue Jul 17, 2012 4:36 pm

Естествено, че може. Не и хубав блокбъстър обаче :)

Lord
E'lir

Post by Lord » Tue Jul 17, 2012 8:30 pm

Колко тъжно - вместо един хубав филм, ще гледаме два хубави филма. Д*ба тоя комерс, а?