Хрониките на Абсурдистан - страната на Булгарбаши

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Nov 12, 2012 12:27 am

Бат' Бойко разбира се не може да не спомене осмото чудо на света, а именно софийското метро. :lol:
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Nov 12, 2012 12:52 am

ох....
This is it. Ground zero.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Nov 12, 2012 1:21 am

Не мога повече.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Nov 12, 2012 1:48 am

Бах тия траки какви сондажи са правили на 2000 метра да закопават съкровища. :shock:

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Nov 12, 2012 2:56 am

RRS, не става дума за съкровища, закопани на 2000 метра; става дума за това, че уредът по принцип има възможност да "вижда" до 2000 метра, не че ще го използват чак за толкова.

Добавено: А ако това твоето е било ирония към човека с двайсет и седемте метра, извинявай, не го усетих веднага :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Nov 12, 2012 9:30 am

ОЛЕ БОЖЕ!!!!!!!!!! Прибери си вересиите беееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!! Това мяза на сюжет на комедия на абсурдите, от змията та чак до метрото... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Nov 12, 2012 8:22 pm

Аз какво общо имам с Марковска? Хайде да ви задам така въпроса – аз какво общо имам с Марковска? Нито я познавам - виждал съм на мероприятия, които са били в чисто институционален план за съвместна работа, нито знам нейната професионална биография, нито съм от региона, за да кажете, че съм я познавал, защото съм живял в Плевенско и всичко ми е ясно. Просто разберете, питате ме за неща, които по принцип не е правилно да ме питате. Аз нямам никакво отношение, нито съм някакъв защитник на Венета Марковска. Аз съм министър на вътрешните работи и по принцип, когато се изказвам по такива теми, трябва да има принципи, по които трябва да имаме съответните действия”
Цецерон пауаааа!

Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Nov 13, 2012 7:51 pm

А бе, следите ли Свети Брадър? Там нещата добиват епика с библейски размери. :lol: :lol: :lol: И никой не може да обясни с думи прости, що не почнат да излъчват директно от Къщата.
Spoiler: show
Image

Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 13, 2012 10:25 pm

а що бихме го следили доу?
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Nov 13, 2012 10:48 pm

Ми щот драмата е драматична, владици си скубят брадите и се замерват с корони и въобще.

Кратка сводка от къщата на Свети Брадър:

Никукулай много иска да стане патриарх, но няма навършени петдесет години, както е по устав. При което излиза директорът на дирекция вероизповедания и изтърсва, че немало проблем да се сменял уставът на БПЦ-то. В това време Киро Линкълна взема нещата в свои ръце. Обявява се за и. д. софийски митрополит и патриарх до избора на нов патриарх, като за това гласуват седем от дванайсетте присъствали митрополити. Нито един от останалите не е гласувал за Психолай. Ники Лудото се оттегля да плаче в Пловдив и обявява, че ще мълчи четирсе дни, но не обяснява откога точно ще почне говеенето му, защото докато мълчи, обвинява Киро, че е нелигитимен. Великотърновският митрополит Глактион явно получава прозрение директно от Света Богородица и Светия Дух и заявява, че вече не подкрепя Кирил и иска да се заличат подписите му под решенията. Кирил започва да точи кръста си, Николай продължава да мълчи още по-оглушително.

В това време във фейсбук се сформират групи против всички възможни владици, но най-много хора искат ловчанския митрополит Гавриил да стане патриарх.

Та забавно ми е някво такова...

Уук.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 13, 2012 11:06 pm

Е то си е забавно. :lol:
Последният път като имаше такива църковни ташаци беше като се деляха двата синода. :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Tue Nov 13, 2012 11:09 pm

Подавам официална молба редовни ъпдейти от Марфа на тази тема. Последният й пост ме съсипа от смях, особено Никукулай и оглушителното му мълчание. :D
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 13, 2012 11:47 pm

аз реших че за истинския брадър :)

не познавам добре казуса с църквата, но ми се струва, че с Максим изгуби и малкото меродавност и достойнство, които й бяха останали
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 14, 2012 2:23 pm

В случай, че следите историята около обсерваторията в Рожен.

И избрано за вас:
Нито една звезда не трябва да бъде изпусната. Мигар и след десет години да се взриви, ядреният синтез трябва да се контролира. Мисля, че няма да пропуснете и звездите, защото това което ще правите, е да наблюдавате и влиянието върху горите и околната среда, два договора подписваме днес.
И още малко, но ще го сложа в спойлер, щото не е за хора със слаби нерви и така нататък. Предупреждавам де.
Spoiler: show
"В същото време - министърът на образованието, ако имате необходимост от още пари, за да не изпуснем някой астероид или някой взрив за след десет години, сме готови да ви дадем целево от Министерство на образованието веднага пари, за да не изпуснем никакъв взрив на звезда при ядрения й синтез. Така че направете ми сметка допълнително колко ще ви отклони вниманието това, че ще се занимавате с тези два проекта и толкова пари ще ви дам допълнително през образованието, за да не пропуснем никоя звездичка в планетата, да сме на бойния си пост – нито астеороид, нито звездичка. Десет, двайсет, трийсет хиляди - допълнително колкото трябват целево ще ви ги дам, за да не пропуснем нещо в небето”, каза Борисов.

Уук.

Trip
Moderator

Post by Trip » Wed Nov 14, 2012 2:29 pm

Бахти, тоя е невменяем на всяко ниво. Срсли, готов съм за всекиго да гласувам на негово място, който поне си владее родния език на говоримо ниво. Тоз е като духовен близнак на Старата Пена.