Хрониките на Абсурдистан - страната на Булгарбаши
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
RRS, не става дума за съкровища, закопани на 2000 метра; става дума за това, че уредът по принцип има възможност да "вижда" до 2000 метра, не че ще го използват чак за толкова.
Добавено: А ако това твоето е било ирония към човека с двайсет и седемте метра, извинявай, не го усетих веднага
Добавено: А ако това твоето е било ирония към човека с двайсет и седемте метра, извинявай, не го усетих веднага

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Цецерон пауаааа!Аз какво общо имам с Марковска? Хайде да ви задам така въпроса – аз какво общо имам с Марковска? Нито я познавам - виждал съм на мероприятия, които са били в чисто институционален план за съвместна работа, нито знам нейната професионална биография, нито съм от региона, за да кажете, че съм я познавал, защото съм живял в Плевенско и всичко ми е ясно. Просто разберете, питате ме за неща, които по принцип не е правилно да ме питате. Аз нямам никакво отношение, нито съм някакъв защитник на Венета Марковска. Аз съм министър на вътрешните работи и по принцип, когато се изказвам по такива теми, трябва да има принципи, по които трябва да имаме съответните действия”
А бе, следите ли Свети Брадър? Там нещата добиват епика с библейски размери.
И никой не може да обясни с думи прости, що не почнат да излъчват директно от Къщата.

- Spoiler: show
Ми щот драмата е драматична, владици си скубят брадите и се замерват с корони и въобще.
Кратка сводка от къщата на Свети Брадър:
Никукулай много иска да стане патриарх, но няма навършени петдесет години, както е по устав. При което излиза директорът на дирекция вероизповедания и изтърсва, че немало проблем да се сменял уставът на БПЦ-то. В това време Киро Линкълна взема нещата в свои ръце. Обявява се за и. д. софийски митрополит и патриарх до избора на нов патриарх, като за това гласуват седем от дванайсетте присъствали митрополити. Нито един от останалите не е гласувал за Психолай. Ники Лудото се оттегля да плаче в Пловдив и обявява, че ще мълчи четирсе дни, но не обяснява откога точно ще почне говеенето му, защото докато мълчи, обвинява Киро, че е нелигитимен. Великотърновският митрополит Глактион явно получава прозрение директно от Света Богородица и Светия Дух и заявява, че вече не подкрепя Кирил и иска да се заличат подписите му под решенията. Кирил започва да точи кръста си, Николай продължава да мълчи още по-оглушително.
В това време във фейсбук се сформират групи против всички възможни владици, но най-много хора искат ловчанския митрополит Гавриил да стане патриарх.
Та забавно ми е някво такова...
Кратка сводка от къщата на Свети Брадър:
Никукулай много иска да стане патриарх, но няма навършени петдесет години, както е по устав. При което излиза директорът на дирекция вероизповедания и изтърсва, че немало проблем да се сменял уставът на БПЦ-то. В това време Киро Линкълна взема нещата в свои ръце. Обявява се за и. д. софийски митрополит и патриарх до избора на нов патриарх, като за това гласуват седем от дванайсетте присъствали митрополити. Нито един от останалите не е гласувал за Психолай. Ники Лудото се оттегля да плаче в Пловдив и обявява, че ще мълчи четирсе дни, но не обяснява откога точно ще почне говеенето му, защото докато мълчи, обвинява Киро, че е нелигитимен. Великотърновският митрополит Глактион явно получава прозрение директно от Света Богородица и Светия Дух и заявява, че вече не подкрепя Кирил и иска да се заличат подписите му под решенията. Кирил започва да точи кръста си, Николай продължава да мълчи още по-оглушително.
В това време във фейсбук се сформират групи против всички възможни владици, но най-много хора искат ловчанския митрополит Гавриил да стане патриарх.
Та забавно ми е някво такова...
Подавам официална молба редовни ъпдейти от Марфа на тази тема. Последният й пост ме съсипа от смях, особено Никукулай и оглушителното му мълчание. 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
В случай, че следите историята около обсерваторията в Рожен.
И избрано за вас:
И избрано за вас:
И още малко, но ще го сложа в спойлер, щото не е за хора със слаби нерви и така нататък. Предупреждавам де.Нито една звезда не трябва да бъде изпусната. Мигар и след десет години да се взриви, ядреният синтез трябва да се контролира. Мисля, че няма да пропуснете и звездите, защото това което ще правите, е да наблюдавате и влиянието върху горите и околната среда, два договора подписваме днес.
- Spoiler: show