Хрониките на Абсурдистан - страната на Булгарбаши
Moderator: Moridin
По-неподготвени от бай ти Бойка не виждам аз, честно казано. В случая не говоря за това колко добре си опича далаверите, щото там е много добър, а за това да се държи като политик.
Проблемът, който аз виждам, е че кариерни политици без някакви връзки със соца няма и в очите на доста (прости) българи това ще е тежък грях, независимо колко кадърен и полезен би могъл да е тоя политик понастоящем и занапред. Но предвид кой ни управлява, явно паметта е избирателна...
Колкото до младежката алтернатива - не е пораснала още според мен. Хубаво ошлайфан политик, като излъчване, поведение, ориентираност в обстановката, се става на трийсет и няколко най-рано, а настоящите умни пичове и мацки с политически амбиции още са под 30.
Проблемът, който аз виждам, е че кариерни политици без някакви връзки със соца няма и в очите на доста (прости) българи това ще е тежък грях, независимо колко кадърен и полезен би могъл да е тоя политик понастоящем и занапред. Но предвид кой ни управлява, явно паметта е избирателна...
Колкото до младежката алтернатива - не е пораснала още според мен. Хубаво ошлайфан политик, като излъчване, поведение, ориентираност в обстановката, се става на трийсет и няколко най-рано, а настоящите умни пичове и мацки с политически амбиции още са под 30.
- Moridin
- Global Moderator
Именно. Но бъди сигурен, че има търсене за такъв политически субект и той ЩЕ се появи. Най-добрият възможен вариант е да не се появи, да изберем някаква умряла коалиция от наличните муцуни, тя да плъметне нечовешки и тия на по 27 да са станали на 30, та да тръгне всичко нагоре 
Най-лошият е да се появи и да плъметне (което както и двамата казахме, ще стане). Това ще ни върне ДЕСЕТИЛЕТИЯ назад, буквално.
не съм фен на Царя (боже опази) и ясно, че цитатът е безкрайната опортюнистщина, но сам по себе си е много точен:
http://www.kingsimeon.bg/accents/show/id/200

Най-лошият е да се появи и да плъметне (което както и двамата казахме, ще стане). Това ще ни върне ДЕСЕТИЛЕТИЯ назад, буквално.
не съм фен на Царя (боже опази) и ясно, че цитатът е безкрайната опортюнистщина, но сам по себе си е много точен:
http://www.kingsimeon.bg/accents/show/id/200
This is it. Ground zero.
Еми, друг евентуално би бил да се увеличи дялът на не-простаците с глас в политиката отново, щото той просто се срина от 2009-а насам. И един Станишев да земеш, минимум говори и се държи като човек, завършил 12-и клас, че и уни. А царят и хората му в това отношение си бяха висша аристокрация направо в сравнение със сега.
А и в чисто практически план по-голямо дъно на безхаберието и цинизма едва ли има как да стигнем - от настоящата реколта по-значими политици Бойко е отявлено най-големият дебил.
А и в чисто практически план по-голямо дъно на безхаберието и цинизма едва ли има как да стигнем - от настоящата реколта по-значими политици Бойко е отявлено най-големият дебил.
Хората на Царя. Царя беше и се държеше като дебил. Речникът му не беше много по-различен от на тоя, поради което често се налагаше Димитър Цонев да обяснява какво е искал да каже авторът, ма поне успяваха да го крият и го изпускаха от контрол доста по-рядко в сравнение с тва.
Но какви ги говоря?! Че то е като изтървано бре! Ей, светът трябва да ни позлати, да ни плати теглото ни в злато от благодарност, че го държим за себе си, а не сме го пуснали да се развява примерно като президент на САЩ, държавен глава на Русия или нещо такова. Подозирам силно Буш Младши в по-голяма интелектуална надареност и дори Сара Пейлин успяваше да си завърши изреченията, ако и да ръсеше тъпотии. МА ЗАЩО НИЕ?!?!?!?! НЕ МОЖЕШЕ ЛИ ДА Е ПРИМЕРНО... ЛАТВИЕЦ?!
ЕЙ ГО БЕ, ЕЙ ГО!!! Тва-то, за него говоря.
Но какви ги говоря?! Че то е като изтървано бре! Ей, светът трябва да ни позлати, да ни плати теглото ни в злато от благодарност, че го държим за себе си, а не сме го пуснали да се развява примерно като президент на САЩ, държавен глава на Русия или нещо такова. Подозирам силно Буш Младши в по-голяма интелектуална надареност и дори Сара Пейлин успяваше да си завърши изреченията, ако и да ръсеше тъпотии. МА ЗАЩО НИЕ?!?!?!?! НЕ МОЖЕШЕ ЛИ ДА Е ПРИМЕРНО... ЛАТВИЕЦ?!
ЕЙ ГО БЕ, ЕЙ ГО!!! Тва-то, за него говоря.
- Mr. Nobody
- Misting
А, що, гласувай направо за Ярешки. Те са дори по-психически нестабилни от Волен, особено Янето. След като това ше ти е целта, поне като ще е гарга, да е рошава. Предлагам ти и Слави Бинев. Никукулай поддържа архонтството като такова, така че ще имаш ем Слави, ем луд владика с мания за патриарх. Мисълта ми е, че Волен има прекрасни алтернативи, като си решил да поставяш на чело на държавата ненормалници.
- Mr. Nobody
- Misting
Не е пиян, просто му идва отвътре да се лее некомпетентност. Макар, в случая проблема не е нито в липсата на такава, нито в очевидната PR кампания. Проблема е, че публично се осмиват учени и институции.
(Да, може и да е шуробаджанащина в БАН, както и навсякъде, но нужно ли е да се подиграва така очевидно на образованието и науката.) Така и така целенасочено се води политика против научната работа и образованието, но е съвсем грозно като е толкова явно.
(Да, може и да е шуробаджанащина в БАН, както и навсякъде, но нужно ли е да се подиграва така очевидно на образованието и науката.) Така и така целенасочено се води политика против научната работа и образованието, но е съвсем грозно като е толкова явно.
Аз нося жега, покой и чистота.
Аз съм огън – изгарям в красота.
Воин съм още – роден във светлина,
И единствено дете на кървава зора.
"Who'd want to ignite things one at a time?" - Chandra Nalaar
Аз съм огън – изгарям в красота.
Воин съм още – роден във светлина,
И единствено дете на кървава зора.
"Who'd want to ignite things one at a time?" - Chandra Nalaar
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
- ProxyFantasy
- Paragon
http://systemoferrors.wordpress.com/201 ... гази-конс/ Упс, в България никой си няма на идея какво точно върши....
- Ordo Malleus
- Mistborn
Еми аз последните 2 пъти си давах гласа за ВМРО (или техен представител). Горе-долу само те не са се пробвали, Каракачанов не е пълен демент, в младежката им организация по мое мнение има бая кадърни младежи, запознах се с кандидата им за кмет на София - енергично момче, поне на първо впечатления изглеждаше интелигентен и добре подготвен.
Иначе по принцип съм тъмносин, но там какъв батак е в момента просто...
Иначе по принцип съм тъмносин, но там какъв батак е в момента просто...
What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.