Сега при нас някои учители малко преминават границата на учителско-ученическите взаимоотношения и опитвайки се да са остроумни унижават част от учениците, ама до някакви крайности не се стига.
Moderator: Moridin
И аз май съм в своеобразния елит у наше село. Не че няма лекета, но повечето поне не са нахални, въпреки че има един - два класа, които като знам че това е мнозинството в повечето училища ми става зле. Има една от друг клас с който имаме руски - баща й държи някаква компания (май Кръстеви)и няма случай учителката да й е казала нещо и тя да не е отворила ЕЙ ТАКИВА УСТА.Litz wrote:Ами моето училище е някаква паралелна реалност, вероятно. Щото келешите са едва 10 %. Вече са даже по-малко, защото редовно изключват. Явно наистина съм в елита на София.
Сега при нас някои учители малко преминават границата на учителско-ученическите взаимоотношения и опитвайки се да са остроумни унижават част от учениците, ама до някакви крайности не се стига.
word.RRSunknown wrote:Майка ми е учителка, работил съм повечето училища в града.
90% от учениците са пълни утайки, паразити и арогантни келеменца. Точка.
Ако някой мисли нещо различно значи живее в някаква паралелна реалност.
Стоп, не искам повече- както казваше класната ми.София
МГ "Гео Милев" Плевен. Дори в по - мизерните училища в Плевен обаче не съм чувал за чак такива инциденти като описаните от РРС.Moridin wrote:word.RRSunknown wrote:Майка ми е учителка, работил съм повечето училища в града.
90% от учениците са пълни утайки, паразити и арогантни келеменца. Точка.
Ако някой мисли нещо различно значи живее в някаква паралелна реалност.
казвам го като учил в едно от най-елитните училища в софия, което посещавам от време на време, за да оценя упадъка
Но ми е интересно Литц и Клеймор за кои училища говорят?
Е, аз съм чувал за такива в училища в София, пак като РРС покрай майка ми, която беше учителка.Claymore47_Fen wrote:Дори в по - мизерните училища в Плевен обаче не съм чувал за чак такива инциденти като описаните от РРС.
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests