SolidJade
Не съвсем.излишно в ера, в която на практика всичко е piratable
Примерно ако изпиратираш OS-а после не можеш да го ъпдейтнеш, а те гадовете са го направили задължително за по-новите програми.
Като горд собственик на XP SP2 знаеш колко много неща вече не ти тръгват само, защото искат XP SP3...или библиотека, която от своя страна иска XP SP3.
А и отдавна прекратиха официалната поддръжка за XP. Да се готви Win7!
С по-старите версии на някои програми може да се мине, но без относително по-нови кодеци и плейъри, анимета няма да може да се гледат.
Има безплатни анти вирусни, но са с орязани опции, а някои платени вършат добра работа. Изпиратираш ли ги тях, или не работят или те лъжат че вършат работа

С интернет и без антивирусна закъсваш много яко.
Т.е. от мая гледна точка свърши времето "всичко е pirateble".
Не съм привърженик на безплатните OS-ве по няколко причини. Най-важните са, че за тях няма някои програми, които ми трябват, а и не само аз ще ползвам компа.
Проверил съм вЕрвай ми!такива неща като DC никаква идея
Не винаги.Иначе на повечето фенсъб групи и в сайтовете им линковете за сваляне са от nyaa.
Някои си имат техни тракери.
Голям процент от другите нарочно нямат тракер и дават достъп до релийзите си само за DDL през IRC или сайтовете за шерване на файлове.
On topic:
Не квиченето, а текстовете му вече ми писнаха.като ритнато псе
Иначе да, сеюто е гениално (някъде по-горе вече съм го хвалил).
Но го надхитриха със саможертвата на Бон-чан. Това малко в стил финала на Death Note (трябваше някой да се жертва, за да гътнат Кира/Райто).Не победиха Магелан!
Аз си мислих, че са от различни майки, но един баща.За Ейс бяха споменали, че не са истински братя с Луфи
И всичките там misleading приказки, че и в двамата течела бунтовна кръв.
Японски думата hige се ползва и за брада и за мустаци.що се казва така, след като няма ник'ва брада?
Един вид Белите мустаци е игра на думи с Черната брада.
В резултат се получава някакъв misnomer на английски.
Мен ме кефи тази безсмислица и затова си му вика Бялата брада

Чаках я тази реакция, но в едни друг форум, където писах същото тотално не кълват

Не, не може, защото той беше първият човек, когото срещнаха на входа.вече може да се обясни с Shiryuu
Ако бяха отишли за него, нямаше нужда да продължават надолу и да се сблъскват с Магелан.
Чудя се дали не са искали да отвлекат Ейс с някаква си тяхна цел?
Аз се сещам за два комични варианта дето нямат много връзка с характера на кафето - ще се преобрази на хипстър с лаптоп и чаша Starbucks в ръце или ще заиграе бразилска самба.ако му сложат кафе в тостера
Иначе кафето си е относително слаба и негазирана кола. (ако етикетът на последното не лъже)