Евън е красива... апийлът на Джена остава скрит за мен, еле па у малоумния неонов демон, където всичко беше грозно (иначе визуално най-красивият филм на годината - според разни диваци на запад, направо не знам какво друго гледат, че толкова да им е нисък прагът за надскачане, че малко лилаво да ги хвърли в еуфорияGhibli wrote:А аз току-що установих, че бъркам Джена Малоун и Евън Рейчъл Ууд![]()
Не знам, къде ги гледаш тези неща, ама точно "на запад" филмът изобщо не е приет добре.трубадур wrote:... малоумния неонов демон, където всичко беше грозно (иначе визуално най-красивият филм на годината - според разни диваци на запад, направо не знам какво друго гледат, че толкова да им е нисък прагът за надскачане, че малко лилаво да ги хвърли в еуфория)
Аз го гледах наскоро. На мен визуално всъщност доста ми хареса, но бая странен филм.penzata wrote:The Neon Demon е недооценен шедьовър.
Тя и италианка ще играе, ако не я рекастнат междувременно.Litz wrote:Ся видях, че Лорънс ще играе рускиня в новия си филм![]()
Това момиче има възможно най-неруската физиономия, която руса и синеока жена може да има.
Гоуст ин да шел мацката е Скарлет, какво пречи Мулан да е Дженифър?!Dr. Horrible wrote:Имаше преди два месеца фалшиви слухове, че ще я кастнат за live action версия на Мулан
е точно Hunger gamesтъпо риалити шоу с тийнейджъри, които се трепят
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests