Гледано напоследък...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 10, 2005 12:53 pm

Нали ти става ясно как с тва последното си отряза пътя до всякакво мероприятие, където присъствам и аз? Ако си държиш на кожата де :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

А мнението може да не е всеобщо, но преобладава, за Ноар, щото най-малкото е първо, а Мадлакс зася сякаш с нищо особено не го превъзхожда.

Прочее, проблемът с ФМА е изцяло в теб :) Тва аниме не го харесвате само ти и аниме-сноби като АлДим :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Oct 10, 2005 1:00 pm

Roland of Gilead wrote:Нали ти става ясно как с тва последното си отряза пътя до всякакво мероприятие, където присъствам и аз? Ако си държиш на кожата де :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

А мнението може да не е всеобщо, но преобладава, за Ноар, щото най-малкото е първо, а Мадлакс зася сякаш с нищо особено не го превъзхожда.

Прочее, проблемът с ФМА е изцяло в теб :) Тва аниме не го харесвате само ти и аниме-сноби като АлДим :lol:
Е как разбра, че с нищо не го превъзхожда като не си го гледал не ми е много ясно. Има си неща, в които Мадлакс е с едни гърди по-напред.

За ФМА - ако не ми харесваше поне малко, нямаше да изгледам 27 епизода. Някой хубав ден може и да го догледам.

За РаЗефон - стискай палци оставащите 15 епизода да ме разчустват. Макар че, защо ли изобщо трябва да ти пука... :P
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 10, 2005 1:13 pm

Общи впечатления от отзивите (относно Мадлакс и Ноар).

ФМА - ок.

РаЗефон - щом досега не е, и тепърва няма. Толкоз по-зле за теб :roll: Но си прав, че не ми пука де, аз емоциите и изживяванията с тоя сериал си ги имам ениуей.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Oct 10, 2005 3:08 pm

Matrim, браво бе. По средата да се откажеш. То там тъкмо почва интересното.

Иначе прекъснах (леко) маратона на FMA и се мъчих с End of Evangelion. Думи нямам, режисьора само да ми падне, не знам какво ша го направя ... То пък бива бива, ма тоя EoE просто прескочи всякакви разумни и неразумни граници на търпението ми.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Mon Oct 10, 2005 5:28 pm

Image

:arrow: My Name Is Earl

Съвсем нов комедиен сериал. :D
:shark:
Feel the summer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Oct 10, 2005 5:52 pm

Image

тва си гледам напоследък, ма на малки порции, че 5 сезонаааа.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 10, 2005 8:47 pm

armageddon wrote:Matrim, браво бе. По средата да се откажеш. То там тъкмо почва интересното.

Иначе прекъснах (леко) маратона на FMA и се мъчих с End of Evangelion. Думи нямам, режисьора само да ми падне, не знам какво ша го направя ... То пък бива бива, ма тоя EoE просто прескочи всякакви разумни и неразумни граници на търпението ми.
Ъ, надявам се, че не си гледал Енда преди сериала, нали? :shock:

Той щот се явява просто един 27-ми епизод...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 11, 2005 12:22 am

абе не баш 'просто'. Девияцията там все пак е с няколко нива по голяма :)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Tue Oct 11, 2005 10:05 am

Важното беше че и 2те части на Края липсваше пингвина. Останалото са подробности :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Oct 12, 2005 12:15 am

Аз току що гледах Grave of the Fireflies, но все още съм твърде покрусен, за да коментирам :(

Междувременно успях да напиша ревю за него обаче...

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Oct 12, 2005 1:53 am

Image Image

:arrow: An American Tail

:arrow: An American Tail: Fievel Goes West

Един юнак ме подсети за тези две страхотни филмчета, продуцирани от Спилбърг и Юнивърсъл. Второто го имам на видео от много години, но дублирано на български и ми беше интересно да чуя оригиналния саундтрак, най-вече заради озвучаващия кучето-шериф Уайли Бърп - незабравимия Джими Стюарт. Та снощи и тази вечер ми бяха анимационни. Препоръчвам горещо тези две вълшебства. :D
Feel the summer!

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Oct 12, 2005 9:22 am

Да, нее лошо "Американска приказка", има още няколко подобни филмчета, които биват и разказват за мишки :)

The Rescuers & The Rescuers Down Under - На Дисни, второто е продължението (е тук се наблюдава прецедент - харесва ми повече от първата част, но за съжаление никъде не мога да го намеря), разказва се за едни мишки, които участват в Световна миша организация и помагат на хора, изпаднали в беда. Главната героиня се викаше Бианка, а нейният партньор, на когото забравих името, е влюбен в нея... та така.

The great mouse detective - Още едно филмче на Дисни, ако не се лъжа (а може и да се лъжа, току-виж се окаже я на Дон Блът, я на некой подобен), много симпатична история, тук наблюдаваме борбата на добрите мишки (като по случайност може да се видят и мишите Шерлок Холмс и Уотсън, които помагат на едно малко момиченце,пардон - мишле, да намери и спаси баща си) срещу лош плъх (който напомня на този от "Лешникотрошачката" някак, и пак има някаква мания за величие, та въпросният е отвлякъл бащата, за да прави Зли Изобретения)

The Secret of N.I.M.H. - е това го свалих (от арена май), но не го догледах, щото нещо ми беше твърде позната историята, а и не ми се тормозеше без субтитри...
shadow dance nikoga ne luje

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Oct 12, 2005 12:36 pm

Спасителите и мишокът-детектив Базил са на Дисни, а The Secret of N.I.M.H. е на Юнайтед Артистс/MGM. Всичките са много добри, мишока специално ми е любим - имам го на видео сигурно от над 12 години и съм го гледал много пъти. :D

Дисни си е Дисни, или по-скоро Дисни си беше Дисни - може би не знаете, но преди два месеца компанията закри последното си студио за ръчно-рисувана анимация (това в Австралия). Щели да минават на CGI, моля ви се... :shock: Madness in The House of Mouse! Image
Feel the summer!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Oct 12, 2005 12:39 pm

Да, точно Дисни да се откажат от рисуваната анимация ми се вижда тъжна ирония някак...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Oct 12, 2005 12:53 pm

И това е защото последните им няколко филма се оказаха пълен провал, докато "Търсенето на Немо", "Невероятните" и другите CGI филми на Пиксар бяха страхотни в боксофиса. Да не говорим, че и Дриймуъркс вече ги задминаха. И затова сега те, видели-невидели, се хвърлят в морето на компютърната анимация. :(

Ироничното е, че Пиксар от своя страна имат планове да пускат и ръчно рисувани филмчета, а не е ясно дали ще продължат сделката за разпространение с Дисни...
Feel the summer!