А мнението може да не е всеобщо, но преобладава, за Ноар, щото най-малкото е първо, а Мадлакс зася сякаш с нищо особено не го превъзхожда.
Прочее, проблемът с ФМА е изцяло в теб

Moderator: Moridin
Е как разбра, че с нищо не го превъзхожда като не си го гледал не ми е много ясно. Има си неща, в които Мадлакс е с едни гърди по-напред.Roland of Gilead wrote:Нали ти става ясно как с тва последното си отряза пътя до всякакво мероприятие, където присъствам и аз? Ако си държиш на кожата де![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А мнението може да не е всеобщо, но преобладава, за Ноар, щото най-малкото е първо, а Мадлакс зася сякаш с нищо особено не го превъзхожда.
Прочее, проблемът с ФМА е изцяло в тебТва аниме не го харесвате само ти и аниме-сноби като АлДим
Ъ, надявам се, че не си гледал Енда преди сериала, нали?armageddon wrote:Matrim, браво бе. По средата да се откажеш. То там тъкмо почва интересното.
Иначе прекъснах (леко) маратона на FMA и се мъчих с End of Evangelion. Думи нямам, режисьора само да ми падне, не знам какво ша го направя ... То пък бива бива, ма тоя EoE просто прескочи всякакви разумни и неразумни граници на търпението ми.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest